Somewhere Only We Know VS. Nothing In My Way

Somewhere Only We Know VS. Nothing In My Way

אוקיי, הקרב הגדול מתחיל!!!
הסיבוב הראשון של H&F מול UTIS מתחיל!!!!!! ועל תואר המנצח יתחרו שני שירים, שרבים טוענים שההתחלה של שניהם כמעט זהה. (וביניהם גם אני, בפעם הראשונה ששמעתי את NIMW באיכות זוועתית שמישהו הקליט מהופעה- זה ממש ממש הזכיר לי SOWK). אז SOWK הוא השיר הכי מפורסם שלהם, וגם זה שזכה אצלנו בחוליה החלשה, ומולו- NIMW הוא השיר הכי "קיני" מהאלבום השני, הוא השיר שהכי דומה בסגנונו לH&F.... אז מי משניהם מוצלח יותר? האם זה ה"מלך" מH&F או (לדעת רבים מחברי הפורום) השיר הטוב ביותר מUTIS?? קחו את הזמן, תקשיבו לשני השירים, ותצביעו כאן. שרשרו (+פירוט)-
- לSOWK. ו-
לNIMW

../images/Emo222.gif../images/Emo2.gif אחלה רעיון

הלכתי עם הבנאלי למרות שקצרה היריעה מלומר כמה אני אוהבת את NIMW (כאמור הפייבוריט שלי בUTIS- יותר מבאד דרים) רק בגלל שזה קלאסיקה ויישאר קלאסיקה לנצח. אני רק מקווה שזה לא יהיה קלאסיקה של "הלהקה ההיא שלא ממש מכירים"

lesli

New member
../images/Emo222.gifבחירתי היא:

SOWK - המלודיה,המילים,הקול המדהים של טום זה מה שעושה את השיר הזה כל כך מושלם!! ואני לא יכולה להתעלם מהעובדה שבגלל השיר הזה אני מכירה וכל כך אוהבת את קין... (זאת אהבתי הראשונה חחח
)

../images/Emo222.gifSOWK

כי זה השיר שהכיר לי את קין
וזה ישאר ככה לנצח!!! וגם הוא וגם NIMW מעולים!
אז הניצחון הוא לא בהפרש ענק...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo170.gifכמו תמיד../images/Emo3.gif אני חולקת על דעת כולם בנוגע לשירים החביבים עליי../images/Emo6.gif אולי SOWK היה עומד במקום אחר בעיני אם הוא לא היה חרוש כל כך. כי הוא באמת שיר נפלא ובלי שום ספק מתחרה ממש ראוי וצמוד ל-NIMW. אבל NIMW מדהים גם הוא, ואותו גם לא שמעתי ברדיו כל כך הרבה עד שהוא כמעט עורר בי בחילה, אז אבחר בו. וגם ../images/Emo170.gif זה נורא טעים.

למעלה