SOS חבר`ה!

עמרי 24

New member
SOS חבר`ה!

בזמן האחרון הפורום (כמו ששמתם לב) התדרדר... אנחנו יכולים לעשות משהו בנידון,רק שבשביל זה אנחנו כולנו צריכים להיות ``אנחנו`` כן...גם אלה שמרגישים ``אתם``... אז יאללה ברעל! אני רוצה תמונות! אני רוצה סיפורים! אני רוצה אנשים חדשים! תתעוררו!

nevada

New member
אני איש חדש !

האם מישהו יכול לספר לי היכן נערכים הרייסים של ימי חמישי? אני יודע שנפגשים ברידינג, אבל לא מתחרים שם! היכן התחרויות? תודה NEVADA

nevada

New member
לא ממש...

אני מעוניין לצפות, לא להשתתף. מישהו יכול להגיד לי להיכן להגיע? NEVADA

baryb

New member
אני יגיד לך...

הרייסים הם ביבנה באיזור תעשיה. ויש גם ביום שבת בערב ליד קניון הזהב בראשון.

nevada

New member
תודה ועוד כמה שאלות

לפי מה שאני מבין, החבר`ה נפגשים ברידינג ועוברים לאזור התעשייה ביבנה, נכון? אם ברצוני להגיע ישר ליבנה, להיכן בדיוק להגיע באזה``ת? האם יתכן מצב בו אני נוסע לחינם, או שבכל יום חמישי (24:00, נכון?) מעניין שם? סליחה על כל השאלות, אבל אני מגיע מרחוק ולא מעוניין לנסוע סתם. תודה מראש, NEVADA

ranfin

New member
הזכרתי לי ימי עברו.

אוי יש לי מרכב זה זכרונות מטורפים. לחבר שלי היה אחד כזה, בשנות ה 80 זה היה אחד הרכבים הכי מטורפים בארץ. מה שהינו עושים איתו, רק מהמחשבות יש לי צמרמורת. תודה baryb.

baryb

New member
אופס.. טעות..

תמונה לא נכונה. בכל מקרה אתה מוזמן לבוא בימיי חמישי יש אחד שמגיע לנמל בת``א עם אחת כזו שחורה יפיפיה. הינך מוזמן.

66

New member
אני מבין ללבכם אבל כל עוד זה לא חוק

אני אישית לא ממליץ לאף אחד לבוא כי זה רק הלהיט את יצר הרשויות נגדנו והיה טוב אם היינו מתאגדים יחדיו לאיזושהי הפגנת מחאה

למעלה