spider-Man סדרת האנימציה

nick fury

New member
spider-Man סדרת האנימציה ../images/Emo91.gif

קודם כל שלום לכולם. מדי פעם אני מרחרח אחרי דברים חדשים שיוצאים, ואלה שבאמת שווים איזכור אני מודיע. אז ככה: בדיוק סיימתי לראות את הפרק הראשון של סדרת האנימציה החדשה של ספיידר-מן, שיצאה באמ.טי.וי, וישבתי פעור פה במשך כל ה-20 דקות. עשו עבודה מדהימה. מדובר באנימצית תלת מימד בשילוב דו-מימד (הדמויות מצוירות בדו מימד אבל בעלות מאפיינים בתלת מימד). יש לתמונות עומק, וספיידר-מן מקבל תנועות עכבישיות אמיתיות (כמו שצריך להיות). פשוט לא יאומן ומגניב בטירוף.
חמה שלי. להתראות בפעם הבאה.

ailag

New member
מסכימה

איפה אמרנו שזה יהיה? (לא מתה על סופר גיבורים, אבל אולי שווה לראות לפחות את האנימציה)

Scum Bunny

New member
לא להתלהב, זה לא כזה נפלא

קודם כל, בקשר לאנימציה- בסך הכל מדובר באנימציה ממוחשבת תלת מימדית זולה למדי (קצת מתחת לרמה של סדרות כמו Reboot או Excalibur), רק עם cell shading, אותו אפקט אופנתי בו הגרפיקה מוצלת כך שתזכיר אנימציה דו מימדית מסורתית. זה גימיק חביב, אך בסופו של דבר במקרה הזה המראה סובל מהחסרונות של שתי השיטות- התנועה המאולצת והבובתית האופיינית להנפשת מחשב שלא נעזרה ב-motion tracking (או באנימטורים מוכשרים ממש), וחוסר הפירוט האופייני לאנימצית cell זולה מסורתית. בקשר לעלילה, זה לא הרבה יותר מכל סדרה מצוירת מבוססת קומיקס אחרת שאי פעם ראיתם- כן, זה ב-MTV ולכן כולם סטודנטים ולא תלמידי תיכון, ומידי פעם הם מרשים לעצמם "להרוג" דמות משנה. אבל על תצפו לאיזו שהיא מורכבות או עומק. שום התפתחות של הדמויות, שום עלילה מעבר ל-"רע חדש מאיים על העיר, ספיידרמן עוצר אותו עד סוף הפרק". בהשוואה לסדרות אנימציה אחרות מבית היוצר של MTV כמו The Head, Maxx או Eon Flux זה באמת מתחת לכל ביקורת. אבל היי- אם אתה בן 10-15 ואוהב את ספיידרמן אז אני מניח שזה חביב. לא משהו שיגרום לגליה להרטיב את עצמה, בכל אופן...

ailag

New member
o_O

ביום שבו סופר גיבורים יגרמו לי להרטיב את עצמי אני מרשה לך לירות בי.

frodo1

New member
מה???????????

באיזה שעה?! באיזה יום?! באיזה ערוץ?! אני חייב לראות את זה!!!!!!!!!

למעלה