SoD ברדיו

loserontheloose

New member
SoD ברדיו

אוקיי, לא היה לאיפה לשרשר אז פתחתי שירשור חדש. אין לי מושג אם אני עוברת על חוקי פורום, אני מפרסמת. אם אני עוברת על חוקי פורום, שחר את מוזמנה למחוק את ההודעה הזאת. בכל מקרה, מוקדם יותר החודש, SoD עשו הרבה ראיונות לרדיו. לא הצלחתי להקליט אף אחד מהם בגלל שתחנות הרדיו לא החזירו לי אי מיילים עם מידע מתי הראיון עם SoD ישודר בתחנת רדיו שלהם. למזלנו, 2 מתחנות הרדיו שמו את הראיונות באתרים שלהם ואני הקלטתי/שמרתי מהאתרים שלי ושמתי את הראיונות באתר שלי, Dorkville.org, לשם אתם יכולים ללכת כדי להוריד. אני מצטערת שאני לא מפרסמת את הלינקים פה, אבל יש לי אתר לפרסם וזאת הדרך הכי יעילה שאני יכולה לחשוב עליה. שוב, אם אני עוברת על איזה חוק, תודיעו לי ותמחקו את ההודעה הזאת.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני לא מצליחה למצוא באתר

^^" איפה זה?

ליטלושי

New member
נממ..

יש שם שתי הודעות..מתחת לראשונה: Audios, pictures and a webchat יש תהודעה עצמה ומתחת לזה יש Read More תלחצי על זה ותחפשי : Dragon FM - Part 1, Part 2 Lincs FM תלחצי עליהם ותורידי =)

loserontheloose

New member
כן, בדיוק, תודה

וסליחה שלא הייתי ברורה... ואה, כריס יודע מי אני! חברה שלי סיפרה לו עלי והוא שלח לי "היי", והתלהב מזה שאני מישראל ואמר שני nuts! האאאאא איזה אושר. איזה חמוד כריס!

loserontheloose

New member
אני עכשיו רכוש של כריס

חברה שלי סיפרה לי שבראיון שהיא עשתה עם SoD, כריס מזכיר אותי! הוא קרא לי "my Israeli". שלו!! מעכשיו אני רכוש של כריס. מתה עליו!

bustedit

New member
חחחח שלח לך

"היי"? אממ.. טוב חחחח כיפלך, לפחות הוא יודע מי את
גמני רוצה

D4Ever

New member
נצל"ש

שמו באתר הרישמי של SOD קטע מעוד גירסה של TOL אתן מוזמנות לצפות:)

למעלה