Sof sof!

Juli kleo rullz

New member
Sof sof!

Sagarti sofit et hareva ahzaka! Me ha-1 beseptember yesh li soos, vani lo zriha liknot ziud huz me-smiha levana!

Juli kleo rullz

New member
Ok

Well im realy happy that finely i have a horse! his name is Barmon and he is so sweet! He is brown and the only problem is that he is 22 but its ok!

JustAlona

New member
כיפלך. ../images/Emo63.gif

שמחה בשבילך. ויש לך באמת מקלדת וירטואלית...

animals lover

New member
מזל טוב!!!../images/Emo107.gif

כיף לך-גם אני הייתי רוצה שיהיה לי סוס... ומה זה אומר רבע אחזקה?...

Juli kleo rullz

New member
Toda!

Ha-bealim shelo nosaat leshana vehi razta shemisheu yetapel bo vebiglal shehorim sheli lo marshim hazi hazaka az heziu li reva ani meshalemet reva aval ze keilu hezi! Ani rohevet 3 peamim beshavua!

../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo26.gifמזל טוב!../images/Emo36.gif../images/Emo65.gif

למה רק רבע החזקה? ויש לך מקלדת וירטואלית.

פששש מזל טוב!! ../images/Emo65.gif מקווה

שיהייה לך כייף! וממש הרווחת שאת משלמת רבע החזקה ואת רוכבת 3 פעמים בשבוע... אם את הולכת להתחרות איתו בדרסז' אז בהצלחחחה!

פששש מזל טוב!! ../images/Emo65.gif מקווה

שיהייה לך כייף! וממש הרווחת שאת משלמת רבע החזקה ואת רוכבת 3 פעמים בשבוע... אם את הולכת להתחרות איתו בדרסז' אז בהצלחחחה!

Juli kleo rullz

New member
סוף סוף... ../images/Emo15.gif

חזרתי מאילת ועכשיו אני יכולה לכתוב בעברית! אז ככה... הייתי באילת ובגלל שעדיין לא קיבלנו את המחשב הנייד אז הייתי צריכה להכנס לפורום דרך הפלאפון (OBOX) אז אפשר לכתוב שם רק באנגלית... לא משנה... בקיצור הנה הפרטים המלאים!:
שם: ברמון
צבע: חום שחור
גזע: לא יודעת... חחחח
בעיות מיוחדות: בלי טיפול טוב ברגליים יש לו פטריות לפעמים...
ענף: דרסאג'! הוא בכלל לא קופץ!
כמה פעמים אני ארכב: 3 ואפילו יותר (אם יהיה לי זמן)
כמה אני משלמת: 500 (רק על ההחזקה)
כמה פעמים שיעור וכמה לבד: פעם בשבוע שיעור עם המדריכה שלי (תמי לוי) ופעמיים לבד
איזה רמה הוא עושה: הוא עשה בעיקרון פעם (ממזמן) את הד' אבל הוא יכול לעשות בלי בעיה את הג'... (כלומר לא איתי... חחח) אני עושה איתו את הא' זהו בעיקרון... תכתבו לי אם אתם רוצים לדעת עוד משהו...

צדק8

New member
וואי מזל טוב !../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

כיפלך !!! אני רוצה כפיר משלי

למעלה