מישהו קרא לי?
פורסמו יותר מחמישים מכתבים שלי בהרבה מגזינים של דיסי, מרוול וחברות אחרות. אני לא קורא הרבה חוברות מיינסטרים כרגע אבל אני מבין שבאמת דפי המכתבים מופיעים הרבה פחות. מרוול התחילו עם הגישה בטענה שזה ביזבוז של דף ושזה גם לא רלוונטי בגלל הדיונים באינטרנט. אני חושב שזו גישה לא נכונה. קודם כל, לא לכולם יש גישה לאינטרנט ורוב קוראי הקומיקס עם גישה לאינטרנט לא מבלים את זמנם בפורומים של קומיקס כמו שלא כל מי שרואה באפי רץ לדבר על זה בפורומים של באפי. דבר שני, עיתונים ומגאזינים רבים מראים נוכחות באינטרנט ועם זאת עדיין משאירים דפי מכתבים. אני חושב שלדפי מכתבים יש כמה סיבות חשובות לקיומם: א) שאלות נפוצות. ניתן לפרסם מכתב אחד שבו שאלה שנשאלת על ידי מעריצים רבים ולתת לה תשובה בדפי החוברת כדי שכולם יקראו וישתקו. ב) מכתבים משעשעים. פה ושם יש מכתבים עם הברקות נורא משעשעות, או ניתוחים וביקורות מאוד ענייניות שכייף לקרוא. ג) "קינוח". אחרי קריאת החוברות נחמד להעביר הילוך ולקרוא מה קוראים אחרים חושבים. יש טענה די צודקת שדפי מכתבים מציגים בדרך כלל רק מכתבים מתחנפים ומכתבי ביקורת שקל לענות עליהם, אבל זה לא נכון לגבי כולם. לפי מה שהבנתי מאיזו הודעה בפורום של ג'ו קסאדה דפי המכתבים יעשו קאמב באק בקרוב, אבל יכול להיות שחלמתי על זה בלילה. אני חולם הרבה על ג'ו קאסדה... איזו אישיות! איזה טוסיק!