SONY תדעי לך שניקולופולוס חייב

SONY תדעי לך שניקולופולוס חייב

סוני121 שתדעי לך שניקולופולוס חייב את כל הקריירה הכבוד והתהילה שיש לו לאחד והיחיד סטליוס קזג'ידיס.בלעדיו הוא היה עוד איזה נגן בוזוקי ביוון וזהו.

karantinis

New member
זהירות../images/Emo18.gif

נראה לי הולך להיות מסוכן... חכו שסוני תראה את זה

פרלמנט ארוך מקצרים אותך

סוני הולכת לקצר אותך לפרלמנט קצר או לייט......... אבל למציאות נכון שסטליוס נתן במה לניקולופולוס ,אבל סטליוס לא סתם בחר בניקולופלוס כי הוא ראה בו גם נגן גדול וגם מלחין גדול זה מה שחיבר בנהם. סטליוס לא נחשב לטיפוס קל בחיים ואם הוא היתחבר עם ניקולופלוס זה לזכותו של ניקולופולוס. ערב טוב

הכונה לא קל....

סטליוס קסצידיס הייה קפדן בבחירת האנשים שהיתחבר איתם הן בשירה כמו נגנים או מלחנים והן בחיים הייה קשה להיכנס לחייו ומי שיצליח להתחבר איתו זה לזכתו ידוע שתקופה ארוכה הוא יתנזר מחברה ושחזר לשירה הנציח את החזרה בשיר "חוזר מהלילה" γιριζω απο τη νυχτα

רפי כאילו היה צריך עצבים של ברזל

כאילו היה צריך עצבים של ברזל בשביל לעבוד איתו? אני גם שמעתי שהוא היה איש קשה ולא כזה טוב כמו שחושבים.אבל למה בדיוק מתכוונים אתה יכול לפרט לנו.הבעיה מי שאוהב אותו לא מדבר אומר שהוא היה בן אדם מיוחד.וטוב ודאג לעניים למה הם מתכוונים רפי.

הכוונה להגיד כל הכבוד לניקולופולוס

הכוונה להגיד כל הכבוד לניקולופלוס שבזכות הוא עבד עם סטליוס לא בחסד כמו שאמר חברנו פרלמנט זאת כל הכוונה למי שלא הבין עכשיו ברור זה שסטליוס הייה טוב לעם הפשוט ואהב אני פשוטים על זה אין עוררים לילה טוב חברים

איך זה לעבוד עם ניקלופלוס צביקה?

איך זה לעבוד עם ניקולפולוס ? זה אתה תספר חברי צביקה אתה מכיר אותו מקרוב פתח שרשור חדש וספר לחברים ..........

רפי אני לא מזלזל בניקולופולו לרגע

לדעתי הוא אחד מגדולי הבוזוקאים של יוון ואי אפשר להתעלם ממנו. .אני לא התכוונתי בשום אופן שהוא סתם נגן או עוד נגן .בכלל אחרי שראיתי את הקליפ עם הנעימה של ציצניס עוד יותר השתכנעתי שהוא אפילו מדהים. אני התכוונתי שבזה שקזנזידיס נתן לו צאנס זה רק עזר לו עם זמרים אחרים ואומנים אחרים שכולם חיזרו אחריו. כי עובדה היא שיש עוד הרבה בוזוקאים טובים וגדולים ביוון שעליהם מדברים הרבה פחות.ומתווכחים עליהם פחות. אותו מקשרים תמיד לקזנזידיס שקידם לו את הקריירה. נ.ב מוזר למה סוני לא מגיבה

נטשה9

New member
ניקולופולוס גאון-מוסיקלי בזכות עצמו

אף אחד לא עשה לו טובה, והוא הגיע לאן שהגיע בזכות עצמו והכישורים שלו. לא דאלרס ולא קזנזידיס עשו לו טובה,שיגידו תודה שהוא ניגן איתם.ואני בטוחה שסוני תשמח לקרוא מה שאני כותבת. ואתה פרלמנט תפסיק לעשן

