SNL

Don Nirtin

New member
SNL../images/Emo87.gif

זה רק אני או שאני היחיד שנהנה מהעונה הזו של 2000-2001 שמשודרת מדי לילה? במקרה הייתה תכנית היום בבוקר מתישהו ב6 וזה היה עם קירסטן דאנסט. איזו בחורה הזויה
בכל מקרה. כריס קטן הוא המלך. טינה פיי היא המלכה. וג'יימי פאלון הוא הנסיך. הם עושים את העונה הזו לטובה מבחינתי. כל השאר יכולים לקפוץ

kfktj

New member
כן אחלה עונה

במיוחד בהשוואה לעונה הנוכחית שהיא ביזיון ואיכסה.

hen chen

New member
אני רואה כל לילה

זה פשוט כיף ומצחיק לראות את זה יום- יום. אהבתי את ג'ון סטיוארט ובמיוחד את איאן מק'קלן- עם המערכון הענקי- "תעלומות רצח בכדור פורח"... קורע... דרך אגב, זה לא ממש נכון שכל שאר השחקנים לא טובים. ג'ימי פאלון באמת כיפי למרות שבכל מערכון הוא מתפקע מצחוק. אבל גם החדשים הם שחקנים טובים ומצחיקים מאוד. שוב- זה הכול בכתיבה. אם כותבים מערכונים טובים- זה פשוט מצחיק.

Don Nirtin

New member
במיוחד בפינה של העידכון השבועי../images/Emo87.gif

שם בכלל לא נותנים לו להגיש את הפינה מרוב שכל הזמן צוחקים וזה מפריע לו

shannel

New member
מישהו יודע איפה אפשר להוריד פרקים

של SNL? או קטעים?.......אם למישהו מכם יש אתר אני אשמח לקבל...

snier1991

New member
אם את יודעת אז למה את שואלת?

זה לא שNBC תחליט לחלק את הפרקים באופן חוקי באינטרנט(אני מאמין הם מוכרים/ימכרו בDVD זה יהיה הפסד כספי בשבילם סתם לחלק באינטרנט)

shannel

New member
שאלתי כי אולי מישהו מכיר אתר

שיש בו נגיד "קליפים" להורדה...לא עונות שלמות..."סקיטים" יעני...

hen chen

New member
אני לא מכיר להורדה אבל

אני נכנס מדי פעם בשביל כמה צחוקים לאתר של NBC ויש להם שם גלריית קליפים. אפשר לראות שם אינספור מערכונים מקונאן, ג'יי וקטעים מ SNL , שמחולקים ל"דיגטל שורטס", ל"מערוכנים הכי טובים לפי שנים" ולפי שחקן בתוכנית. אני הכי אוהב להיכנס לוויל פארל ולצפות בכל הקטעים של "סלבריטי ג'פרדי"... זה תמיד מצחיק אותי...

gilriv

New member
תראו ../images/Emo44.gif גראם נורטון מארח

ביום שישי בשעה 10.25 בבוקר .ב14.03 וב03.16 זה במקום השידר הנוסף של ..ישנן בנות שנגמר
גראהם נורטון מארח את קיפר סאת'רלנד

hen chen

New member
אתמול

בעונה החדשה, היה פרק סביר. אהבתי את מערכון הפתיחה מאוד, וגם את המערכון עם הזומים. המערכון עם פרינס תמיד ממוצע, למרות החיקוי המעולה של דרו בארימור. אבל היה את המערכון עם הגולשים... היה שם שקט כל כך מחריד...

למעלה