Spinoff לO.C...?

The anomaly

New member
Spinoff לO.C...?

זה פרוייקט שכוונתו להתמקד באחותה של מריסה ששמה "קייטלין קופר" במהלך שהותה בבית ספר שלה(בית ספר פרטי שישנים בו) הסדרה מתוארת שהיא תיהיה בסגנון כמו הסרט "בחורות רעות".(?) הסדרה לא תעשה סדרה חדשה אלא היא תעשה מעבר מהפוקוס של החברים של מריסה לעבר חברים של אחות של מריסה והיא. הסדרה תעלה בספטמבר 2005 וואי זה נשמע לי ממש מגעיל! טוב שהיא לי בגן או משו כזה! לקוח מהפורום של TVTOME...

STA1

New member
היא דמות שבכלל לא ראו אותה בסידרה..

רק פרק או שניים..וגם איך שהיא שיחקה שורה וחצי היא הייתה גרועהה..ובכלל לא דומה למריסה...כל הפואנטה זה שהן אחיות זה שהן יהיו דומות..מריסה בלונדינית וקייטלין עם שיער חום כהה..מאוד דומההץץ

spirnof ice

New member
מריסה לא בלונדינית.....!!!!

יש לה שיער חום... חוצמזה... לא תמיד אחים ואחיות דומים ממש!!!... יש לי ידיד שיש לו אחות בלונדינית והוא כולו שחור!!!...

dht160

New member
לא נראה לי.

פוקס לא ממש מתעסרים עם סדרות נעורים לגיל 13. אבל זה יהיה מעניין. גיא

Chandler Rulz

New member
פרייז'ר? עובדות החיים? בנסון?

...

בנסוווווווןןןןןן!!!! עובדות החיים?!

איזה יייייייייייייייייששששששששןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחח ייייוווווו איזה נוסטלגיייייה אני מתההההה חחחחחחחחחחחחח

aviGODFATHER

New member
פרייז'ר זה ספין-אוף?

לא ידעתי... ד"א אריזה משפחתית זה ספין-אוף (אם אתם זוכרים את התוכנית הזאת)

aviGODFATHER

New member
סדרה בשם Perfect Strangers

לא נראה לי שהיא שודרה בארץ... הסדרה הציגה בין היתר את הרייאט ווינסלו, ובספין-אוף, אריזה משפחתית, התמקדו במשפחתה של הרייאט. בערך כמו שעשו את הספין-אוף ג'ואי מחברים, לוקחים דמות והופכים אותה למרכז הסדרה ומכירים דמויות חדשות שקשורות לה. רק שהארייט לא הייתה הדמות המרכזית אבל לא משנה...

אנג'ל!! ../images/Emo99.gif

זינה זה כאילו ספין אוף של הרקולס? ושל מה אנטרפרייז?

NoWords

New member
חבל ../images/Emo4.gif ../images/Emo31.gif

נשמע משעמם מאוד. מילא על אחת הדמויות הראשיות- אבל גם זה נראה לי מיותר!

dalida1988

New member
../images/Emo140.gif

מתי הסדרה תעלה יש תאריך?? תודה וזה נשמע גרוע... אבל בכל זאת מענין איך השחקנית תשחק.. מפגרים תראו מה הם עושים במקום לעשות עוד עונה לג'ואן...באמת באמת!!

למעלה