sony121

New member
אני אדע לי שפשוט לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ראשית אני אפתח ואומר...שאין לי מחשב(אז אני עונה ממקום עבודתי) ניקולופולוס נחשב לאחד האומנים\מוסיקאים\יוצרים\הגדולים והחשובים ביותר ביוון רק בזכות שהוא היה ילד פלא-ומוכשר,אף אחד מהזמרים הגדולים-גם לא קזנזידיס האגדי- לא לימד אותו לנגן!! וגם לא לימד אותו להלחין!!!| אין וויכוח שסטליוס קזנג'ידיס -הוא הזמר הגדול ביותר שהיה ליוון אי פעם. אין וויכוח שכל חובבי מוסיקה היוונית הוותיקים כולל אני ומשפחתי גדלנו על המוסיקה של קזנג'ידיס בעיקר..וגם..גאבלאס-אגלופולוס-ואחרים שכבודם במקומו מונח.. אין וויכוח שכל הנגנים שליוו את קזנג'ידיס ..היו(בעצם היו צריכים להיות) הנגנים הגדולים ביותר של יוון(בין אם זה בוזוקאים-אקורדיוניסטים-מתופפים-כנרים וכו' וכו') אין וויכוח שמי שניגן עם קזנג'ידיס היה לו כרטיס ביקור מפואר...וזה הקנה לו "הטבות" אצל שאר האומנים..או אם תרצו זה היה מעין "המלצה מהמעסיק" להתקבל למקום "עבודה" חדש\אחר. ועכשיו....
הקורא מהצד יכול להבין מדברי פרלמנט וגם אחרים שכאילו....ניקולופולוס הגיע לקזנג'ידיס...לשיעורי בוזוקי..... .ביום ראשון הוא למד את ה- "דו מאז'ור," ביום שני הוא למד את ה-" לה מינור" וביום שלישי פעמים כי טוב ..היה לקזנג'ידיס קצת זמן .. ונתן לו שיעור כפול אז הוא למד... את ה-"סול מאז'ור.. ומי מינור." ...ובסוף השבוע קזנג'ידיס כבר לקח אותו לסיבוב הופעות באמריקה כי הוא כבר יודע כמה תווים. וסולמות
**כדאי להזכיר לכולם שניקולופולוס הגיע לקזנג'ידיס כילד פלא...שפשוט הפליא לנגן בבוזוקי ברמה שלא ביישה שום נגן בוזוקי של עשרים ושלושים שנה. עוד קודם שהגיע לקזנג'ידיס...הוא ניגן בשמחות ואירועים...ומועדונים.וגם הלחין לחברים שלו. -בשום ראיון שנערך עם ניקולופולוס-בין אם זה באחד המגזינים ובין אם זה בתוכנית ארוח כזו או אחרת...אף כתב ואף מראיין לא העז ולא מעז לשייך את הקריירה המפוארת של ניקולופולוס לקזנג'ידיס או בזכות קזנג'ידיס..כי זה פשוט קישקוש...של פרלמנט ידידי.... ואחרים . ניקולופולוס ליווה וניגן עם קזנג'ידיס בזכות ולא בחסד כי אם הוא לא היה מוכשר ומדהים -קזנג'ידיס היה שולח אותו מעליו בבעיטה
. **גם בראיון שנתן ניקולופולוס לרדיו איליוס...הוא שם דגש דווקא על תקופת עבודתו הארוכה עם הזמר הענק יורגוס דאלאראס(קרוב ל-20 שנה).שם בעצם לדעת הרוב הוא בלט ומשך הרבה התעניינות בנגינת הבוזוקי שלו...ובכלל. **דרך אגב את קזנג'ידיס ליווה אחרי ניקולופולוס נגן הבוזוקי מספר אחד של יוון יאני פאליאולוגו האגדי....למה בעצם הוא לא הגיע לאן שהגיע ניקולופולוס??? גם מאנוליס קרנדיניס ליווה לקראת הסוף ביחד עם פאליאולוגו את קזנג'ידיס(בעיקר בדיסק טראגודו)...למה הוא לא הגיע לאן שניקולופולוס הגיע? אתה יודע פרלמנט ידידי...קרנדיניס כיום בן 40 ...ניקולופולוס בגיל ארבעים הספיק להלחין לכל הזמרים ביוון...עשרות דיסקים ומאות שירים...והספיק ללוות את כל הזמרים הגדולים....וכנגן הבית\אולפנים של חברת מינוס ניגן כמעט בכל הדיסקים של הזמרים בשנות השבעים עד אמצע השמונים ...... שבמקרה או שלא במקרה "מינוס" בחרו דווקא בו להיות נגן הבית (תיכף נשמע שזה גם בגלל שהוא ניגן עם קזנג'ידיס). ואגב...דאלארס בחר בניקולופולוס ללוות אותו עם הבוזוקי,לא בגלל שהוא ניגן עם קזנג'ידיס....דאלאראס הכיר את ניקולופולוס באולפני ההקלטה כשבא להקליט דיסק...ומאז דרכיהם לא נפרדו קרוב לעשרים שנה.(עפ'י הראיון) ...והנה עוד הוכחה שלא קשור עם מי ניגנת ...קשור מה הכישורים שלך!!!! חוץ מזה יש עוד נגני בוזוקי ומלחינים ביוון..תתווכחו קצת עליהם

