SOS

SOS

שלום לכולם. דבר ראשון רציתי לומר שיש לכם אחלה פורום כאן. כל הכבוד. אני בחור בן 28 ואני כבר מלאאאא זמן רוצה ללמוד קייטסרפינג. בזמן שהייתי בסיני שנה שעברה ראיתי כל מיני חברה לומדים קייט בקורס של שבוע כאשר עמית ענבר ( נראה לי ) מעביר את הקורס. זאת נראית לי אחלה חוויה והייתי מת להירשם לקורס כזה אבל המצב בסיני כל כך על הפנים שאני מת מפחד. רציתי לדעת האם הקורס הזה עדיין מתקיים ? איפה עוד ניתן ללמוד קייט ? האם יש עוד מקומות בהם ניתן לקחת קורס אינטנסיבי של שבוע כולל לינה ? האם אחרי קורס אני כבר מספיק מיומן לקנות ציוד ופשוט להתחיל לעסוק בספורט הזה ? איפה מומלץ לגלוש בארץ והאם התנאים של הרוחות בארץ מספיק טובים? תודה מראש לכל מי שיענה לי

אם כבר אז ...

בדקתי ומצאתי בית ספר לקיט באילת בשם SURF CENTER בניהולו של - גל סמאורה. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הבית ספר הזה? האם הוא מומלץ ? והאם יש עוד בתי ספר באילת לקייטסרפינג. שוב, המון המון תודה.

Lethal Acid

New member
אהלן איש

יש המון בתי ספר אשר פרוסים לאורך כל החופים בארץ. מקריות ועד אילת. כמו כן ניתן מלמדים גלישה בכינרת (עכשיו זאת העונה).אם ברצונך ללמוד, הקורס מורקב מ שלושה או ארבעה מפגשים בני 3 שעות כל אחד. אני לא ממליץ לך לגמור את הקורס בשבוע אחד.אלא לחלקו למפגש ועוד שניים יותר מאוחר.כאשר אחרי מפגש אחד או מפגש וחצי תקנה לך קייט וטרפז (כמבון אם תתחבר לזה) ותלך להתאמן בלהניף ולשלוט בעפיפון בחוף. וכאשר תראה שאתה שולט בו טוב תיקח את שני השיערים הנוספים.זאת הצורה שאני למדתי בא ולאחר שני שיעורים כבר גלשתי :). אני ממליץ לך להרשם לפורום קייט סייט. להכנס לפרום מתחילים. תוכל לקבל שם יותר מידע על בתי ספר מומלצים לגלישת קייט בארץ. דע לך שבתקופה הקרובה כמעט ואין רוח ללימוד בים תיכון ויש המון מדוזות ולכן אני ממליץ לך ללמוד בכינרת או באילת. מאיפה אתה בארץ אולי אני אוכל להמליץ לך על מישהו שקרוב לאזורך. בברכה L.A

gaby1107

New member
מועדוני גלישה...

כמה שאני יודע (וזה לא הרבה) היחיד שמלמד קייטסרפינג באילת זה ה"סרף-סנטר" ושמעתי עליהם דברים טובים. חוצמזה, אילת היא בערך המקום היחיד לגלוש בו בארץ (חוץ מבת-גלים בעצם) בעונה זו של השנה - אז אם אתה רוצה ללמוד דווקא עכשיו ויש לך זמן לרדת לאילת לכמה ימים נראה לי אחלה פיתרון. בנוסף קיימים בארץ די הרבה "בתי ספר" לקייטסרפינג (מחיפה דרך קיסריה, בית ינאי, נתניה, הרצליה, תל אביב, בת-ים וכמובן אילת - ובטח יש עוד) שהם ברובם מועדוני גלישה שבהם יש חברה שיודעים לגלוש טוב והם המדריכים. דרך אגב, "קורס" קייט סרפינג לוקח בין 6 ל 8 שעות ונמשך 3 עד 4 מפגשים. הכי חשוב שתיקח איתך מהקורס זה את כל העניין של הבטיחות - כי קייט זה דבר שמייצר המון כח ואם אתה נגרר אחרי קייט שהנפת אותו לא נכון זה בערך כמו להיות קשור לרכב שגורר אותך בלי שליטה והתוצאות יכולות להיות לא נעימות. אחרי קורס כזה אתה אמור לדעת לשלוט בקייט ואפילו לעלות על הגלשן אבל בין זה לבין גלישה ממש מפרידות הרבה שעות בים ונפילות למים פעם אחר פעם אבל ככה כולם למדו, יש כאלה שמהר יותר ויש כאלה שפחות... לגבי תנאי הגלישה בארץ בסה"כ יש תנאים טובים כל פעם במקום אחר (אילת, ים תיכון, כינרת) תוכל לקרוא על הרוחות בארץ בלינק הבא: http://www.adrenalin.co.il/site/Article.asp?CID=8&AID=179 בהצלחה !

hagitoz

New member
SOS ../images/Emo152.gif

היי אביר על סוס שחור, ראיתי שאתה במצוקה קלה למרות שכמו שאתה רואה הפורום מפגיז בתשובות לעניין ועונה רק מקצועית ( הכבוד חברים!!), אין לי יותר מדי מה להוסיף על התשובות אשר נתנו לך ע"י חברי הפורום. בכל זאת אנסה
כמו שאמרת קייטסרפינג זוהי מתנה גדולה לאלו שלומדים, אחלה חוויה. סיני קצת מפחיד בימים אלו. בתקופה הזאת הייתי ממליצה הכי הרבה על אילת או כינרת (בליווי כמובן של סירה) באילת יש יתרון יותר גדול מהכינרת בגלל שהרוח מתחילה מוקדם, היום יותר ארוך וניתן לנצל זאת למשך הקורס ובעוד כחודשיים עונת הצפוניות תתחיל גם באזור המרכז. לא הייתי ממהרת לרכוש ציוד, הייתי מציעה לך להתחיל את הקורס, להתאהב עוד יותר, להבין קצת יותר ורק לאחר מכן לרכוש ציוד. התנאים בארץ מאוד טובים לקייטסרפינג, אפשר להגיד שכל יום יש רוח איפה שהוא רק צריך להתניע את הרכב. יולי אוגוסט - תנאים בכינרת בעיקר למתקדמים (רוח בין 17-25קשרים ויותר). שלא תתבלבל יותר מדי, קבל החלטה איפה אתה לומד ותתחיל את הקורס בלי חשש והחשוב מכל, סבלנות והתמדה גם במשך הקורס וגם לאחר הקורס. ניפגש במים בקרוב, חגית עוז

למעלה