Solstice בערב מחווה לRADIOHEAD

Solstice בערב מחווה לRADIOHEAD

אמרתי בקרוב, והנה, אכן הגשמתי! אז ככה: זה יצא קצת יותר מוקדם שתיכננו, אבל ביום חמישי, ה13.2.2003 בעשר בלילה, יתקיים ערב מחווה לכבוד הלהקה בביצוע מיטב השירים מכל התקופות והאלבומים. איפה? ההיניקן הבימה קלאב, תרס"ט 2, ת"א. כולכם מוזמנים להגיע, ליהנות, להתרשם, ולהרביץ לי מכות בסוף ההופעה אם לא מוצא חן בעיניכם. תודה מראש, 13.2.2003 יום חמישי בעשר.

polyethylene

New member
אבל... אבל... אבל...

הייתי שם ביום חמישי האחרון
count me in
אני באה, ו-(אהם...), נראה לי שעוד מישהו מגיע איתי בוודאות. יאללה, מארגנים מפגש פורום
העליתי את ההודעה לטאגליינס, אז זה יחדור לאנשים למח בשיטת הכח... פולי
bob dylan - sarah

Vul2re

New member
וחסר לכם שאתם לא באים

אני מצפה לראות שם את כל פורום רדיוהד! :)

Superunknown1

New member
בקשר להופעה,

כמו שציינתי במוזיקה אלטרנטיבית, יש לי בעיה. אין לי עם מיל לבוא, שכן אף אחד מכל אלה, "חברים" שלי או משהו, לא אוהב את הלהקה. הבעיה השניה היא שזה יוצא על יום חמישי, ולמחרת לומדים. אני אנסה להגיע. זה יהיה מפגש הפורום הרביעי שאני כנראה אפספס
אגב, כמה עולה?

Vul2re

New member
יש פתרון

יום שישי בד"כ יותר קצר - זה יהיה שווה את זה, ההופעה גם מתחילה יחסית מוקדם :) אף אחד מהפורום לא גר קרוב לסביבתך? כניסה תעלה כ30 שקלים.

גם אצלי

אף אחד חוץ ממני לא אוהב רדיוהד.. סוף סוף מרשים לי ללכת לת"א! אבל לאף אחד אחר לא מרשים, ולאלה שכן יש סיכויי שירשו יש שנאה תהומית לרדיוהד או שהם מרוששים..... אני כל כך רוצה להגיע!!
porcupine tree- smart kid

Major Thom

New member
אני בפנים, כנראה ..

אבל אני צריכה לדעת כמה עולה, ואם יש מינימום הזמנה מציק כמו שהיה בהופעה של יוניבלוך ..
fitter happier

יש מינימום, כמו בכל הופעה

אבל אפשר לחמוק ממנו על ידי זה ש... עומדים ורוקדים כל ההופעה, במקום לשבת! כן....

Major Thom

New member
כן, זה מה שעשיתי ביוניבלוך..

(עמדנו. לא רקדנו
) כמה עולה אבל?
paranoid android

lide

New member
הפעם אני מוכן להשקיע.

להגיע אל הערב מחווה לכבוד הלהקה או למפגש.
Coming in from the cold - The Delgados

polyethylene

New member
lide, קבל שתיים במחיר אחד ../images/Emo70.gif

גם הופעת מחווה של solstice לרדיוהד, וגם הזדמנות להכיר את כולם.
thom yorke interview. 04.01.97 - kroq´s kevin + bean - april 1st fools day joke

Fish in the sea

New member
לא רק לייד../images/Emo70.gif

נראה לי שלכולנו זה מה שזה לא? גם הופעה,שנקווה שתהיה מוצלחת,וגם מפגש פורום,שנקווה שם הוא יהיה מוצלח. אני אישית מאוד רוצה להגיע,אבל כרגע השרביט עבר לידיים של חבר שלי. אני מקווה שהוא יסכים בסוף. בלעדיו תהיה לי בעייה...
True love waits
שירים עם מעט נאיביות,זה מה שאני צריך בערב נורא זה.

New member
הפעם, לשם שינוי,

אני לא מוציא הקלדה אחת מהיד שלי בנושא הזה..אח"כ יהיו סתם הבטחות שווא שיבאסו אותי עוד יותר

power play

New member
איפה זה ?

אני לא "מקומי" אבל מאוד רוצה להגיע.. קצת רחוק לי אבל נראה.

היניקן הבימה קלאב

נמצא בתל אביב, ברחוב תרס"ט 2, בין הבימה להיכל התרבות. אני לא יכול להסביר לך איך מגיעים באוטובוס, אבל אומר לך שזה לא רחוק מהקרייה \ עזריאלי, למשל. שמאלה באבן גבירול מקפלן ואז ימינה, ואתה שם.

man-o-war

New member
תגיד

יש איזשהו מקום שאפשר להוריד ממנו שירים שלכם? בשביל טעימה ראשונית.

בעיקרון

אבל אתה לא בא להופעה של שירים <b>שלנו</b> אלא להופעה של שירים של רדיוהד, שאותם אתה כבר מכיר, כמדומני. אתה יכול לקפץ לדפיוצר שלי בבמה החדשה, זה לא בדיוק מייצג, אבל יש כמה דברים נחמדים.

למעלה