Some one wrote to

Pitri

New member
Some one wrote to

Marvel or dc and his letter came in on of the issues?(exsept michael bergman in wolverine 156 and i saw his letters in some other comics) and why today there isnt any letters published?

spidey 82

New member
לא.

גם אני ראיתי את מכתביו של ברגמן בכמה גליונות. נראה לי שהחברות העדיפו לפנות מקום לסיפורים על חשבון המכתבים, אבל יכול להיות שמישהו יודע יותר טוב ממני.

מישהו קרא לי?

פורסמו יותר מחמישים מכתבים שלי בהרבה מגזינים של דיסי, מרוול וחברות אחרות. אני לא קורא הרבה חוברות מיינסטרים כרגע אבל אני מבין שבאמת דפי המכתבים מופיעים הרבה פחות. מרוול התחילו עם הגישה בטענה שזה ביזבוז של דף ושזה גם לא רלוונטי בגלל הדיונים באינטרנט. אני חושב שזו גישה לא נכונה. קודם כל, לא לכולם יש גישה לאינטרנט ורוב קוראי הקומיקס עם גישה לאינטרנט לא מבלים את זמנם בפורומים של קומיקס כמו שלא כל מי שרואה באפי רץ לדבר על זה בפורומים של באפי. דבר שני, עיתונים ומגאזינים רבים מראים נוכחות באינטרנט ועם זאת עדיין משאירים דפי מכתבים. אני חושב שלדפי מכתבים יש כמה סיבות חשובות לקיומם: א) שאלות נפוצות. ניתן לפרסם מכתב אחד שבו שאלה שנשאלת על ידי מעריצים רבים ולתת לה תשובה בדפי החוברת כדי שכולם יקראו וישתקו. ב) מכתבים משעשעים. פה ושם יש מכתבים עם הברקות נורא משעשעות, או ניתוחים וביקורות מאוד ענייניות שכייף לקרוא. ג) "קינוח". אחרי קריאת החוברות נחמד להעביר הילוך ולקרוא מה קוראים אחרים חושבים. יש טענה די צודקת שדפי מכתבים מציגים בדרך כלל רק מכתבים מתחנפים ומכתבי ביקורת שקל לענות עליהם, אבל זה לא נכון לגבי כולם. לפי מה שהבנתי מאיזו הודעה בפורום של ג'ו קסאדה דפי המכתבים יעשו קאמב באק בקרוב, אבל יכול להיות שחלמתי על זה בלילה. אני חולם הרבה על ג'ו קאסדה... איזו אישיות! איזה טוסיק!

spidey 82

New member
אחרי שקווסאדה נכנס לתפקיד

עמודי המכתבים הופיעו בתדירות נמוכה, עד שנעלמו לגמרי.

spidey 82

New member
מייק רייכט ומייק מארטס,

אם אני לא טועה. הם עשו את אחד מעמודי המכתבים הכי מעניינים ומצחיקים שקראתי.

spidey 82

New member
גם אני איבדתי קשר עם הסדרה אחרי

גליון 43, אם אני לא טועה, אבל חזרתי לאחרונה כעשיתי מנוי בקומיקאזה. קודם לא יכולתי להשיג את אמייזינג. וגם השלמתי כמה חוברות. ולשאלתך: הסדרה עדיין מתעסקת עם כל הקטע המיסטי (ספיידר-מן הנבחר, בלה בלה בלה) ופיטר ומרי ג'יין חזרו אחד לשני. עכשיו יש סיפור עם ד"ר סטריינג', דורמאמו הורס את ניו-יורק. הכל סובב את יום הולדתו של פיטר, ובחודש הבא חוזרים למיספור המקורי, דהיינו גליון 500.

Pitri

New member
It is worth

To read it again becuse after a year i had done come back i started with wolvie hey meyae u know where i can fing the origin tbp becuse i looked in x com and also in comicaza and i didnt found it

spidey 82

New member
קניתי את ה-TPB של אוריג'ין ב...

(אל תההיה מופתע...) דוכן של קומיקאזה בפסטיבל הקומיקס באוגוסט. תבדוק אצל כל הספקים אם ומתי יגיע משלוח חדש שאוריג'ין כלול בו.

למעלה