Someone died my lord kum-ba-yah

Scum Bunny

New member
Someone died my lord kum-ba-yah

עדכון חדש לקומיקס היחיד שאין לו עלילה או הגיון. והפעם- מישהו מת. ושאלתי היא: האם הדף הנוכחי מספיק דרמטי, בהתחשב בכך שזו הפעם הראשונה מזה שנתיים שדמות מרכזית מוצאת את מותה (שבהתאם למקובל הוא חסר הקשר, ובלי שום משמעות להמשך העלילה)? ואם כן, או לא- אז למה? פרט ונמק.

Scum Bunny

New member
Best. Bunny. Ever.

נסיון שני לתמונת הבאני המושלמת, לצורך הדפסה על חולצה. נא דעות הערות וקליפות בננה. תודה.

yonabarak

New member
נראה יותר ריאליסטי ומוקפד

אבל פחות דינמי ומגניב מהקודם. בכל מקרה זה נראה טוב.

apathic

New member
רק בעיה אחת יש לי עם הציור....

הראש. בבקשה תשנה אותו... הוא לא מתאים. וחוץ מזה, הוא גורם לי לכאבים בצוואר כשאני מסתכל עליו....

Scum Bunny

New member
על גופתך המתה

הזוית של הראש היא תמיד משונה, כי זו באני. כלומר, מכיר את נטיית הראש הזאת שיש לזומבים וכאלה? כמו ב resident evil ? כזה שהם מטים את הראש בזוית לא טבעית ושומעים מעין קנאק מבחיל שכזה? אז זה זה. Phear da Bunny.

Supermans girl

New member
לדעתי הציור מדהים.

כבר הגבתי לך על הציור הקודם ואני חושבת שגם זה מאד מאד יפה. הפרטים שהכנסת בו ממש טובים, מדוייקים ואני לא חושבת שיש מה לשפר כי זה נראה (לי לפחות) מושלם.

Supermans girl

New member
דרך אגב...

אפשר חולצה?

Scum Bunny

New member
קודם כל תודה

ותודה גם לדישונת. האגו שלי מוסר את אהבתו. בקשר לחולצה: כשהתמונה תהיה מוכנה אני מתכנן להעלות אותה לחנות שלי ב-Cafepress (הלינק הצהוב באתר שכתוב עליו "בוטיק") שם אפשר יהיה לקנות אותה על מגוון מוצרים ובגדים במחיר מגוכח, פלוס עוד תוספת מחיר מזעזעת בשביל משלוח לארץ. אני לא באמת מצפה שמישהו יקנה את זה. אני סתם אוהב לראות ציורים שלי על דברים. מה שכן, כמו תמיד אני אעלה את התמונה (הפוכה לצורך הדפסה) לאתר, ושם יוכל כל מי שירצה (כמוני למשל) להדפיס אותה על אחד מהנירות המיוחדים האלה שמגהצים על חולצות. איך אני אתכם?

*GormE*

New member
נתת לי חשק

לצייר על חולצות ולעצב בגדים חשבתי שאחרי ההפקה זה עבר אבל זה מתעורר שוב

giri

New member
מי אני שאסרב...

אם ביקשת חוות דעת. הציור מצויין, מוקפד והשתפר רבות מהגירסה הקודמת. שתי נקודות שישפרו אותו עוד לדעתי : 1 - עצמות הבריח והגידים בצוואר - גם אם היא עושה קנאק כי היא זומבי הם כולם מגיעים לנקודה אחת, שקע הצוואר - פה הם לא - הם מגיעים רחוק מדי זה מזה. את הגיד השמאלי הייתי מפתלת לכיוון האמצע, מה שגם ישפר את מידת האמינות וגם יגרום כאב צוואר אמיתי לכל מי שיסתכל...
2 - הזרוע השמאלית - צריכה בתיאוריה להיות נמוכה יותר במקצת. פתרון שיחסוך לך הרבה עבודה יהיה להשאיר את החלק העליון (המשוריין) כפי שהוא אבל את החלק התחתון להנמיך - בית השחי אמור להיות למטה חצי מהדרך שהקו הישר אל השד עובר (אני מקווה שהצלחתי להבהיר איפה) אתה יכול להשאיר את החלק העליון כי חתיכת מתכת גדולה תמיד לוקחת נפח מסויים ולכן זה נשאר אמין - אפילו יותר. זהו. יופי של ציור - קפץ לי לעין מייד כשראיתי. תעדכן כשתהיה חולצה...

Scum Bunny

New member
ושוב תודה, שוב

תיקנתי את הצוואר. בקשר לזרוע, התבוננתי בה שוב, ואני לא משוכנע שבהקשר של התנוחה שניסיתי זה לא בסדר, כי הכתף אמורה להיות משוכה ממש לאחור. כמו רוב מה שאני מצייר, קרוב לוודאי שזה לא מסתדר אנטומית, אבל אני יותר מוטרד מהתנוחה. בכל מקרה, ציירתי עוד גרסה (איפהשהו כאן בפתיל). אם בכל זאת אני אבחר בציור הזה...אז נראה מה עושים. בכל מקרה תודה על הטיפ :)

PurpleGoat

New member
א-ה-ב-ת-י!

גם בגלל שזה מצויין וגם בגלל שזה כל-כך מזכיר לי את Tank-Girl

Scum Bunny

New member
האמת? גם את זה כבא אמרו לי

לצערי, אני לא יכול לשפוט כי לא יצא לי לקרוא יותר מידי מהקומיקס. ראיתי את הסרט, אבל הוא באמת לא משהו. אבל ברור לי שזה לא מייצג את הקומיקס המהולל.

Scum Bunny

New member
נסיון אחרון

אני חייב להודות שאני יותר מסמפט את הציור הקודם, אבל גם זה חביב למדי. איזה עדיף?

Scum Bunny

New member
לפעמים

...וגם שקלתי כתובות קעקע וכאלה. רוב הדברים האלה לא נראים טוב במיוחד כשאני מצייר אותם. דברים קטנים ונוצצים ממתכת הם לא המומחיות שלי (הם יוצאים קטנים ושחורים), וכשאני מתחיל כתובות קעקע אז אני נוטה להתחרע לגמרי והדמות יוצאת בסוף כמו איזה לוחם מאורי. אז בינתיים באני נשארת עם המראה הטבעי (חוץ מהעגיל הבלתי נמנע באוזן, והביס שלידו).

למעלה