Spam, really?

Lord VoIdemort

New member
Spam, really?

א) הספאם הזה באמת לא מעצבן אותי, אתה מוזמן להמשיך לנסותכ מה שתרצה, מי שיוצא כאן אידיוט זה אתה (מי שאני מדבר עליו יודע) ב) עד מחר בצהריים תופעל כאן מערכת ניטור ההודעות, כל הודעה שתכתב תעבור אישור על ידי, רק הודעות שיואשרו יפורסמו. הניטור יימשך לכ24-48 שעות. זה הכל נעים.

שאלה למציף הלאומי......

תגיד, בשיא הרצינות, מה יוצא לך מזה? סתם להרוס מתוך רישעות לפורום שלם? אז בסדר הבננו שאתה יכול להיכנס לכאן כל פעם בכינוי אחר ולהציף עם קללות וגידופים, באמת כל הכבוד, עדיין לא עברת את הגיל הזה? אתה תינוק או אדם בוגר? תאמין לי שאתה רק עושה מעצמך צחוק ודע לך שאם הנהלת תפוז תרגיש שהגיעו מים עד נפש הם עשויים להגיש נגדך תביעה ויהיה די קל בצו בית משפט לחשוף את זהותך האמיתית בעזרת חברת האינטרנט דרכה אתה מתחבר לפורום. אתה עושה מעשה ממש מכוער בבקשה ממך תפסיק עם זה, דיי מיצית כבר את העניין.

הקפצה.....................

ה קפצה................. ה קפצה.... ........... .. הקפצצצה....................

נערת MTV

New member
אתה מדבר../images/Emo35.gif../images/Emo77.gif

עשו טובה, לכו תשאלו את פורום הפיג'מות איזה סיפור היה שם. רמז:

את בטוחה שהתכוונת להגיב אלי? ../images/Emo4.gif

לא הבנתי איזה קשר יש לי לפורום "פיג'מות"?
תוכלי לתת קישור לדבר שאת מדברת עליו? נראה לי התבלבלת קצת.

נערת MTV

New member
אוי, התכוונתי למי שבכחול.../images/Emo222.gif

סתם, אין לי כרגע הוכחות כי מחקו את ההודעות שמה. היה מישהו שכל הפורום קרא לו טרול והיה לו סיפור עם מומחה הפורום במסרים ו... עזוב. תגיד תודה שהמצב אצלכם הוא ככה

או-קיי ירד לי האסימון ../images/Emo6.gif

לרגע חשבתי שהאשמת אותי שאני הייתי טרול בפורום הזה
פעם ראשונה שראיתי בכלל שקיים פורום כזה. ( פשוט איך שרשמת את זה "אתה מדבר??" נשמע כאילו את מאשימה אותי במשהו
)

למעלה