Songs In Time...

AeroFan

New member
Songs In Time... ../images/Emo168.gif

והפעם השיר........ Under My Umbrella
נכתב ע"י ברנדון, מייק, חוזה ו- קילמור.
שוחרר לראשונה באלבום Morning View ומאז מבוצע עד היום קבוע בהופעות. מה דעתכם כיום על השיר? מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? האם לדעתכם הלהקה היתה צריכה להוציא אותו כסינגל? ציטוט אהוב מהשיר: ציון לשיר מ-1 עד 10 (ואם אפשר אז תפרטו): כמובן שאתם מוזמנים לפרט קצת יותר ומה שבא לכם בנוגע לשיר.

o pie

New member
../images/Emo72.gif

מה דעתכם כיום על השיר? אחד השירים הכי טובים מ- morning view, אם לא הכי טוב, שהוא האלבום האהוב עליי :) אז תסיק את המסקנות לבד. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? האמת שאני שמעתי את כל האלבומים של הלהקה ממש חודש לקראת ההופעה, הכרתי את השירים מספיק כדי לדעת לשיר עם הלהקה אבל לא ידעתי בדיוק איזה שיר אני שר עד שהזכירו לי איך קוראים לו. בכל מקרה, עכשיו כשאני מכיר אותם הרבה יותר לעומק, השיר הזה אדיר. האם לדעתכם הלהקה היתה צריכה להוציא אותו כסינגל? כן. ציטוט אהוב מהשיר: If this is right, I'd rather be wrong If this is sight, I'd rather be blind ציון לשיר מ-1 עד 10 (ואם אפשר אז תפרטו): 10. אחת מההברקות של הלהקה

Incubus Creep

New member
../images/Emo99.gif

מה דעתכם כיום על השיר? שיר מדהים, אחד הטובים מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? גם בשמיעה ראשונה חשבתי שזה שיר טוב אבל עם כל שמיעה אהבתי את זה יותר האם לדעתכם הלהקה היתה צריכה להוציא אותו כסינגל? שאלה טובה, לא יודעת.. השיר הזה הוא לא הכי מתאים כסינגל ובואו נגיד שזה ממש לא מסוג השירים שתמצאו בmtv אבל אני ממש אוהבת אותו. ציטוט אהוב מהשיר: כמה ציטוטים: "I refuse to kneel before the sights you choose to see" "If this is right, I'd rather be wrong If this is sight, I'd rather be blind" ציון לשיר מ-1 עד 10 (ואם אפשר אז תפרטו): 10+

AeroFan

New member
עונה

מה דעתכם כיום על השיר? מיותר לציין שזה השיר הכי טוב באלבום, זה אחד השירים הכי טובים שלהם, יצירה שאין כמוהה. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? שמיעה ראשונה נדלקתי עליו... האם לדעתכם הלהקה היתה צריכה להוציא אותו כסינגל? ועוד איך, זה היה כ"כ ביזבוז שהם לא הוציאו אותו כסינגל. ציטוט אהוב מהשיר: "If this is right, I'd rather be wrong If this is sight, I'd rather be blind" ציון לשיר מ-1 עד 10 (ואם אפשר אז תפרטו): 10!!

noynav

New member
שוב אני:)

מה דעתכם כיום על השיר? מדהים, פשוט ככה. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? אממ. מההתחלה בעקרון אהבתי אותו, זה שיר מיוחד:) וזה לא ממש השתנה. האם לדעתכם הלהקה היתה צריכה להוציא אותו כסינגל? לא ממש, אני חושבת שהוא טוב כמו שהוא בתוך מורנינג ויו. ציטוט אהוב מהשיר: "If this is right, I'd rather be wrong" ציון לשיר מ-1 עד 10 (ואם אפשר אז תפרטו): אממ.. 8?

MayaTheBee

New member
דדגכ

מה דעתכם כיום על השיר? אחלה שיר האמת מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? לא זוכרת. אבל הוא אף פעם לא היה מהאהובים עליי ביותר. האם לדעתכם הלהקה היתה צריכה להוציא אותו כסינגל? אין לי מושג מה הם הוציאו כסינגל אז לא יודעת ציטוט אהוב מהשיר: הממ... אין שם איזה משהו גאוני האמת ציון לשיר מ-1 עד 10 (ואם אפשר אז תפרטו): 6. מעל הממוצע של אינקיובס, אבל לא יותר מידי מעל

o pie

New member
הממ... בעיקרון...

אם את נורא אוהבת את כל השירים של אינקיובס, אז אני לא חושב שלשיר שאת הכי פחות אוהבת מהשירים של אינקיובס מגיע 0. תעשי את השיקולים שלך. אני נתתי לו 10 כי אני חושב שזה שיר מושלם מכל הבחינות והוא לא יכול להיות טוב יותר. ואני לא חושב שיש שיר של אינקיובס שהייתי נותן לו פחות מ- 6

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo79.gifUnder My Umbrella../images/Emo79.gif

מה דעתכם כיום על השיר?
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? תמיד הייתי מתבלבלת בשירה שלו אבל תמיד אהבתי אותו... ועכשיו אפילו יותר!!! האם לדעתכם הלהקה היתה צריכה להוציא אותו כסינגל? כמובן!!! ציטוט אהוב מהשיר: Under My Umbrella... Im an accomplished exile וגם If this is right, Id rather be wrong... If this is sight, Id rather be blind ציון לשיר מ-1 עד 10 10!!!

למעלה