Son Of Dork ב-CDUK ו-TOTP

loserontheloose

New member
Son Of Dork ב-CDUK ו-TOTP

שלום אז החלטתי שבגלל שלאנשים יש בעיה להכנס לפורום שלי (במיוחד חן, אני מתגעגעת! הפורום כל כך משעמם בלעדייך), אז אני אפרסם את שני הקבצים החדשים של Son Of Dork פה. אז תהנו. קליפ קצר מ-CDUK ההופעה המדהימה מ-TOTP אם אני כבר בקטע, יש ראיון עם ג'יימס (וקצת כריס ודני) באתר של TOTP ומשהוא על באסטד שג'יימס אמר, גם מ-TOTP, אני עושה העתק הדבק פה כי נגמרו לי הלינקים... Disappointment is usually followed by some lame statement that the thing you were waiting for wasn't ever gonna be worth it anyway... just ask James Bourne. Jimbo is offering solace to those gutted Busted fans that a third album from everyone's favourite caterpillar-browed pop punk trip was gonna be rubbish anyway. Thanks! James told the Star: "That third Busted album - if we'd made it, it would have been awful anyway. Our heads were all in so many different places. Matt really wanted to bang mine and Charlie's together when we were trying to work on it." Er, bang your whats together, James?

bustedit

New member
חחחחחחחחחחחחח

"Er, bang your whats together, James?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תודה

bustedit

New member
יואו ראיתי עכשיו ת'הופעה

בסידיוקיי ונדהמתייי! דבר ראשוןןן ג'יימס כ"כ יפהההההההההההההה שם..! הוא יפה יותר מתמידדדדדדד והוא סידר ת'שיער יפההה ו.. וואיאיאיאיי
דבר שני.. מי ששר ליד ג'יימס.. עם השיער החום ממש חמוד
דבר שלישי.. הדייב הזה הרג אותייייייייייייייייייי! הוא כזה חמודדדד יש לו חיוך כזה מאמייי ושינייםםם מוזרות כאלה חחח הוא קורע! דבר רביעי.. רק אני קלטתי ת'אימהות בשורה הראשונה??

loserontheloose

New member
סטיב...

זה זה עם השיער החום ששר ליד ג'יימס. הוא בן 17, עוד מעט 18 וכן, מאוד חמוד.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifוואי תודה! ג'יימס../images/Emo99.gif

דייב כל כך מוזר... ראיתם איך הוא זז כמו מוגבל כזה? X___X כאילו אני מתה עליו והכל אבל מה נסגר איתו?

busted4ever

New member
דייב זה ה..?

עד שאני אתרגל יחקח זמן ]= אני יודעת שני זה עם התופים! [נכון?]

loserontheloose

New member
דייב זה הבלונדיני

זה הולך ככה: תופים - דני ואז משמאל לימין בשורה שהם מופיעים בה: דייב (הבלונדיני), ג'יימס, סטיב (הבסיסט), כריס (זה עם הגיטרה המגניבה)

D4Ever

New member
זו ממש הופעה טובה! אהבתי בראיון ש

ג'יימס אמר "I'm coming back for my fans" כן!! בשבילינו!! חח:)

DesertRose7

New member
איזה חמודי

באמת בכל הקטע הזה של המעריצים ג'יימס יצא הכי טוב.. מאט חסר לי

bustedit

New member
גמלי../images/Emo10.gif

כפרות על ג'יימסי!
איזה מדהים הוא הא? חזר במיוחד בשבילנווו

T a l14

New member
דידו../images/Emo4.gif

מעניין מה קורה איתו... כאילו, איך הוא מתקדם עם הדיסק וכל אלה... I luv James...

למעלה