sorry baby לא קונה את הסיפור שלך

West-girl filan

New member
sorry baby לא קונה את הסיפור שלך

מה זאת אומרת יש לך את הטלפון של בריאן ושל שיין? מאיפה? מי יפרסם טלפון של סלבריטיז בכלל? וכן את באמת חושבת שנאמין היתקשרת לשיין ואמר לו "hi shanw whats up ? im from israel and i love you and בלה בלה בלה.... כיאילו ממש לא ניראה לי.... אולי אני טועה ותקני אותי אם אני טועה אבל מאיפה השגת את הטלפון? את חייבת להודות שזה לא ניראה הגיוני

~WiCkEd_WiTcH~

New member
אממ...

זה ממש לא בעיה להשיג טלפונים... אני לא מפקפקת בכך שהיא טילפנה אליו, אבל לא אהבתי את אין שהיא קראה לזה "דיברתי איתו"... מאיפה היא השיגה? לכל הקראבנס יש מספרי טלפונים ופלאפונים שלהם. סביר להניח שזה מאחת שקיבלה את זה מחברה שקיבלה מחברה שקיבלה מחברה, לרוב זה עובר דרך האינטרנט.

westcrap

New member
צאי מזה

אולי כבר תצאי מזה! ישחצנית! קלטנו! דיברת איתם נישקת אותם יש לך תמספרי טלפון של כולם אנסת אותם יופי די סתמי תפה כבר מה את חושבת שאת מלכה? בחיים לא ראיתי בן אדם כזה שחצן את יכולה להגיד, "לפחות יש לי במה להתלהב כמה שבא לך" אבל די קלטנו תקטע! שתקי כבר !

~WiCkEd_WiTcH~

New member
דווקא כן

אני מלכה! אוי אין לך מושג... את כלכך לא בליגה שלי....(חיחי) אז ממש לא כדאי לך להתחיל, לאב (a.k.a He loves ME (c) Dream)

WESTLIFE GIRL

New member
שמעי אין לי אינרס לשקר

חברות שלי מאירלאנד הביאו לי.. ואני בכלל לא חייבת לך דין וחשבון..

ניקי בי

New member
מה איכפת לכם...

שתגיד מה שהיא רוצה, שתמציא את כל העניין, ושתטען שמחר היא מתחתנת איתו..למה באמת אכפת לכם? אני ממש לא מנסה לצודד פה באף אחד, אבל אתם חייבות לראות איך כל העניין הזה נראה... ואם היא חיה באשליות זאת ממש הבעיה שלה, אז תעזבו, שהיא תכתוב מה שבא לה, ואתם תמשיכו לעשות מה שאתן עושות.. אני יודעת שיש לכם זכות להביע את הדעה שלכם, אבל עצם העובדה שביום אחד נשלחו משהו כמו 10 הודעות למישהי אחת, ועוד שטוענת שהיא דיברה עם אח של שיין..נשמע ממש לא הגיוני, אז.. אני חושבת שהבהרתי את הנקודה שלי

~WiCkEd_WiTcH~

New member
אומרים "לצדד" ולא "לצודד"

וחוצמזה אז על מה את רוצה שנכתוב בפורום?

ניקי בי

New member
על מה א נ י רוצה?

אני לא אומרת לך מה לכתוב, תכתבי מה שאת רוצה... אני פשוט אמרתי משהו שאני חושבת, כי כשנכנסתי היום לפורום זה היה הדבר הראשון שראיתי..

פאני1

New member
לניקי?

תגידי לי באמת ... איך אפשר להשיג את הטלפון של ווסטלייף???

ניקי בי

New member
../images/Emo33.gif

אין דרך להשיג אותם באופן עקרוני.. פשוט צריכים ללכת לאנשים המתאימים..

xflil

New member
חברות מאירלאנד הא?

מאיזה עיר החברות שלך "מאירלאנד" באות? יש לך מושג באיזו יבשת זאת אירלאנד? יש לך מושג איזה יבשת אנחנו נמצאים?

WESTLIFE GIRL

New member
כן!~!חברות מאירלאנד

תגידי מה הבעיה שלך?!! כן יש לי חברות מאירלנד (מהערים: לי מריקת דבליןת סליגו ובלספט) יש לך בעיות עם זה..?!?!?!?!?!?!? לפחות לי יש חברות מכל מיני מדינות בניגוד אליך...

~WiCkEd_WiTcH~

New member
וואיייי איזה כיף לך!!

**הלוואי ולי היו גם "חברות מכל מיני מדינות...."** (חהחהחה) (קריצה לנילי) ואגב: לימריק וסליגו הם קודם כל מחוזות... אה, ובלפסט לא נמצאת באירלנד (טכנית)

ניקי בי

New member
סתם בשביל הקטע...

בלפסט נמצאת באירלנד הצפונית...בחלק שעקרונית שייך לאנגליה.

WESTLIFE GIRL

New member
אני יודעת...

אני יודעת את זה אבל זה גם נקרא אירלאנד.. אירלאנד הצפונית וכמה שזה קשור לנגליה זה גם קשור לאירלאנד

xflil

New member
מאיפה לעזאזל הסקנת מסקנה

שאני בת? כי זה פורום ווסטלייף וכולם חושבים פה שהם כוסונים ורק בגלל זה מאזינים להם? שילכו להם.....כל הלהקות המטומטמות האלה ותו הדבר בלי שום כשרון בכתיבה ובמוזיקה "מוזיקה" גם כן..... מחשבים...כל השירים אותו הדבר.....את יודעת מזה גיטרה? תופים? קלידים? פלייבק? אולי כדאי להשתמש קצת בכלי נגינה ולא בפלייבק שעשוי ממחשב? רק אולי........ גם משמעות בשירים לא תזיק....

חחחחחחחחח

נניח שיש לך את הטלפון הם ידברו איתך? חחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחח טיפשה טיפשה טיפשה מסכנים האנשים

למעלה