Solstice Coil - Photosensitivity

Solstice Coil

New member
Solstice Coil - Photosensitivity

שיר נוסף מתוך אלבום הבכורה! רגע לפני מופע השקת האלבום, Solstice Coil מציגים בפניכם את Photosensitivity, השיר שפותח את אלבום הבכורה, A Prescription for Paper Cuts בתרועת חצוצרה! (טוב, תרועת סקסופון בעצם) כרגיל, נשמח לקבל מכם תגובות. http://stage.co.il/Stories/472191

נצלש- שאלון מגניף ../images/Emo9.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?

Hip Hop star

New member
חע../images/Emo6.gifטוב שלא לקחת את זה מהדפים

האחרונים..חעחעחע..שמו את זה פעם,אבל אף פעם לא עניתי,אז תודה ענת!
. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?ייטרוף את דרו 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?--- 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?שוקולד 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?3 ימים ברציפות 5. באיזה צבע הפוני שלך?אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?מקפלעעעעעעעעעע 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?הוא על רטט אבל לפניי כן היה lost like ters in rain של פייטסטאר 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?רומנטי...? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?עם שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?אשומדבר 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?לעקם את הבוהן שלי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?---- 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?אה..? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?ליאו
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?הו הו הו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?אני 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).בלתי נראית 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?נופל על טום ודני
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי הם משחקים כדורסל בתאילנד
24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי יש להם כלבת
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?איזה קלמר?
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?פון,את כל הבית,בנק הפועלים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?את מקפליי 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?גן עדן..כי ככה בא לי
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?"זה הולך להיות כואב" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?far far away 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?הכל,כי ככה בא לי
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?מווווווווו 34. מה היה הספר האחרון שקראת?נראה לי התנ"ך 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?לא 36. האם אתה חבר בכת השטן?לא,אני השטן 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?לב 38. האם אתה אלוהים?לא 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות?
40. למה תה הוא משקה אקזוטי?איכססססססס 41. מה המסטיק האהוב עלייך?אירביט מנטה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?כן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?כן,זה משהו שאתן לא יודעות,ואני באמת לא רוצה לדבר על זה..ואני לא צוחקת!
44. האם ננשכת ע"י עז?לא,אבל נבעטתי... 45. מה מעיר אותך בבוקר?הצרחות של אמא שלי 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?בלאק 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?סוףסוף השטן הגיע 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה?3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?--- 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?ארכיאולוגית של מומיות 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?הכיסא שג'יימס העיף עליי
54. על מה אתה חושב כרגע?על מקפליי 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?כלום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?לא זוכרת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?סדר פסח 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?לא 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?נראה מבולגן 62. מה עושה לך את זה?---- 63. מה זה היפי?משהו משנות ה-70 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?---- 65. מה היית בגלגול הקודם?------- 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?-- 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?הדרבוקה מאפריקה 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?כן..כי אני כזאת 69. האם אתה בעד אונס דובים?
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?פיקאן סין 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?בכיתה ו'.הייתה לי שפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?כי הוא לא אמיתי 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?אין לי מושג מהזה... 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי,?דופון איכפת לי,כי אותו לא תמצאו במסיבות של יו הפנר 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?מתמטיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?ארצח את אח שלי 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?לא יכול לגדול לי זקן
78. על מה תקבל פרס נובל?אי לא אקבל 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?אה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?לא זוכרת את השמות שלהם,אבל נראה לי הסגול
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר שלי,דה
82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?שקיללתי את אח שלי מול "מה קשור?",ויצאתי ממש מפודחת כשהם שמעו שאמרתי לאחי "לך תחפש את החברים שלך בגוגל". 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?גנבו לי את הפון,ולא נתנו לי ללכת לבצפר
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?"יהיה טוב".ו-"חבל". 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?היהודים 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?כי הוא לא מספר זוגי 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי הם לא כשרים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?שפן דרוס
89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי המורה אמרה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?--- 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?מה השעה? 92. מה חי בעליית הגג?שמעון 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?TOTP 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?0 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחצת 96. למה מגלחים כבשים?כדי לעשות סוודרים 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?לא 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.כXיל! שי! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק??כי יש פארטי אין דה פארק 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי גם לי משעמם...

