Spirit of the Dance בישראל !!!

gwizard

New member
Spirit of the Dance בישראל !!!

שלום לכולם! הופעה של Spirit of the Dance תתקיים בשלושה מקומות בארץ: תל-אביב - המשכן לאומניות הבמה (31/1-7/2) חיפה - מרכז הקונגרסים (8, 13-15 לפברואר) ירושלים - מרכז הקונגרסים - בנייני האומה (10, 11 לפברואר) מחיר כרטיס: מ-139 ועד 249 המחיר תלוי במקום הישיבה לפרטים והזמנות יש להתקשר: 03-6927777 בתל-אביב 04-8384777 בחיפה 02-6240896 בירושלים למי שלא יודע מי זאת הלהקה הזאת (תתביישו לכם !) כדי שיקרא: להקת המחול האירית הבינלאומית תעלה בישראל את מופע הלהיט Spirit Of The Dance, שמאז הצגתו הראשונה בשנת 1996 נצפה כבר על ידי 20 מיליון איש ברחבי העולם. המופע, שמאופיין במקצב אחיד ומדוייק של 30 הרקדנים המשתתפים בו, משלב ריקוד אירי אנרגטי ומקצבי מחול שונים, החל מסטספס אירי, דרך טנגו ופלמנקו ועד רד-הוט וסלסלה. המופע מועלה בו זמנית בשש מדינות ברחבי העולם על ידי שש קבוצות מקצועיות של להקת המחול האירית, הכוללות 250 רקדנים, 100 אנשי צוות, 50 מוזיקאים המופיעים על הבמה ועשרות אנשי אדיניסטרציה. מרבית הרקדנים מגיעים מאירלנד ומאנגליה, והם מתאמנים ומתמחים במרכזי המחול של הלהקה הממוקמים בלונדון ובדבלין. אז תהנו לכם !!! ואל תשכחו להזמין כרטיסים מראש ! בברכה, אלון.

Justin Angel

New member
*אנחה*

בכל הרצינות, לראות ריקוד אירי מבוצע ע"י אירים בישראל... מעבר לחילול הקודש.

TheBlueOne

New member
מעבר לחילול הקודש

אבל העדפה מתקנת לאלו שלא יכולים להרשות לעצמם להגיע לאירלנד.. לא? :)

gwizard

New member
אתה סתם עצבני שהרסתי לך ../images/Emo13.gif

אתה עם ההודעות שלך על הקלטים.....

gwizard

New member
הבהרה לגבי ההופעה!!! חשוב !

שלום. כרגע הזמנתי כרטיסים וכמעט ולא היו כבר במחירים הזולים יותר, אז... מי שמתכוון להגיע להופעה כדי מאוד שיזמין עכשיו אחרת לא יהיה. אני מדבר על תאריכים של ימי שישי (מתי שהכי נוח לרוב אנשים) אז יכול מאוד להיות שבימים רגילים עדיין נשארו מקומות. מסתבר שתרבות בארצנו (הדלה בה) גם לא זולה
המחירים נעים בין: 140 - ליציע שמאלי (לא ממש נחמד לשבת שם) 180 - קצת יותר קרוב ואמצעי 220 - גלריה (שם אני לקחתי) 250 - ממש קרוב ובאמצע (למי שיכול להרשות לעצמו, זה הכי טוב) מקווה שתהנו, אלון.

suki da yo

New member
אני שוקלת את הנושא בכובד ראש...

יש לי כמה הנחות אז זה יהיה יותר זול, אבל זה גם מונית לראש העין מת"א, בערב שבת... אז אולי אני אהיה שם:)

gwizard

New member
אם תוכלי להגיע ב-7 לפברואר, אז נראה

אותך שם
דרך הגב, את עולה ל-ICQ מדי פעם ? אלון.

suki da yo

New member
כמעט ולא

האיציק שלי זה אחד מהדברים האלה שאני פותחת פעם בשבוע או משהו, רואה שאין אף אחד מעניין און ליין דוקא כשאני באה, ומותרת עד לשבוע הבא... ואם אני הולכת זה יהיה ל31, אם עוד יש כרטיסים לאז...

למעלה