Sonnen responds to Rampage: “You are not on m

גישגוש

New member
Sonnen responds to Rampage: “You are not on m

http://www.cagedinsider.com/ufc/sonnen-responds-to-rampage-you-are-not-on-my-level/

מה דעתכם..
אולי יקפצו רעיונות לקרב עתידי בין סונן לרמפייג' ?
מה דעתכם על קרב בין השניים ?

udi102

New member
אם הקרב יתקיים לראמפייג אין סיכוי

סונן ינגב איתו את הרצפה ואני לא פוסל גם הכנעה .

udi102

New member
כי אני גאון

אבל חוץ מזה לראמפייג אין את הTDD לעצור את סונן והוא לא טוב על הקרקע ,למען האמת ראמפייג בכל קרב שהגיע לקרקע נראה כמו חובבן ,הוא סטרייקר מצוין ,יותר נכון מתאגרף מצוין ,אבל מול מתאבק הוא יאכל חצץ כמו מול ראשד . כל הנצחונות של ראמפייג היו מול לוחמים שבאו לעמוד איתו ,סונן ינגב איתו את הרצפה בטח אחרי השטויות שראמפייג פלט

ok6

New member
גאון אני בטח לא אבל תרשה לי לחלוק עליך....

בתור מי שעוקב אחרי ראמפייג' מקרב הבכורה שלו בפרייד אני רואה דברים קצת אחרת ממך.
לראמפייג' יש טייק דאון דיפנס לא רע בכלל שעזר לו לא מעט בקרבות מול ארונה,בוסטמנטה,הנדרסון ובמיוחד רנדלמן שהיה מתאבק ברמה הגבוהה ביותר,
נכון שראמפיג' הוא לא מתאבק מעוטר כמו סונן אבל הוא גם מגיע מרקע של האבקות והכוח והאתלטיות שלו הופכים את המשימה של להוריד אותו לקרקע ללא פשוטה בכלל, ג'ונס ואוונס אמנם הצליחו אבל זה לא בא להם בקלות (היו דיבורים על פציעה בקרב מול ביידר אז תרשה לי לא להתייחס לקרב הזה).
בקשר להערה על הקרקע- עם כל זה שראמפייג' הוא לא בדיוק אומן ג'יו ג'יטסו הוא נחשב ללוחם שקשה מאוד להכניע, נכון שג'ונס הצליח אבל חוץ מג'ונס פעם אחרונה שראמפייג' הוכנע הייתה בקרב מול סקורבה לפני 11 שנים.
ראמפייג' התמודד מול גרפלרים מעוטרים שלא הצליחו להכניע אותו (ארונה,בוסטמנטה) אז קשה לי להאמין שצ'ייל יצליח איפה שטובי הלוחמים מברזיליאן טופ טים נכשלו, סונן יכול לשכב עליו 3 סיבובים אבל סיום לא יהיה (לדעתי לפחות) בקרב כזה לפחות מהצד של סונן.
לראמפייג' יש לא מעט נצחונות על גרפלרים (לא מבין מאיפה את ההערה שכל הנצחונות שלו באו רק מלוחמים שעמדו מולו) ואני ממש לא חושב שמעבר לליי אנד פריי יש לסונן מה לתת בקרב כזה עם כל הדעיכה של ג'קסון- ראמפייג' הוא מאצ' אפ רע בשביל סונן לא משנה כמה צ'ייל יבלבל את המוח.
לדעתי לקרב כזה יש פוטניציאל להיות דומה לראמפייג' מול האמיל או שזה יהיה ליי אנד פריי 3 סיבובים אני יותר נוטה לכיוון האופציה הראשונה, אני לא חושב לסונן יהיה קל להוריד את ראמפייג' אם הוא התקשה כל כך מול בסיפינג במיוחד לאור העובדה שפייג' הרבה יותר מסוכן מביספינג וסונן לוחם מרושל.

udi102

New member
יש רק בעיה אחת עם הטיעונים שלך

הם נכונים לימי פרייד ,כיום הרמה שונה לחלוטין ,מתאבקים בתקופה שאתה מדבר עליה היו בעלי מימד אחד בספורט שנקרא MMA ולא ידעו מה לעשות בקרקע ,כיום למרות שסונן הוא נחשב חד מימדי הוא מסוגל להכניע על הקרקע כמו מול בראיין סטאן שהוא לוחם יותר מגוון מראמפייג לטעמי .

גם מול מאצידה וגם מול הנדו ראמפייג לא היה טוב על הקרקע ומול ראשד וגונס אין על מה לדבר כלל .
פציעה מול ביידר לא נראה לי שהיתה ,ראמפייג התכונן לקרב על הפנים או יותר נכון לא התכונן

ok6

New member
אני חושב שהכל טמון במאצ' אפ...

אם אני מסתכל על סונן מול ביספיניג שהיה לאחרונה אני חושב שזה קרב שמבשר רעות לצ'ייל סונן, צ'ייל עבד מאוד קשה בשביל לגרד החלטה צמודה מול ביספינג.
לסונן יהיה יותר קשה להוריד את ראמפייג' לקרקע וכשהקרב יגיע לסטרייקינג צ'ייל בצרות כי לא משנה כמה פייג' דעך עדיין יש לו דינמיט בידיים,טכניקה עדיפה וסנטר מבטון וצ'ייל לעומתו מרושל מאוד עם סטרייקינג לא טוב.
צ'ייל אמר שהמכות שהוא ספג מביספינג טילטלו אותו אז מול ראמפייג' הוא בכלל יהיה בצרות.
נכון שהוא הכניע את סטאן אבל מעבר לזה הוא לא בדיוק אומן הכנעות וכמו שציינתי מקודם פייג' הוכנע רק פעמיים במלעלה מ10 שנים ואני לא חושב שאם ארונה ובוסטמנטה נכשלו (בלי קשר שזה היה בפרייד שניהם גרפלרים מהטובים ביותר שהיו בספורט) סונן יצליח. (ג'ונס הצליח אחרי המרפק הנוראי שפתח לראמפייג' חצי מהפנים מה שנתן לו את הפתח להכנעה).
אולי עברו הרבה שנים מאז (ויכול להיות שאני טועה) אבל בעיני לפחות ארונה עשה את כל מה שסונן עושה רק הרבה יותר טוב (כן גם טייקדאונס) ועדיין הוא הפסיד לראמפייג'.

isrhammer

New member
הולך להיות משעמם..

או שפשוט ייגמר מהר

הורדה מיידית לקרקע וניצחון בחניקה לסונן

cat food

New member
הקרב הזה לא קורה

גם ככה.
ראמפייג' לקח קרב הרבה יותר קשה מסונן (טישיירה). ועם איך שראמפייג' נראה נגד ביידר גם yair bar ינצח אותו.

למעלה