Hip Hop star

New member
כבר סיימת לקרוא?!../images/Emo2.gif

כשאני קוראת,לוקח לי איזה 5 דק' או יותר
כל הכבוד לך! קבלי ח"ח!!!
וסליחה,הייתי בטוחה שהסתכלת על העמודים הישנים של הפורום,כי את זה שמו לפניי שהצטרפתי..חעחעחעחעחע ושוב פעם תודה!

may90

New member
אני

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יצלם תמנות? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? הא? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? רגיל ולבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? עד מתי שיעירו אותי
5. באיזה צבע הפוני שלך? הא? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? סימפסון 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אממ ניחא[?] 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? לא יודעת:| 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא אני רוצה אבל 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יכולה לפזול בעין אחת ולהזיז את השניה! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? אם קונים בורקס-נייר אם לא -פלסטיק 14. יש לך כרטיס תלמיד? מה זה? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא:| 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? כאב לב
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? :| 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחורהה (הייתה לי פעם בפורים..) 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? גורם לשמחה בכיתה? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? :| 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אין כזאת מחלה מיידלע 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 0 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? לא:| 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? סירה[?...
] 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? כרטיס טיסה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לונדון-למה לא? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? היה סותם נחיר אחר והיה אומר לנשוף מהאף חזר 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? ג'רי [אע..] 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אממ לא יודעת 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? המ מה? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? ג'ורג'יה ניקולסון באנגלית 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא...... 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא........ 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? בלון?... 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לפעמים 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא משקה אקזוטי?! איך לא ידעתי?
41. מה המסטיק האהוב עלייך? הירוק המנטה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא שידוע לי 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? אממ לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא+תריסים פתוחים 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? הא?! [זה ממש מוזר אעה] 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? שלום?... 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? אף פעם 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אממ נקווה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? מה?? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? עורכת דין :| 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? עלה? 54. על מה אתה חושב כרגע? על למה כולם שולחים לי הודעות -רק- כשאני לא נמצאת?? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לשאול:"וואו אז קנית את היומן הכאילו שנתי של רוני?! אני לא מ-א-מ-י-נ-ה!!" 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? רוח :( 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מיץ שמכינים מדברים מוזרים ומאתגרים אחד את השני לשתות 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אשכב על 20 מזרונים וארגיש עדשה 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? פרנק איירו
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רגיל 62. מה עושה לך את זה? לא יודעת 63. מה זה היפי? ההיפיפופוטם שלי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? כן להרבההה לבאם, לטום דלונג, לכריס קאטן, לג'ימי פאלון, לרייצ'ל דראץ', לטום גרין, לג'רארד וואי, לפרנק יירו, למארק הופוס, לקון ודריק מסאמ41, לדייב גרוהל, לבובספוג ולמיסטר בין 65. מה היית בגלגול הקודם? ילדה? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? ילדה? כי זה גורלי 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? בלון בובספוג שלי יאיי 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? המבורגר 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? חום... ממזמן 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אין לו!! 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא ולא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, קולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספורט? הסטוריה?... 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אשדוד חנות 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אקלח 78. על מה תקבל פרס נובל? פייייייייייייייייייייי השאלון הזה מטריד אני סיימתי 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?

ליטלושי

New member
טוב

משעמם לי ואני פוחדת..קיצור צריכה תעסוקה.. 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יתקשר הביתה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?מילת קישור? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?תאוורירי וזה עם הסוכריות הקופצות..זה מגניב 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?נממ תלוי בכמות העייפות שלי..השיא זה 21 שעות 5. באיזה צבע הפוני שלך?אין כרגע 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? יש כמה 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?חמוד 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? יש בעייה עם גופיות ורודות? 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לגרום לאבא שלי לצחוק גם אם אמרתי סתם שטות 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק.. 14. יש לך כרטיס תלמיד? תלמיד?מזה? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?נייט 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? שניהם חמודים 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?מסכנים.. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לא הייתי כותבת ספר 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). ורודה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אני לא למדתי פיזיקה 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אין להם כדור 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אין כזה דבר 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי קלמר 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?יועצת 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? פלאפון,יאכטה,מאט ג'יי וזהו 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? יאכטה כדי שאני אוכל לאסוף את מאט ולהפליג אל האי 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לוס אנג'לס..כי כיף שם 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?יש לך גולה בנחיר 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? ליטלס וורלד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?את הגוף..כי שמנתי בטירוף(חרוז) 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? לוידעת..לא ניסיתי 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לא קוראת 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? - 36. האם אתה חבר בכת השטן? - 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?כלום 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות?ככה אלה טוענת.. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנגו 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?יש כזה דבר? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? חלילה 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? הטלפון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?השימלה שלך מכוערת 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? בכיף למה לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ברור! 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? הגו'ק ברשת שלו 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא זוכרת..היתי קטנה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?וואי.. לא זוכרת 54. על מה אתה חושב כרגע? על מה שאני הולכת לעשות מחר..אבאאאא 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? כלום..בכיף שיהיה לה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?חחח דיקלה 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? גועל נפש 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אבל אני לא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?אף פעם לא הסתכלתי תאמת..אני ישר אוספת 62. מה עושה לך את זה? את 63. מה זה היפי? ההיפופוטם של מאי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לעצמי בנתיים 65. מה היית בגלגול הקודם? חווה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אין לי מושג 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?ספרים ומחברות ודפים של בה"ס.. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?ממש לא 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? יש הרבה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? מצוננת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי בא לו 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? יה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, בקבוק קולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?אזרחות 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני לא ארגיש חשק עז להגיע לכלא 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגדל אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? על גידול הזקן 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? בטחחחחחח..(?!?!??!?!?) 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דינקי ווינקי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדרי אפקורס 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? חח לא חשובבב 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?לא זוכרת 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לוידעת 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? פינקי,המוח ואני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם דרוסים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? לוידעת 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי משה חולה נפששששש!!!!
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אני מסומם 92. מה חי בעליית הגג? רוחות 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?הראשון בבידור עם ליטל בראל 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לוידעת 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחצת על הכפתור 96. למה מגלחים כבשים? כי בא להם 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בא לי לישון 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. רוני שולטת 99. למה ג'ורג' הלך לפארק??כי משעמם לו בבית 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?כי אני פוחדת!!!!

