some House treats

Benjamin Turner

New member
some House treats ../images/Emo99.gif

ראיון בתכנית רדיו אמריקאית עם יוּ, על האוס כדמות. איכשהו נראה לי שהוא קצת גדול על המראיין שלו, ושהמראיין לא ממש מבין או מפנים את עומק התשובות אשר ניתנות לו, אבל מרתק להאזין לאיש האינטליגנטי הזה, בראיון הרבה פחות מצחיק מהסטנדרט של יוּ: http://www.kcrw.com/cgi-bin/db/kcrw.pl?show_code=tt&air_date=9/7/05&tmplt_type=Show ו(טה דה דה דאם)פאנל האמי. יוּ, ליסה וג'ניפר יוצאים שלושתם גדולים מהחיים לדעתי, בריאן סינגר מתנהג כאילו הוא על סמים, רוברט יצא לגמרי מפוקוס מרוב שייבשו אותו והמראיין, שהוא לדעתי אותו מראיין כמו בתכנית הרדיו, שואל שאלות קצת... כאילו מנסות להיות חכמות אבל הן לא. לא יודעת, נראה לי שהייתי יכולה להוציא יותר, לו רק היו נותנים לי הזדמנות
. בקיצור, חדל קשקשת, הנה זה מגיע: http://www.emmys.org/events/2006/eveningwithhouse_webarchive.php הכל ספוילר-free, יש לציין, ואם החומר הזה כבר הועלה לכאן בעבר, אז מה יש לומר, כהרגלי פידחתי את עצמי, התירוץ הפעם הוא חדוות הגילוי
, ונעמה-אנא מחקי אם זה אכן המקרה.

neurotica

New member
כתגובה לקטע השני:

אהא! אז ככה מבטאים את שם המשפחה של עומר אפס.

neurotica

New member
הגעתי עד הקטע שעומר אֵפְּס מדבר

ונשברתי
זה עצר לעשות buffering כל 3 דקות. אם יש את זה למישהו להורדה או פשוט באיכות טובה יותר.. you will make me very happy. (i give out cookies when i'm happy
)

Benjamin Turner

New member
באמת? אצלי זה לא עשה שום בעיות.

משונה... לא הצלחתי לשמור את זה, כך שאין לי איך לשלוח לך. מציעה לך לנסות מאוחר יותר (וגם אני אנסה למצוא דרך לשמור את זה על דיסק או משהו).

../images/Emo13.gif

את רוב הקטעים הטובים בראיון השני ידעתי מדברים שגל כבר כתבה פה בפורום, אבל בכל זאת היה נחמד
וגם הראיון הראשון חביב. אין כמו יו
שוב

../images/Emo51.gif

הראיון הראשון מרתק. כמו המראיין גם אני לא מבינה את כל התשובות עד הסוף, אבל יש שם חומר להמון דיונים, כשיהיה לי כוח להקשיב לזה ביותר ריכוז. הקטע השני עובד לי גרוע (כל דקה הוא עוצר לעשות Loading), אני אנסה שוב מתישהו.

lovely max

New member
איזה יופי

חיכיתי לשמוע את יו מדבר על הדמות של האוס. יש למישהו מושג איך להעביר לmp3? את פאנל האמי כבר ראיתי והיו קטעים מצחיקים...רוברט לא ידע באיזו הצגה הוא נמצא,כבר אז, וג'ניפר חושבת באופן צורתי ממשי כזה :)

למעלה