Snooz

wranger

New member
למה זה מפריע לך?

חוץ מהדריסה של הסנוז בתפוז האישי לפני כמה ימים (דבר שתוקן כבר), בשום מקום לא הכריחו אותי להיכנס אליו. אגב, קיים פורום סנוז, לדיונים נוספים בעניין סנוז, שלא בהכרח קשורים לבלוגיה.

wranger

New member
אכן, שאלה נאה. ../images/Emo45.gif

הבה נחדד - מה אנחנו רוצים, קוביית סנוז שתציג עדכונים אחרונים שאנחנו עדכנו, או שתציג עדכונים של אלה שמעדכנים אותנו, סתם קוביית קישור לעמוד הרגיל, או מה? (במידה וכל אלה אפשריים מבחינה טכנית, כמובן.)

ע ל ו מ ה

New member
קוביה של אלה שמעדכנים אותנו? ../images/Emo12.gif

זה לא קצת פוגע בפרטיות שלהם לשים קוביה כזו בבלוג??

wranger

New member
ארר!!../images/Emo118.gif

(רק כי לא מצאתי כותרת אחרת) כבר היום אפשר לשים קוביית RSS בבלוג, שתציג קישורים לרשומות האחרונות של בלוגים. יש לי כזו קוביה בהגיגית שלי, שבמקרה מראה עדכונים מבלוגים שאני מכיר היטב את בעליהם, אבל באופן תיאורטי יכולתי לקשר שם לבלוג של כל אחד אחר. גם זה עלול להיחשב כפוגע בפרטיות, לא? הרי כל משתמש בתפוז אמור לקחת בחשבון שכל אחד יכול לראות את מה שהוא כותב (בין אם בפורומים, בבלוגים או בסנוז).

suki da yo

New member
וגם

שרה שרה שיר שמח! וגנן גידל דגן בגן! ואנחנו לא מהממהרים אנחנו מהממהרות!

אני לא רואה שום טעם בקוביית שרה שרה שיר שמח..

חהמן

New member
חה!

מישהו הזכיר בדיחות קרש? חה! נ.ב. נראה לנו שראינו עכבר... באמת ראינו עכבר! עכבר כחול מדבר!

suki da yo

New member
../images/Emo24.gif

זכור לי הציטוט המדוייק הבא: סוקי: אני אתגעגע.. אבל לפחות תבואו למפגשים (גם אתה, אסרסה!) ? תמשיכו לכתוב לי תגובות לא קשורות ולהוסיף קישורים לסרטונים מפגרים ביוטיוב? תשכינו שלום בפורום? ציאניד ואושר לכם. תחזרו מהר :) אנשי חה: מפגשים? כנראה לא. תגובות? יש מצב. פורום? HELL NO. יש שם מספיקים פיראטים וקומוניסטים כדי שתסתדרו. ציאניד ואושר גם לך (ניסית לתרגם? ניסית?) ותודה רבה על הכל סוקי. אנשי חה! מה שאומר שאתם חלושי אופי, שקרנים או שניהם

למעלה