LovE BuSTeD

New member
אניי

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתאבד 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?יענו.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד עם אגוזים יאמי 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?14 5. באיזה צבע הפוני שלך? חום 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?נו טנגו נאדה |: 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חמודדדד 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? סקוצ' 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כל דבר 11. האם יצא לך לשבור קיר? לאחח 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? יש לי הרגשות לפעמים 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?לא הולכת לסופר מארקט 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיצי 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מסכנים 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי.. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).שחור 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מתתתת 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם שמנים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי הם כלבים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?אין לי ביצפר יותר זאז אין קלמר 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? יועצת.. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את ליסה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? רשיון ואוטו 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אילת כי זה ה-עיר 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? חח אנעף 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? וורוד..פינק.. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? שיהיה לי רגליםרזות כי הם שמנותתתת 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? תקראו אותי תקראו אותי 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לא קראתי 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? ללא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מנורה של ביתר 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לפעמים 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? תה הוא משקה אקזוטי?חח 41. מה המסטיק האהוב עלייך? הכל 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? ממ בערך 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? מי קם בבוקר?אני קמה בצהריים 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחולים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?אנערףףף 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כןןן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתול 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?נייר 54. על מה אתה חושב כרגע? על כמה שמשעמם לי 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? כלום זה ממצחיק חחח 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ליסה חח 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? יורקת 3 פעמים 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?אוכל מגעל 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אני נסיכה..אנלא צריכה להוכיח:) 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אממ לא דעת 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? נחמד 62. מה עושה לך את זה?אממממ שיער יפה של גברים כמו נגיד של עופר כטר בל שלא יהיה בלונד אבל ם זה אפשרי 63. מה זה היפי? פיפי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?ביתר ירושלים....כי היא אהבת חיי!! 65. מה היית בגלגול הקודם? לא יודעת 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? שחקנית מפורסמת כי זה מה שאני רוצה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מקפיא|: 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? מה זה? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? כל דבר עם חומוס וקטשופ טים לי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? דלקת ריאות בחורף 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קירח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?מה זה 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, בקבוק קולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? על הכל למזלי אנלא לומדת יותר 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? יגנוב מלא כסף 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? לייזר 78. על מה תקבל פרס נובל? על השחקנית השנה 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? מע? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? של אח שלי איפה שהמחשב 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?לא זוכרת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?היום הסתובבתי עם חברה שלי שעתייים בשביל לקנות טייץ' זה היה מעצבןןןןןןן 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? מתחלק מה באתם לעבוד עליי חח 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי זה דוחה 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפנים דרוסים 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורה בת זונה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אלי אוחנה תתפטרררר 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?מה המצב אח שלי כמה זמן אתה כבר עומד פה 92. מה חי בעליית הגג? רוחות 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? ערוץ הילדים 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא דעת 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? לא יודעתת 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לרקוד אבל לא טנגו 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. מראה מראה שעל הקיר מי הכי יפה בעיר 99. למה ג'ורג' הלך לפארק??כי הכלב שלו הלך לאיבוד 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי פאקינג משעמם לייייי

למעלה