SOMEBODY STOP ME!!!

Medikan

New member
רק תחשבי

איך תראי אחר כך בהריון הראשון שמנתי כמו פיל, וזה לא ירד הרבה זמן. זה מתסכל תתנחמי בסלרי בהצלחה

SiAmmit

New member
SELERi????

al goofati ha´meta!
actually, i´m in the 27th week (7th month) and i gained only 6-7 killos so it´s not ason (YET!!!).

סיאמית

New member
קצת!

אבל יש בנות שעולות 8 קילו בטוטל (אחת מהן אפילו מסתתרת לה ממש פה, בנבכי הפורום
) והאמת היא שכל קילו שאני עולה זה עוד קילו לסחוב ולא בא לי להתחיל להשתרך באיטיות או שיהיה לי קשה מדי לסחוב... בכל מקרה, אני לא חוסכת מעצמי ואוכלת יפה!

RomiVais

New member
יקירתי ../images/Emo8.gif

אל תילחמי בעצמך... תהני מכל קילו ואת יכולה להרשות לעצמך... אז אל תדאגי! העיקר שתרגישי טוב ואם זה מציק לך, תשמרי טיפה, אבל רק טיפה שהקטנטונת תהיה מרוצה עם המתוקים שלה
נשיקות...

Dalia M

New member
../images/Emo140.gifעליתי 21 קילו והכל ירד!!!../images/Emo68.gif

סיאמית יקרה, בתור די רזה (מזמן, אבל נעים להזכר) עליתי 21 קילו שירדו די מהר בתי, ילדה לפני 6 חודשים, עלתה 18 קילו והיום נותרו ל 2 בלבד. יתכן וזה קשור בהנקה??? גם אני וגם היא הנקנו 4-5 חודשים, ובזמן ההריון+ההנקה כל הזמן רעבים - ואז אוכלים!!! לי דווקא נשמע שהעלית מעט מדי !!!!! תשמרי טוב (גם באוכל) על עצמך ועל התינוקת שלך! שלך - דליה

סיאמית

New member
הי דליוש!

אני דווקא אוכלת די הרבה רק משתדלת שבערב זה יהיה רק ירקות ובמשך היום אני מתירה את הרסן... עקרונית, אמרו לי שאין סיבה שאעלה יותר מ-12 קילו עד סוף ההריון ונשארו לי עוד כמעט 3 חודשים כך שהיד עוד נטויה. אני עולה בקצב של קילו +/- בחודש...

למעלה