SONIC CD

AxBattler

New member
SONIC CD

מישהו יודע על מקום שאפשר להוריד ממנו את סוניק סידי לסגה סידי. אני מחפש את הגירסה המלאה, עם מוסיקה והכל, לא רק את ה ISO (שאותו כבר יש לי).

AxBattler

New member
ההורדות שלהם לא עובדות ../images/Emo10.gif

(גם עם תוכנת הורדות כמו שהם דורשים)

mdo

New member
מוזר

אני דוקא מצליח להוריד. אני משתמש ב-DOWNLOAD ACCELERATOR (אבל לא כ-DEFAULT DOWNLOAD MANAGER). מה שכן, אין תמיכה ב-RESUME.

XplowBoy

New member
היי לי זה גם עובד!

סתם לחצתי על הלינק של סוניק CD באתי לפורום לכתוב הודעה ואז שסיימתי ראיתי שזה יורד(יותר נכון פותח) את הקובץ... אוף! איזה בעיה מרגיזה זהההה כל מה שאני לוחץ כדי להוריד זה פותח!!!!

ET2k

New member
משעשע

כתבתי פה או בפורום הישן על קישור,אבל אני לא זוכר אותו עכשיו. בכל מקרה,אתה צריך באמת את קבצי הMP3,שים לב שיש לך גירסה אמריקאית (סוניק בום) וגירסה אירופאית/יפנית (you can reach the other side).אני מצאתי קישור רק לאירופאית שנחשבת ליותר טובה.

stas51

New member
יש לי את זה במחשב..

אתה אמור להוריד קובץ איסו ואז בנוסף א המפי3...יש איזה אתר שאפשר להוריד בו אבל אני לא זוכר איך הוא ניקרא :|

AxBattler

New member
השגתי את זה מאתר אחר

בכל מקרה יש לי 35 קבצי MP3 של הגירסה האמריקאית בלבד ואת קבצי ה ISO של הגירסה האמריקאית והיפנית. מה ההבדל במוסיקה בין הגירסאות? רק השיר הראשון, או גם כל שאר המנגינות?

AxBattler

New member
http://32x.mxd3.com

אבל קשה מאד להוריד ממנו כי יש לו מגבלה של 300MB ביום (וסוניק סידי אצלו עולה כמעט 100 מגה). אבל אם אתה מצליח להוריד, ההורדה טסה!

למעלה