specialized S-WORK farmac

eoved

New member
specialized S-WORK farmac

שלום, האם משהו מכיר את השילדה הזו? איך היא כשילוב קרבון+אלומיניום ? אשמח לקבל פרטים.

avitzurel

New member
אני רוכב על האופניים

לדעתי מדהימות אבל אני לא יכול לחוות דיעה מפני שאני גם משווק ומוכר את האופניים ולכן זה יראה כנסיון מכירה. אני מוכן לתת לך סיבוב (נסיעה) על האופניים (מידה 54) תוכל לראות איך הם, ידברו בעד עצמם. אגב לי מורכב על השלדה Full Dura Ace 10 ומכלולי קצה אחרים. אז צור קשר אם אתה מעוניין אני אשמח לעזור לך בכל מה שאוכל כדי שתוכל לקבל דיעה על האופניים

chess777

New member
TRAMAC - תגובה לתגובה

צודק
בכל מילה [ואני אינני מנהל או בעל חנות או יבואן...]. עם זאת, חבל מאד לדעתי שהשלדה הנ"ל איננה מוערכת דיה בארץ! מדהים איך שהשלדה בולמת את הרעות החלות של כבישי הארץ - התחושה לפעמים היא כמו רכיבה על כביש משובש עם ה-ENDORU EXPERT שלי [ללא BOBBING...]. לי
עדיין אין FULL DURA ACE 10. אולי בהמשך...! נ.ב.: האם ישנן הפנייות לנסיעות מבחן-או כתבות הקשורות ל- TARMAC?

avitzurel

New member
אין רכיבות מבחן

רשמיות על טרמאק אלא בעלי חנויות (כמוני) שיש להן ובאמת רוצים לעזור ללקוחותיהם יכולים (אם רוצים) לתת את אופניהם ללקוח לנסיעת מבחן. אני נוהג כך לפחות ואני מאמין בדרך הזו. בנוגע לדבר השני אני באמת חושב שלא מעריכים את השלדה כמו שהיא צריכה להיות מוערכת אבל זה כבר לנושא אחר לגמרי. יום טוב,

avitzurel

New member
תרגום חופשי

אין טרמאק (אופניים קומפלט) לנסיעת מבחן של לקוחות. לעומת זאת לרוב בעלי החנויות ברשת יש טרמאק שלהם פרטי. לא מדבר בשמם אלא בשמי... אני נותן את האופניים שלי ורוכב עם הבחור/ה רכיבת מבחן על אופניים אחרים ונותן להם התרשמות כללית. אני נוהג כך על שלושת זוגות האופניים שלי.

chess777

New member
S-WORKS TARMAC

שלדה מדהימה ומדהים איך שהשלדה מהירה ובולמת את כל הרעות החלות בכבישי הארץ - התחושה לפעמים היא כאילו אתה רוכב על כביש מקוצרף עם אופני שטח בעלי שיכוך מלא [למשל ה-ENDORU EXPERT ] רק ללא BOBBING. כמשמעות שם השלדה באנגלית - כך היא - "מסלול המראה"...! השלדה שווה את כל השקלים שמושקעים בה [והם לא מעטים...]. בהצלחה!

הנה קרא חוות דעת של רוכבים בחו"ל

שיחם לב : ציון של חמישה רוכבים : 5 מ 5 http://www.roadbikereview.com/2004-bike/2004-road-bike/Specialized%20Bicycle/PRD_290738_5668crx.aspx

למעלה