גאון אני בטח לא אבל תרשה לי לחלוק עליך....
בתור מי שעוקב אחרי ראמפייג' מקרב הבכורה שלו בפרייד אני רואה דברים קצת אחרת ממך.
לראמפייג' יש טייק דאון דיפנס לא רע בכלל שעזר לו לא מעט בקרבות מול ארונה,בוסטמנטה,הנדרסון ובמיוחד רנדלמן שהיה מתאבק ברמה הגבוהה ביותר,
נכון שראמפיג' הוא לא מתאבק מעוטר כמו סונן אבל הוא גם מגיע מרקע של האבקות והכוח והאתלטיות שלו הופכים את המשימה של להוריד אותו לקרקע ללא פשוטה בכלל, ג'ונס ואוונס אמנם הצליחו אבל זה לא בא להם בקלות (היו דיבורים על פציעה בקרב מול ביידר אז תרשה לי לא להתייחס לקרב הזה).
בקשר להערה על הקרקע- עם כל זה שראמפייג' הוא לא בדיוק אומן ג'יו ג'יטסו הוא נחשב ללוחם שקשה מאוד להכניע, נכון שג'ונס הצליח אבל חוץ מג'ונס פעם אחרונה שראמפייג' הוכנע הייתה בקרב מול סקורבה לפני 11 שנים.
ראמפייג' התמודד מול גרפלרים מעוטרים שלא הצליחו להכניע אותו (ארונה,בוסטמנטה) אז קשה לי להאמין שצ'ייל יצליח איפה שטובי הלוחמים מברזיליאן טופ טים נכשלו, סונן יכול לשכב עליו 3 סיבובים אבל סיום לא יהיה (לדעתי לפחות) בקרב כזה לפחות מהצד של סונן.
לראמפייג' יש לא מעט נצחונות על גרפלרים (לא מבין מאיפה את ההערה שכל הנצחונות שלו באו רק מלוחמים שעמדו מולו) ואני ממש לא חושב שמעבר לליי אנד פריי יש לסונן מה לתת בקרב כזה עם כל הדעיכה של ג'קסון- ראמפייג' הוא מאצ' אפ רע בשביל סונן לא משנה כמה צ'ייל יבלבל את המוח.
לדעתי לקרב כזה יש פוטניציאל להיות דומה לראמפייג' מול האמיל או שזה יהיה ליי אנד פריי 3 סיבובים אני יותר נוטה לכיוון האופציה הראשונה, אני לא חושב לסונן יהיה קל להוריד את ראמפייג' אם הוא התקשה כל כך מול בסיפינג במיוחד לאור העובדה שפייג' הרבה יותר מסוכן מביספינג וסונן לוחם מרושל.