SPHERE

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
SPHERE

אני חושב שכבר דיברתם על זה פה אבל רק ראיתי את זה אתמול בכל מקרה יש לאנשים דעות על הסרט ? אני נהנתי לראות אותו למרות שיש לו סוף גרוע וכמה נקודות לא ברורות עדיין לא יודע אם זו סיבה להגדיר את הסרט הזה כגרוע כמו שרוב האנשים חושבים עליו אגב נראה לכם שיש קשר בין SPHERE לFEAR? בכל זאת - סמואל אל גקסון ! :)

ספירה

סרט נחמד היה דיי צפוי שסמואל אל ג´קסון, בסרט - הארי הוא בגצם ג´רי הסוף באמת משונה קצת אבל הסרט חביב לכשעצמו.

IC4

New member
CUBE

ענין קטן שאני מעונין לציין אח שלי שצפה בספרה (ואגב הפסיק באמצע) שאל אותי במהלך הצפיה אם ראיתי את קיוב והיום גם שאלתי מישהו אם הוא ראה את ספירה והוא גם הזכיר את קיוב שני TITLES שקשורים לצורה הנדסית "מושלמת" (לא זוכר את ההגדרות המתמטיקאיות אבל אתם מבינים) ושניהם סרטי פראנויה משונים אגב משהו בקיוב -אהבתי את הסרט- אבל הרעיון שהשוטר השחור משתגע היה ממש תמהוני ומציק ! בן רגע בחצי שניה פתאום הוא מטורף והתירוץ הוא שהסרט אמור להראות איך בני אדם מתנהגים במצבים קיצוניים שכאלה אבל עדיין! .. אבל סרט ממש מגניב :)

ספירה

פעם אחרונה שראיתי את הסרט היה בכיתה ח´, וממש אהבתי אותו! אני לא זוכרת ממנו הרבה, חוץ מהעובדה שנורא נהנתי ממנו. אבל מצד שני.. לא לשכוח שהייתי אז בכיתה ח´.

Chot

New member
טרילילי

אני מאוד אהבתי את הארי. הוא היה חמודון והאמת שהסרט די ריתק אותי. וגם גרר אחריו דיון שלם לגבי מסעות בזמן וכאלה דברים. הג´לי-פיש היו מאוד יפות. (ראינו את אחרי שחזרנו מהים רווי בעוקץ מדוזות.. ארר זה היה מגרד).. סוף באמת מטופש

goldi san

New member
אח הג´לי פיש היו הכי טובות בכל הסרט

שהן היו כאלה מטורפות....

למעלה