spin
העשרה מול חוגים

Master Stav

New member
spin../images/Emo32.gif העשרה מול חוגים

כולנו ככולהנראה לי מקריאה בפורום הזה הורים משקיענים בבית הספר שלהילד בן ה6 שלי ישנה תכנית העשרה שכוללת : חיזוק מחוננים, מוסיקה על כלים שונים, סינקופה( תכנית צליל ותנועה ), תקשורת , קולנוע ,מחשבים החוגים של הילד כוללים חוג אומנות וחוג קפוארה והוא מקבל עוד "העשרה" ביתית בתחום המחשבים ( מהאבא שלא יודע מה \ה F12
) ובתחום הצילום והעריכה ....הילד מגלה כישרון מדהים לתפוס תמונות מיוחדות
איך אצלכם ? העשרה חוגים ? תפקידו של בית הספר בתחומים דנן ?

MrCheff

New member
דעתי

אמנם אין לי עדיין ילדים בגיל בי"ס, אבל הייתי מאוד שמח אם יהיה בבי"ס שילדיי ילכו חוגי העשרה. אם לא יהיו, אקח אותם בעצמי לחוגי העשרה, אלא-אם-כן.. אדע להעשיר אותם בעצמי
כך למשל, אני מאמין, ילדיי יזכו להדרכה צמודה בכדורסל/כדורגל/פינג-פונג, שחמט ומחשבים (ממני), באומנות (מאמא שלהם) אנגלית (מדודה שלהם)... שאר הדברים, אני מאמין שנמצא חוגים שמתאימים להם ושהם יוכלו ללמוד להעשר מהם. ואני מקווה שישאר להם זמן לצאת ולשחק עם חברים

hag70

New member
אצלנו יש חוגים במסגרת יום לימודים ארוך

לא ברמה כמו שאתה מתאר, אבל בהחלט לא משהו שזרקו אליו את הילדים וקיוו לטוב (45 דקות בסוף היום). מעבר לזה אין בבית הספר תוכניות מחוננים או לימודים או העשרות כמו שאתה מתאר. לא מרגיש שזה ממש חסר לנו. מה שחשוב לי שבית הספר יהיה איכותי, התלמידים ילמדו, המורים לא יצעקו או יפחידו את התלמידים, אוירה נעימה ומורים טובים שידעו להוציא מכל ילד את הטוב ביותר שבו במסגרת הלימודים ה"רגילה" ואת זה אנחנו מקבלים בלי בעיה. אחה"צ אנחנו דואגים לחוגים. בינתיים יש פעמיים בשבוע ג'ודו ומהון להון 4 אחה"צים בשבוע תפוסים
. לא קל
.

למעלה