SOS בעיה רצינית, בקשת עזרה.

SOS בעיה רצינית, בקשת עזרה.

בראשונה לילה טוב לכולם, אני ריפרף. חברים חברות אבקש את עזרתכם: יש לי בעיה רצינית ואני צריך מבט אוביקטיבי . מזה 4 חודשים אני בקשר רומנטי אם אישה מדהימה , על פניו ניראה שיש בא את כול מה שמרכיב אישה "מושלמת" (בעיני). האמת שהתאהבתי מאוד מהר מה שהפתיע אותי "בטירוף" ("פצוע" מערכות יחסים קודמות) וכמו כן פיתח אצלי ציפיה נילהבת לעתיד ובמקביל חרדה מהבאות... עם חלוף הזמן נחשפו בפני עוד ועוד פנים באותה הנערה (כומו בכול התחלה) ואת הכול קיבלתי בברכה, רק דבר אחד הרתיע אותי , כמו שהיתברר לי יותר ויותר עם התחזקות הקשר, לצערי הרב יש לחברתי אגו במידות מטורפות ועקשנות כרונית. יש שיגידו שעקשנות אינה תכונה רעה ויש בזה מן האמת (גם אני כמו כולם "היתברכתי" באחת שכזו) אבל כאן מדובר במצב קיצוני עד כדי כך שהאגו או "הכבוד" מונע ממנה אפילו להתנצל לאחר טעות ואם ניתנת אחת כזו היא מרגישה כול כך מאולצת . אני בן 26 וכמו כולם(פחות או יותר) מתחיל לחשוב על עתיד . מזה כמה ימים (לאחר מריבה בא "נשבר בי משהו") אני מוצא את עצמי תוהה על כדאיות הקשר שבינתיים גורם לי לאבד מעצמי ולוותר על "האני" שלי יותר ויותר ...בשבילה . חברים שמכירים וראו את המצב מיעצים לי להמשיך הלאה ,לאישה שתדע להעריך את הנתינה שלי והאהבה שלי, אבל...... הם משוחדים (חברים.) נכון אין לכם ידע על הדינמיקה בינינו אבל די אם אומר שהעלתי את הנושא לשיחה יותר מפעם אחת (גם יותר מחמש) ומילותי נפלו על אוזניים ערלות. פניתי אליכם כי חשבתי שאולי כאן אוכל למצוא כיוון לאן עלי ליפנות (וידוע וברור שלא על פי זה אחליט) אני אדם שנותן את כול כולי בקשר ומחפש הדדיות . מאמין גדול במישפט..: "נאה דורש נאה מקיים" "הדרישות" שלי מבת הזוג בקשר הם נאמנות ,כנות ,והדדיות. ולצערי זו לא המצב כיום. רק לצורך הבהרה אני לא מחפש לוותר ההפך הוא הנכון אני מחפש במה "להתפס" ואם לא אמצא.... אז החלטה ברורה וקשה לפני. עכשיו......(אחרי שקדחתי לכם) מה אתם חושבים שעלי לעשות??? או מה אתם הייתם עושים במקומי???? כול שאלה תיתקבל בברכה. ו.... תודה.

magenta73

New member
הלו ריפרף, אני מג'נטה...

מה קורה אח שלי?...
תשמע, מה שאתה מתאר לא פשוט. כי אתה כביכול מאוהב בבחורה, אבל היא, אם אכן מה שאמרת נכון, בעייתית. עכשיו, השאלה היותר רצינית פה, היא לא רק אם היא עקשנית ולא אומרת סליחה, אלא אם היא מבינה שטעתה ולא חוזרת על הטעויות, ולומדת. לפעמים אנשים לא יכולים להגיד במילים, אבל עושים במעשים, וזה מה שחשוב. לאו דווקא המילה עצמה, אלא ההתנהגות. עוד משהו, לעולם אל תאבד את עצמך בקשר, זה לא בריא. אתה אדם שלם. ואתה צודק שיש צורך בהדדיות בקשר, וסך הכל העקשנות שלה די ילדותית. מצד שני, אני לא יודעת בדיוק, כי לא ציינת על מה המריבות או על מה היא צריכה/אמורה לבקש סליחה ויכול להיות שגם אתה עקשן (כפי שציינת) ומבקש סליחות על דברים קטנים, ולה זה מרגיש קטנוני. גם זו אופציה. אקיצר, תפרט יותר ותקבל תשובה יותר ספציפית.

