So fresh it burns!!!

idan3k

New member
So fresh it burns!!!

A1 - Make It Good Christina Milian - When U Look @ Me צפניה, לפרדס...

alonbb

New member
אהבתי את השיר החדש של איי וואן

הם השילוב הנכון בן להקת פופ בנים לבין להקת רוק

howiefan

New member
a1 להקת שלישיית בנים גרועה

שבינה לבין רוק אין שום קשר what;s so ever. לא נורא, הם אוטוטו מתפרקים.

alonbb

New member
קראתי ביוגרפיה עליהם בכל אתר

הם כולם מוזיקאים (בלי הקשר בכלל),ואם לא שמתם לב הם משלבים גיטרות בשירים שלהם. הם לא להקת רוק הם להקת פופ\רוק.. אם הם היו להקת רוק כבר לא היינו שומעים עליהם היום. ואם למישהו יש חילוקי דעות איתי שיכנס לאתר שאני מפנה אליכם חכמים גדולים...

פופ רוק???

לא כל מה שיש בו גיטרות (יש גיטרות בכלל??) נקרא רוק. ניינ דייז הם להקת פופ רוק the calling הם להקת פופ\רוק. דרך אגב, תראה את הRELATED artists שלהם אטומיק קיטן והבקסטריט הם גם להרות רוק?

alonbb

New member
באקסטריט בויס הם לא רוק ואטומיק

קיטן ברור שלא רוק..אבל תתפלאי איי וואן היא להקת פופ\רוק ניחשתי את זה עוד לפני שבדקתי באתרים שכתבו את סיגנון המוזיקה שלהם. ונתתי במיוחד לכם גם קישור שתוכלו לראות שהטענות שלי לא משקרות

תגיד

אתה מבין משהו במוסיקה בכלל?! להגיד שאיי 1 היא להקת רוק זה אחד הדברים היותר מגוכחים ששמעתי.

alonbb

New member
נראה לי את כנראה לא הבנת מה שאמרתי

נראה לי יש לך בעית מוח אם לא הצלחת להבין את מה שכתבתי איי וואן היא לא להקת רוק אני מסביר בפעם המאה זה להקת בנים שונה- למה? הם כולם מוזיקאים יש להם סוג מוזיקה קצת שונה ואחרון חביב- הסטייל שלהם הוא דאנס קלאב \ פופ והאחרון - פופ\רוק ואם את עדיין לא מאמינה לי אני אגיד לך אמיתי בפעם המאה תכנסי לאתרים שלהם כמו לאתר שהבאתי ותראי בעצמך איזה סיגנונות מוזיקה יש להם במקום להתנפל עלי

howiefan

New member
נכון הם להקת פופ

אין קשר בינם לבין רוק, זה שאחד מהם יודע לנגן גיטרה לא אומר כלום. הבקסטריט בוייז גם מנגנים אז מה? הם עדיין להקת פופ r&b, ולא רוק. a1 הם להקת פופ ותו´ לא, חוץ מזה שהם אוטוטו מתפרקים יען כי הם להקה גרועה ולא הולך להם (חוץ מבריטניה למרות שגם שם לא הרבה, וסין).

okok4

New member
הם לא היו אמורים להתפרק כבר מזמן?

אחרי שאיזו מעריצה סתומה נרמסה למוות באיזה מופע שלהם ביפן.... למי אכפת בעצם.

לאאאא? אתה רציני? נכנסתי לאתר של

פינק והיה רשום שהיא זמרת. אז מה? זה אומר שכל מה שכתוב באתר של מישהו הוא נכון?

נכנסתי כבר...

ומשום מה האתר הזה מעוות סגנונות מוסיקה (ווסטלייף הם להקת דאנס\קלאב?) זה פשוט משעשע אותי שאתה חושב שאתה מבין במוסיקה...

alonbb

New member
במקום להתקיף אותי...

תכנסו לאתרים של איי וואן ותראו בעצמכם איזה סוג של מוזיקה הם עושים.. ולא הם לא הולכים להתפרק בזמן הקרוב תהיו בטוחים.... סך הכל לפי מה שהבנתי פה אז במוזיקה חדשה אני מבין טיפ טיפה יותר טוב ממכם.. "ובזמן שאתם מעדיפים להמשיך לפשפש בעבר השכיח אני מתקדם לעתיד המבטיח"

alonbb

New member
רגע רגע שאני אבין

אם זה מה שאתה מרגיש אז למה החלטת לנהל פורום כמו "תרבות הקליפים"? ואגב יש לי שאלה אל כולכם : האם לדעתכם מתאימה הקטגוריה "תרבות הקליפים" לפורום הזה או "הצד השלילי"? תגובות בבקשה

גם ככה מצב המוזיקה בימינו

לא משהו... אתה רוצה להגיד לי שהוא עוד יותר יתדרדר?

alonbb

New member
זה כמו להגיד

שהביצ´ס ה"אגדתיים" עשו מוזיקת פופ אני נפלתי מהריצפה ששמעתי דבר כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה