SONY NW-HD3

SONY NW-HD3

טוב אז הבטחתי סיקור על האיפוד מיני אבל לא קיבלתי כזה אז אני יספר על נגן מעולה אחר! את השם של הנגן כתוב למעלה אני קורא לו סוניק כי: סוני=החברה סוניק= סוניק הוא כחול וגם הנגן לפי מה שכתוב הוא מנגן 30 שעות ברצף לא בדקתי עדין אבל אני אעשה ניסוי מתישהו. הוא 20 ג'יגה זאת אומרת 13,000 שירים לפחות מה שכתוב. קנו אותו בהונג קונג ב1300 שקל. למרות שבבאג הוא עולה 1700. קיבלתי אית את התוכנה Sonicstage 2.3. דעה אישית: הנגן מעולה לקח לי חמש דקות להבין אותו ולהנות ממנו, בקשר לתוכנה: תוכנה קלה מאוד פשוט מוסיפים אלבומים (כי זה הולך לפי תיקיות) ואחרי זה מעבירים (העברה לוקחת פחות מחמש דקות). הצבע: אני קיבלתי עם הצבע הכחול אבל הוא בא גם בשחור,כסף,אדום,כחול,ורוד ויש אולי עוד. מגן: בחבילה שמקבלים יש שני מגנים אחד מהם לא מגן על המסך והמקשים והשני הוא כמו גרב קטנה. אוזניות: נחמדות למרות שהם קצת מכאיבות באוזן (אני פנוי להצעות לחדשות שאפשר לקנות בארץ). עיצוב: עיצוב מרובע חמוד כזה לא ענקי. מידות: משקל= 130 גרם. מידות:=90x62.1x14.8 מ"מ. חסרונות: שרוצים להעביר קבצים לא הכי מובן איפה שמים אותם. המסך בצבע כחול והכתוביות שחורות אפשר גם ההפך. אין מוצרים שאפשר להוסיף לו (מגנים,רמקולים וכד') בישראל.

weird dust

New member
מזל טוב ../images/Emo6.gif

סקירה מעולה, אני יוסיף אותה למאמרים. ניסיתה להישתמש בקונקט? היא טובה יותר לדעתי, וגם מחליפה את הסוניק סטייג'. כמה זמן לוקח להעביר פנימה שירים בלי להפוך אותם לאטרקט?

weird dust

New member
בתיקון לאנגלית

כיום יש תוכנה שמחליפה את מה שיש לך, שמה הוא Connect™, זאת תוכנה שדומה יותר לאי טונז כי היא מכילה גם חנות רשת וגם היא יותר חדשה. כשאתה מעביר שיר לנגן, באיזה קובץ הוא? MP3 או ATRACT שזה הקובץ של סוני? כמה זמן לוקח להעביר שיר לנגן, בערך?

טוב

כשאתה מעביר שיר לנגן, באיזה קובץ הוא? מזאת אומרת את זה עדין לא הבנתי MP3 או ATRACT שזה הקובץ של סוני? mp3/wma אלה במיוחד כמה זמן לוקח להעביר שיר לנגן, בערך? תלוי עכשיו לוקח לי פחות מחמש דקות אבל כל פעם שאני ממלא אותו יותר לוקח יותר זמן

TheRealDeal

New member
5 דקות לשיר?

אז הוא ממיר אותו שATRAC כנראה... חוץ מזה, אחלה סקירה! ראיתי את הנגן הזה בלונדון, בהחלט נחמד, אבל לא נתנו לי לנסות אותו, רק לגעת ^.^ מזל טוב!

סוני הפסיקו להתעקש על סוג הקבצים

כיום הם כבר תומכים MP3 במיני דיסק החדשים,וכמובן בנגני הMP3. כמובן שאפשר לשמוע בהם קבצי ATRAC אבל הם כבר לא מתעקשים לנגן רק איתו.

weird dust

New member
כן, שמעתי על זה

אבל בגלל המיני דיסק אני החלטתי לא לקנות יותר נגנים של סוני לעולם! שנאתי שנאת מוות את התוכנה והקצב העברה האיטי לנגן, מה שגרם לי להישתמש רק בדיסק שגם ניגן תמיד אותו הדבר. בעצם גם הבטריה אחרי פחות משנה נגמרה וככה גם החברה שלה (2 בטריות השנה זה הרבה). בנגן היה נחמד, נשמע טוב, קל אבל לא מספיק ידידותי. לפני היה לי לכמעט לילה שלם נגן ארקוס מדגם ישן כיום שפשוט הגיע שבור והחלטתי לחכות עם הקניה של נגן MP3. במשך שנה-שנתיים חלמתי על אי פוד אחרי שהארקוס הגיע שבור. אז קניתי מיני -דיסק והמשכתי לחלום. יום אחד טיילתי לי בקריון וניכנסתי לבאג, כחלק מפאן מסויים להסביר למוכרים על המכשירים שהם מוכרים הגיע מוכר שידע על מה הוא מדבר והראה לי את ה-IRIVER PMP וה-H300. אני בהתחלה חשבתי לקנות את ה-PMP אבל לבסוף הגעתי למקנה שהוא גדול ומגושם ואין לי צורך בניגון סרטים, כמו כן הנגן נתן 12 שעות נגינת מוזיקה לעומת ה-H300 וזה גם עזר לי לבחור איזה מהם. הקניה היתה יחסית מאוד מהירה ומיקרית ואני מאוד מרוצה מאז. הנגן מתלווה אלי לכל מקום (כמעט) ואני חושב שיש לו איכות טובה. ככה קיבלתם את הסיפור שלי על היסטורית הנגנים שלי, מאז ועד היום.

טוב נו,קבל גם סיפור.

היו לי 4 סוגי מיני דיסק,שהראשון שבהם הוא המיני דיסק הראשון שיצא איי פעם,דגם MZ-R37 שלא תמך אפילו לא בLP. אחרי בערך חצי שנה הוא טבע בחול בים,והפסיק לפעול,ואז התקדמתי לMZN-R900 שקניתי בארה"ב,והיה אולי המיני דיסק הכי טוב שיצא,והוא שירת אותי נאמנה במשך שנה,ואפילו זכה להקליט ישירות מאולפן הקלטות של אומן טראנס מפורסם מאוד DJ סט של 3 שעות נדיר ובאיכות גבוהה. כמובן שגם יומו הגיע והוא נשבר לי אחרי שהוא דפק קפיצה מהחלון בכביש איילון (אל תשאל איך). אחרי כמה זמן בלי מיני דיסק נשברתי וקניתי את הסידרה החדשה של הNET MD רק שממנו הספקתי להינות בדיוק חודשיים עד ששכחתי אותו באוטובוס בתאילנד. מזל שזה היה בתאילנד,אז קניתי MD חדש שם שוב מאותה סידרה,רק יותר משוכלל,ואותו החזקתי עד לפני שבועיים,ואז מכרתי אותו. בעיקרון,כל היתרונות של המיני דיסק קנו לו המון משתמשים בעולם,אבל מצד שני החסרונות שלו,ולא חסר כאלו,גרמו להרבה אנשים להתרחק מסוני בכל מה שקשור לאודיו נייד. בסה"כ סוני תרמו הרבה למצב שבו היום נגני הMP3 נפוצים כ"כ ובזמנו הMD נחשב פריצת דרך בתחום. לי בכל אופן תמיד תהיה פינה לאותם דיסקים קטנים שעברו איתי את כל העולם. עכשיו אני מחפש את הנגן הבא שינעים את זמני,במיוחד שיש לי מילואים עוד חודש
. דיי בטוח שהוא יהיה IRIVER,השאלה רק האם 5GB יספיק לי או שאני אקנה את הH320.

weird dust

New member
גם ה-5 וגם ה20 מצויינים

אני יכול להמליץ עליהם. מה שכן סוני המציאו את הוולק-מאן או בקיצור הקסטות. תרומה אדירה למוזיקה הניידת. בכל מקרה אני מאלו שלא אוהבים את המיני-דיסק ואני לא מכיר הרבה שלא אמרו כמוני בסביבה שלי. אבל יכול להיות שלאחרים הוא מתאים. הנגן החדש כבר שונה לגמרי ושווה הרבה יותר, אבל עדיין בגלל שהם חסכו עלי ולא הסכימו לשלם ולתמוך ב-MP3 אני יחסוך עליהם ולא יקנה אותם שוב. מכיר את הכתבה על ההמצאות הכי מיותרות בשנים האחרונות? סוני עם אחד מנגני הדיסק הקשיח הראשונים שלה שבעצם ייצרו נגן MP3 שלא תומך MP3
(את האמת יש לי חבר שדווקא כן מרוצה ממנו)

TheRealDeal

New member
iAudio X5L

נגן מאוד מתקדם, 35 שעות סוללה, אין לו גרסאות (אמריקאית, אירופאית), והוא בערך בגודל של H320, 20 ג'יגה ב320$ בערך, 30 ג'יגה ב370$ אם אני זוכר נכון.. אם יש איך להביא מארה"ב, אז כדאי!

weird dust

New member
הוא רזה כמו IPOD ונמוך כמו IRIVER

זה הגודל. בכל מקרה, נגן נחמד ביותר אבל לא ראיתי אותו בארץ.

TheRealDeal

New member
לאאא..

אתה מדבר על X5, שהגודל של הנגן 20 ג'יגה שלו זהה לאייפוד 20 ג'יגה, חוץ מזה שחצי ממנו עבה יותר (תחפשו תמונות ותבינו), אני מדבר על הX5L שמציע 35 שעות סוללה (לעומת 15 בX5 הרגיל), והוא עבה יותר, וגם קצת ארוך יותר נדמה לי. X5 הרגיל מגיע ב20 ג'יגה (300$) ואמור לצאת גם בנפח של עד 60 ג'יגה לפי מה שהבנתי.

למעלה