SOMEWHERE I BELONG

kiticat

New member
SOMEWHERE I BELONG

אני שומעת כרגע בפעם השנייה את השיר החדש שלהם. בהחלט. התחושה מדהימה. זה לינקין פארק לכל הדרך. הקול של מייק אחרי אינטרו מוסיקלי שכזה. התחושה? שלווה. מייק ברור- חד כמו תער, נכנס בפנים, מכין אותנו לקראת צ'סטר שיסלחו לי אנשים אבל למרות שאני מזהה את קולו בפירוש הוא נשמע יותר.... עדין. רגיש. אין לי חנות דיסקים בעיר (אני יודעת, חור. עצוב). וכולי תקווה שייצא לי בקרוב מאוד לסוע לתל אביב ולא רק שלסוע, אלא שיהיה הדיסק. אין ספק. למרות שהאלבום לא ייצא, הסינגל הראשון שלו מבשר דברים טובים. הוא בהחלט נשמע כמו משהו ששוה לחכות לו. וכל הסבלנות שלי עומדת להגיע לתוצאות. השיר שלהם עושה לי משהו בפנים. דברים אישיים. אבל אני בהחלט יכולה לחול בשינוי מוסיקלי. מייק נהייה יותר מגוון, וצ'סטר ממשיך בדרכו שמאוד מאוד משלימה את המצב. הפסקה ארוכה הם לקחו, אבל מה? אם ההפסקה הזו זה מה שעשה את השינוי, אז זה היה שווה כל רגע של המתנה רצופה. אתם מוזמנים לשתף את רגושתיכם לקראת האלבום החדש שעומד לצאת בחודש הקרוב (ניתן לתקן אותי אם אני טועה כי אני לא בטוחה.....) ואגב, תודה רבה לכל מי שהביא קישור להורדת השירים. שיהיה ברור. אני אנטי הורדות מהאינטרנט. וברגע שהאלבום ייצא, אני מבקשת בכל לשון של תחינה לא להביא קישורים למקומות כאלה שוב. אבל כרגע, אני מודה, אפילו לי אין סבלנות ואיפוק לא להקשיב לשיר שלהם...

לא טעית..!!

הדיסק מטאורה יוצא לשאר העולם ב- 26 או 25 למרץ משהו כזה אני מחכה לו..!! SoMwHeRe I BeLoBg

eladavira

New member
יש לזה קליפ!!!!!!!!!!!!

ראיתי את הקליפ!!!!!!!!! איזה סוס!!!!!!!!!!!!!!! איזה קליפ יפה יא אללה יש באמטיוי את הקליפ!!!!!

איפה?

תעשה קישור מהר בערוץ אמ טי וי אם כן איזה ואם זה באתר תביא קישור..!!

eladavira

New member
בערוץ טלויזיה........

מאיפה אני יביא לך קישור....... יראו את זה הרבה אני אומר לך...... קליפ תותח של שיר תותח

ArSiT

New member
אוווווףףףף

אלעדדדדד אני שונאת אותך!!! גם אני רוצה לראות ת'קליפ! ודרך אגב - הקליפ פשוט מדהים!!!

kyle

New member
אחלה קליפ!../images/Emo45.gif... ראיתי...../images/Emo13.gif

AC2k3

New member
גם אני ראיתי והורדתי....

איזה קליפ תותח!!!!! טוב...גם אם הוא לא היה באמת יפה היינו אומרים שהוא יפה....ככה אנחנו...:)

E GirL

New member
הרגע שמעתי אותו!!!

באמת שיר פ33ה
וגם הקליפ יפה.. ודרך אגב אתם צדקתם זה בכלל לא מה שהורדתי מקאזה.. מישהו יודע מתי הדיסק מגיע לארץ?

OoלילךoO

New member
קליפ ../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

קצת מזכיר את הקליפ של "In ThE EnD", לא? לי לפחות הוא הזכיר...

eladavira

New member
יכול להיות...

זה הזכיר מבחינת האנימציה הממחושבת שחאן עושה....... הוא סוס בגרפיקה זה הזכיר קצת

olly v

New member
מה קורה בקליפ?

היי , אני חדשה פה.... אז ככה , הקליפ מ-ד-ה-י-ם כמובן כי ג'ו ביים , אבל מה בעצם קורה שם? בהתחלה צ'סטר בחדר , על המיטה , פתאום באיזה מקום בלתי מזוהה עם פילים מוטנטים..... ואגב , שמעתי את כל האלבום והוא ממש , ממש , לינקין! כל השירים יפים , בסגנונות שונים והכל סבבה...

למעלה