spin bike נס ציונה - חוויה שלילית, לא אחזור לשם יותר,גרועים!

The Pinky P

New member
spin bike נס ציונה - חוויה שלילית, לא אחזור לשם יותר,גרועים!

נתקעתי בדרך עם פאנצ'ר וללא אפשרות להחליף,
נכנסתי לחנות עם הגלגל בלבד ובקשתי פנימית...
אחרי חיפושים שנמשכו דקות ארוכות (מדי) בין מלאי הפנימיות בחנות,
נמצאה פנימית 700X33 (שבקשתי 32 אבל נניח...המכונאי: "זה יתיאים,לא?)
בעלות של 35 ש''ח, פנימית רגילה.

שאלתי אם אפשר להחליף לי כי הייתי ממש לחוץ בזמן והמכונאי אשכרה התחיל למלא לי טופס תקלה וטיפול עם כל הפרטים....התרגזתי אבל ניחא,עובדים מסודר...
אממה? ביקש לא פחות מ - 25 שקלים רק על ה"עבודה" (של דקה וחצי עם הפסקה באמצע)
זו חוצפה וחזירות!

לטענת המוכר - "זה התעריף להחלפת פנימית"...
מה שעוד יותר מכעיס כי אשכרה קבעו מחיר אסטרונומי לעבודה כל כך מהירה ופשוטה...

spin bike אתם גרועים!

steiff

New member
זמן זה כסף

אתה הרי יודע היטב שמרבית הקניות היום נעשות ברשת. אנשים מגיעים לחנות לעשות מה שהם לא יכולים לעשות לבד. פעם החנויות היו מבוססות על מכירת ציוד והעבודה היתה בחינם. היום החנות מבוססת על מתן שרות והציוד זה אקסטרה.

הרי לו היית רוכב עם פנימית חלופית וכלי תיקון לא היית נזקק לחנות כלל. אצלי זה ציוד שנמצא תמיד בתיק האוכף.

rolling9stony

New member
המכונאי עובד בהתנדבות? עלות עבודה - לגיטימי ביותר.

האם אתה עובד בחינם?
אתה יודע מה זה עלויות של החזקת חנות?

אם זה דקה וחצי עם הפסקה באמצע - תחליף לבד. אני מחליף לבד.
בכל מקרה - כדאי שתדע להחליף פנימית לבד.

ת i מ ר

New member
אם הייתי בעל חנות הייתי שמח אם לא היית חוזר אלי

כמה זה מחיר הגיוני לדעתך?
למה אתה חושב שמגיע לך שירות מיידי? במה אתה שונה מכל אותם אנשים שהסכימו להשאיר את האופניים שלהם לטיפול למרות שגם הם רצו טיפול "במקום"? למה מגיע לך לעקוף אותם בתור?
העבודה לא לוקחת דקה וחצי.
אם המחיר יהיה נמוך ולא רווחי לחנות והחנות לא תתקיים מי יחליף לך פנימית?
אם העבודה כל כך פשוטה למה לא תחליף לבד?
אני יכול להמשיך ולפרט.
יש לי בקשה אליך. אם ביום מן הימים אני אפתח חנות משל עצמי בבקשה אל תגיע אלי...

גילוי נאות.
אני לא עובד בחנות, אני מכונאי ברשת גדולה.

steiff

New member
במחלקת הטלפונים הסלולריים ברשת Best Buy בארה׳ב יש geek squad

שהם כמה עובדים שהמומחיות שלהם היא התקנה של מגיני מסך (שאתה רוכש בחנות עצמה) על גבי מסך הטלפון הנייד שלך (שאתה יכול גם להביא מהבית).
קניה של מגן המסך בחנות והתקנה עצמית - עולה כמה שעולה. אתה לא משלם על התקנה שאתה מבצע בעצמך בבית.
קניה והתקנה בחנות על ידי ה-geek squad עולה עוד 15 דולר (+מס).
למה לשלם עוד 15 דולר ולא להתקין לבד בבית? מהסיבה הפשוטה שככה מישהו אחר עושה עבורך את העבודה. מישהו שמכיר ויודע והתנסה. ועוד סיבה קטנה - שאם מסיבה כלשהיא ההתקנה לא הצליחה - הם מביאים מגן מסך חדש מהמדף ומתקינים אותו בלי שתצטרך לשלם עליו. זה לא קורה הרבה, אבל זה כבר קרה לי כמה פעמים. כשנדפקה לי ההתקנה בבית - הייתי צריך לקנות מגן מסך חדש ולהתקין מחדש. כשנדפקה ההתקנה בחנות - הם החליפו על חשבונם למגן חדש.

תאר לעצמך מצב בו אתה קונה פנימית חדשה ומתקין לבד בבית ובגלל חוסר תשומת לב או שימוש בכלי לא מתאים אתה פוצע את הפנימית במהלך ההתקנה. טוטאל לוס. מה תעשה? תלך ותקנה פנימית חדשה ותתחיל מחדש.
מה קורה אם אתה קונה בחנות פנימית ב-35 שקל ומשלם עוד 25 שקל עבור התקנה, והמכונאי פוצע את הפנימית במהלך ההתקנה? המכונאי ניגש למדף, מוציא פנימית חדשה ומתקין. אתה שילמת רק עבור פנימית אחת למרות שלחנות זה עלה שתיים.

הלקוח בדרך כלל צודק, אבל לפעמים הלקוח צודק וגם החנות צודקת. Best Buy אולי מצליחה להתחשבן עם יצרני כיסויי המסך על התקנות כושלות ומקבלת זיכוי מהיצרן. חנות אופניים לא תוכל לקבל מהיצרן זיכוי על פנימית שנפצעה במהלך ההתקנה. רק על דפקטים ביצור (וגם זה לא תמיד).

למעלה