SOS הצילו הצילו....

SOS הצילו הצילו....

בתור נרגיליסט מתחיל, שמתי היום נענע הטעם לא יוצא... מה לעשות??? ואם כבר אני שואל איך צריך לעשות את החורים בנייר כסף? צפוף? מפוזר? הגחל צריך לכסות אותם? או שזה לא ממש משנה איך ומה?

הטעם לא יוצא ?

מה הכוונה ? ונענע לא שמים לבד,נענע מערבבים עם טבק אחר... ואיך עושים את החורים וואלה כל אחד והשיטה שלו. אני עושה שלוש טבעות בקוטר הפחם... משאיר באמצע מקום בלי חורים בקוטר של בערך סנטימטר אחד. ויוצא לי אחלה. הכל שאלה של ניסיון עם הנרגילה והראש...

לא יוצא הטעם זה אומר ש...

שמתי אחרי הנענע טבק בטעם תות, ועדיין הרגשתי נענע. רק נענע. איך אתה עושה 3 טבעות בקוטר הפחם? אולי הטבעת הכי גדולה היא בקוטר של הפחם. אבל אי אפשר ששלושתם יהיו בקוטר של הפחם.

המינון שלי לתערובת...

קופסת טבק אחת לשתי קופסאות טבק אחר. מערבב היטב בקופסה מפלסטיק שאני מחזיק. הטבעות אני יוצר עד קוטר הפחם,ברור שהגדולה היא בקוטר הפחם וקצת קטנה ממנו...

האם זה חשוב ש

הפחם יכסה את כל החורים? או שלא? מה עוד שלא הבנתי עוד איך להיפטר מהטעם של הנענע

כן כדאי...

שהפחם יכסה את כל החורים ואם הולך קשה מידי והשען לא נשאף בקלות,אז פשוט עושים עוד חור באחד הקצוות. ובקשר לנענע...פשוט תשים רק תפוחים וזה יעבור...וזהו.

sgold666

New member
אוקיי

תחליף תמים אם זה לא עוזר תנקה את כל הנרגילה ובקשר לחורים אני חיברתי סיכות למחק ופשוט ממלא את כל הראש בכמה שיותר חורים קטנים

תודה.

אני אנסה את זה. לא ניראה לי שאנקה את כל הנרגילה זה ניראה לי יותר מידי מסובך לפי הטיפים שבארי נתן. נדמה לי שהטעם יעבור אחרי כמה פעמים זה כניראה טעם חזק שהריח שלו נידבק בפנים הצינור או משהו כזה.

sgold666

New member
מה מסובך אחי

שטויות לשתוף תגוף עם מים וסבון כלים אם יש חוטר אז להעביר בפנים תנקה גם תראש אם יש צינור מזגן אותו דבר כמו הגוף חוץ מזה אני לא מבין מה רע טעם שלנענע שיהיה קבוע בנרגילה

למעלה