karantinis

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סוני את מצחיקה!!!!!!!!!!!!! א:מי לומד דו מז'ור בשיעור הראשון????????????????????????? ב:גם לי הלך הכרטיס מסך[והספק והלוח אם]. ג:תעזבי את קרנדיניס!!!!!!אל תערבי אותו!!!!!!!!!! כל החיים לפניו...מה זה 40?????? ד:אני מסכים איתך..לגבי ניקו.

רוני 38

New member
../images/Emo6.gif סוני משחקת אותה מבינה בתווים

גם אותי זה הצחיק סוני מגינה על ניקולופולוס בחירוף נפש
אבל האמת שאני שמעתי שהוא למד בוזוקי רק חמישה חודשים וברח,כי זה הספיק לו הוא המשיך ללמוד לבד. אין עליו חבל על הזמן .

shabtai2

New member
הגאון האחד והיחיד ניקולופולוס

כל פעם מחדש כשאני מגלה עוד שיר ועוד שיר ומתברר לי שהולחן ע"י ניקולופולוס מעצימה אצלי גאוניותו של האומן הזה. לעניות דעתי ניקולופולוס היא תופעה שיעברו עוד שנים רבות עד שיקום גאון מוסיקלי בסדר גודל שכזה. שלא לדבר על הצניעות ואישייותו המקסימה. זכינו לחיות בתקופתו של הפנומן הזה. שבתאי.

sony121

New member
זה מה שאמר צ'יצאניס על ניקולופולוס

זה מה שאמר ואסיליס צ'יצאניס להיליס מאקריס.על ניקולופולוס ..בשנת 1980 בהופעה במשותפת. "nikolopoulos he is the greatest talent that appeared in greece"

karantinis

New member
סוני מתחילה לדאוג.......

"אם כולם יסכימו איתי בסוף,אז למי אני אשטוף ת'מוח על ניקולופולוס הגאון"
סתם צוחק.......תמיד יהיה אפשר לעבור לקרנדיניס,פאלולוגו או פוליקנדריוטיס.

סוני לא צריכה לדאוג

סוני לא צריכה לשכנע אף אחד שניקולופולוס הוא דמות מרכזית במוסיקה היוונית..אין לי וויכוח גם על נגינת הבוזוקי המדהימה שלו.. לדעתי הדיסק איפרכו, הוא הדובדבן שבקצפת בדיסקים של האחד והיחיד סטליוס קזנזידיס.אבל אני תמיד אטען שקיבלנו את ניקולופולוס כמתנה מקזנזידיס. אני זוכר שקראתי כאן בעבר,שניקולופולוס בתור ילד הלך לחדר ההלבשה של קזנזידיס,והתחנן לידו שרק ישמע אותו מנגן. מישהו זוכר את הכתבה הזאת?

הוא גאון במלוא מובן המילה

. אני אישית שומע מהיצירות של כולם ,תיאודורקיס וחדג'ידאקיס סטאמטקיס ספנודאקיס ופוליקנדירוטי ויאני וגם סאלס ,אבל תמיד אני חוזר למקור שהודות לנעימותיו -בתוכניתו של ירון אנוש-התחלתי לשמוע מוסיקה יוונית. מעל לכל וויכוח,ניקולופולוס הוא מלחין-גאון, ובכל זאת יש משהו שונה בצלילי הבוזוקי שלו משהוא לא רגיל ולא מוסבר@@@@ יום טוב לכולם

למעלה