SOS !!!!!

אירנה ק

New member
SOS !!!!!

כבר יומים יש למאיושקה תפרחת חיתולים מאוד חזקה. אני חושבת שגרם לזה מעדן סויה שנתתי לה פאם אחת כי רציתי להוריד לה לכמה ימים מוצרי חלב בגלל הלחה. אני מורחת לה גילגרמים של משחות וזה לא עוזר כל כך שורף לה ממש מסכנה
. אני פשוט חסרת אונים מה לעשות ??

שטויפות שטיפות ושוב שטיפות

אםן מותר, גם כדאי קלי, אבקה סגולה שמפזרים באמבטיה.... תרגישו טוב אורית

פרלמנים

New member
אמבטיה עם שמן לבנדר

וגם בעיקר לאוורר עד כמה שאפשר... אמבטיות פושרות מרובות, לנגב היטב ולמרוח בייבי פסטה (הכי טוב) או "אורה קרם" חשוב מאוד להגביל את צריכת הסויה של ילדים, אאל"ט משהו כמו 2-3 מוצרי סויה בשבוע. ניסית פעם לתת לה מוצרי סויה אחרים והייתה תגובה דומה? ג'סיקה

אנגלה3

New member
אירנה, תנסי אמבטיות עם קאלי

או ברוסית - מארגאנצופקה
- מקווה שרשמתי נכון -(MARGANTSOFKA)... נשיקות לשובבה אנג'לה

סבתא53

New member
אירנה

תחממי את החדר ותשאירי אותה בלי בגדים וצריך לשטוף הרבה בלי סבון!!

תנסי אמבטיה עם קצת קורנפלור, או כשאת מנקה לה

לטבול את המגבונים במים פושרים עם קורנפלור זה מרגיע את העור. מקווה שיחול שפור במהרה.

אירנה ק

New member
תודה לכולכן../images/Emo140.gif

אני מכירה את אפקת קאלי אנסה מחר. זה פעם ראשונה שנתתי לה מוצרי סויה ופעם האחרונה. תודה שוב ושבת שלום לכולם

פרלמנים

New member
עידית צודקת../images/Emo45.gif

שכחתי עד כמה הקרם קלנדולה של WELEDA מעולה לטוסיקים אדומים... שווה לבדוק אם היא אכן רגישה למוצרי סויה כי יש בהרבה מזונות מוצרי לוואי של סויה . ג'סיקה

אבקה סגולה שלא בדיוק..

יודעת מה יתרונותיה אבל אני זוכרת שבהחלט לכל מיני כווית כאבים וכיוב' , היא סייעה לי בהיותי ילדה קטנה מה שלומכם היום?

הי

אם אפשר שתהיה בלי חיתול. (אפשרי אפשרי) והרבה שטיפות עם מים, ללא סבון. וגם קרם קלנדולה לטוסיק של חברת וולדה. יש חלב אורז וחלב קווקר (טעים של חברת ליב) שמומלצים יותר מסויה. סויה עדיך (לדעתי) לא לצרוך יותר מפעמיים בשבוע. בהצלחה

למעלה