מה ניינים מג'נטה

אז ככה אחותשלי הסליחה שאני דיברתי עליה לי לא המדוברת כי אם המבוצעת היא לא מבינה שהיא טעתה היא היא לא מקבלת את הפגיעה שלי ,מבחינתה "היא לא עשתה משהוא לא בסדר" והיא פשוט לא מבינה מה "הבעיה שלי" עכשיו, אתחיל ואומר שאם היא אוכול אדם אחר ניפגע ממשהו שעשיתי או אמרתי מגיעה לו סליחה על הפגיעה, יכול להיות שאני שלם אם מה שאמרתי אבל אם מישהו ניפגע אז...... תביני אני אדם שעקב קושיים כאלה או אחרים לאורך חיי לא ניפתח בקלות אני צריך להרגיש שהאדם שמולי באמת רוצה לישמוע "מה עובר עלי" ושאיכפת לו\לה במיקרה הזה לאורך הקשר היו כמה נקודות שהיו קשות בישבילי(מוות פציעה וכו..) עכשיו אני מצפה שהאישה שלצידי לשאול ולהיתעניין מה איתי ואיך אני מרגיש( לפי דעתי אלמנטרי ביותר) שאלה אם את שואלת את בן הזוג שלך איך הוא מרגיש והוא עונה" בסדר יכול להיות יותר טוב" (סתם לצורך הדוגמה) את עוזבת את זה ככה או שאת שואלת מה קורה ? ואם הכול בסדר? אז זהו ואני לא נישאלתי על שום דבר נוסף פשוט עברה לסדר היום, וששאלתי אותה באחת הפעמים אם ביכלל איכפת לה ממה קורה לי היא "יצאה "עלי "מה איך אתה יכול להגיד דבר כזה הרי אתה יודע שאני אוהבת אותך".....???????????? מה אני אומור להבין מזה?!!!! זאת דוגמה אחת:)

mistero

New member
אוקיי...ככה

במקרה יצא לי להכיר בחורה כזו טוב
הן סקסיות, הן כל הזמן שואלות אם אתה אוהב אותן, היא נמרחת עליך כל עוד אתה משחק לפי הכללים שלה, היא נימפומנית קטנה כל עוד בא לה, היא תגיד לך מתי די...בקיצור, היא כל הזמן צריכה להרגיש בשליטה. וכן, יש להן מאד חזק את המשפטי מפתח האלה שמשחקים לטובתן. בגדול, בחורות מאד מניפולטיביות. תשמע. אל תצפה ליחס "נורמלי" מבחורה כזו. ככה זה יעבוד כל הזמן, זה לא ישתנה. אל תצפה שיהיה לה אכפת, כי בקשר הזה היא אוהבת את עצמה, ורוצה שתהיה לידה כי אתה ממלא משהו שחסר בצורה טובה - אתה כלב טוב. מה אני עשיתי? כן, לקח לי חודש לוותר על זה, אבל ידעתי מההתחלה שזה משהו דפוק מה שהולך. וכן, הסקס ממש טוב
יש להן את זה חחח קיצר, תלוי עד כמה אתה מוכן להיות עבד. אם לא מפריע לך להיות עבד כזה, ולחיות בשקט כל עוד אתה יכול אתה , אז סבבה. אגב, מתערב שהיא לא מרשה שתהיה לך אף ידידה או שהיא "תפגע קשות"...מה שאומר שאתה בעצם תפגע קשות
קיצר אחי, אתה יודע כל מה שאני אומר...זאת החלטה קשה מאד, וגם הרבה מאד חודשים/שנים אחרי אתה עדיין תחשוב עליה, זה מה שהיא טובה בו. אבל אם אתה רוצה חיים נורמליים תצטרך לוותר על הרבה. לכל דבר בעולם הזה יש יתרונות וחסרונות, תלוי מה יותר חשוב לך. ואגב. הכותרת שרשמת שם "בקשת עזרה". אתה לא צריך עזרה, אתה רוצה תמיכה. אז הנה, אני תומך בך לעזוב אותה
אבל אתה חייב לדעת מה אתה רוצה כי אם לא אז סתם תהיה עוד מריבה ובסוף עוד היא תגיד שאתה זה שלא בסדר ושאתה תמיד מתחיל מריבות ושאתה "לא כיפי", אז שקול צעדיך ברצינות לפני שאתה מתחיל עם זה שוב... שא ברכה

וואלה אחי

חוץ מהקטע עם הידידות וגם זה כי אין לה ברירה הודעתי מראש שיש לי ים ידידות קלעת בול סחתן. ואני אקח את העצה שלך שבאה לי כהדחיפה האחרונה שסגרה את הגולל . תודה על התמיכה ושיהיה אחלה.

03lior

New member
ריפרפ שים לב

על מה ולמה עקשנות שלה אתה יודע אם אתה יכול להיתמודד עם זה אזי טוב אם לא כפי שאני רואה אתה מתוסכל יש לך פיתרון אחד. או שתעבור לתחנה הבאה או שתשאר בתחנה זו ותהיה מתוסכל כל הזמן אפרופו אתה מזכיר לי חבר שהתאהב בנמר בגן החיות ולא ידע מה לעשות אם הוא יכנס אליה לכלוב להיות קרוב היא תאכל אותו ואם ישאר רחוק ממנה אזי לא יוכל ללטפ אותה תעזור לו בבקשה מה לעשות ידידך ליאור

למעלה