SPAM

• פותח הנושא iis5
  • פורסם בתאריך

iis5

New member
SPAM

שלום לכולם לאחד המשתמשים שלי יש בעיה רצינית של SPAM וחיפשתי בשבילו איזו תוכנת אנטי ספאם שתומכת ב EXCHANGE אבל כול מה שמצאתי זה היה תוכנות לשרתים ולא לקליינט פשוט. האם למישהו ויש המלצה למוצר (לא חייב להיות חינם)? תודה

achokler

New member
ראשית הייצתי פונה ל abuse

של ספק האינטרנט שלך מצרף לו כמה דוגמאות כולל ה header . בד"כ זה מאד עוזר.

noam01234

New member
Ella

התקנתי את התוכנה אצל מספר משתמשים והם נורא מרוצים

achokler

New member
לפני שאני רץ להתקין גרסאת נסיון

האם זה חוסם לפי מקור המייל או לפי מילות מפתח? האם יש לתוכנה רשימה שחורה מוגדרת מראש? האם יש עדכונים לתוכנה? האם ניתן להוסיף פריטים לרשימה לפי כל מיני סוגי כללים?

noam01234

New member
>>>

אחרי התקנת התוכנה תצטרך "ללמד" את התוכנה מה זה SPAM מה זה INBOX ומה זה News Latter, תוך מספר ימים התוכנה לומדת. התוכנה מזהה SPAM על פי מה שלימדת אותה ואין לה עדכונים שוטפים, אני אישית לא משתמש בתוכנה לסינון SPAM אבל משתמשים שהתקנתי להם את התוכנה מאוד מרוצים ממנה.

עדיבן25

New member
איזה exchange

וגם, הבעיה שאתה מקבל ספאם או שעושים דרכך ספאם? אם מדובר ב exchange 2003, אתה יכול בחינם להשתמש ב RBL's גרסה 2003 יודעים להשתמש ברשימות האלה. לגבי אנטיספאם, שימוש נכון בגרסת Enterprise של סימנטק נותן לרשת שלך הגנה גם מוירוסים בתחנות, וגם מוירוסים ודואר זבל על שרתי exchabnge, עד לרמה של הרמת שרת אנטי וירוס לדואר נפרד (כלול בחבילה), בדומה למה שמציעים ספקי האינטרנט ללקוחות ביתיים. אאוטלוק 2003 עושה אנטיספאם בצורה נפלאה (אחרי העדכון האחרון) אם הבעיה היא שעושים דרכך ריליי, ואתה בעצם מפיץ ספאם בעולם, אפשר לתקן את זה ע"י ניהול נכון של ה exchange.

למעלה