SPIRITTT- הדירוגגגג הרישמיייי!!!

SPIRITTT- הדירוגגגג הרישמיייי!!!../images/Emo157.gif

מלאאאאאאאאא זמןן אני מתכנןן לעשות את זהה אבל לאא היהה לי זמןןןןןן... אבללל עכשיו אניי ידרגגג את האלבוםםם שלל האישההה עםם הקול הכיי אלוהייי שישששששששש !! =] מוכניייייייייםם?? זהה מגיעעעעעע XD

מקוםם 13....../images/Emo5.gif

Thee Firstt Timee EVEr i Saw Youur Facee השירר הכייי עלובב באלבבבבוםם וזה השירר היחידייייייי באלבוםם שבחיים לאא יצאא לי לשמוע מהתחלהה ועד לסוףף.. גםם אם אניי באמצעע מקלחתת אני יצאא להעבירר רק בשביל לא לשמועע אותו XDD פשוטט שירר סתמיי ותקועע.. אבלל בכל אלבום יש כמה כאלההה =]

מקוםםםםם 12...../images/Emo128.gif

זהה מוזררר אבלל לא ברורר למההה שמוו את WHATEVER IT TAKES שירר מספר 2... שירר 2 בדר"ככ זהה שיררר מדהיםםםם באלבומייםםם אבלל פהה? נפיללהה.. הואא לאא מכועררר ברמות אבלל הואא מציק .. המוזיקהה והקצבב במיוחדד

מקוםםם 11../images/Emo189.gif

ANGEEEEELL תאמתת בהתחלהה לא הייתיי מסוגלל לשמועע אותוווווו אבלל שמעתיי כמהה פעמיםםם והואא לא כזהה נוראא... והמיליםםם באמת יפותתתתתתת =]

מקוםםם 10..

IM YOUU אין כלל כךך מה להגידד עליוווווו.. הואא כזהה באמצעע לא מלחח לא פלפללל שירר כזההה.. חחח

../images/Emo82.gifמקוםםםםםםםםם 9../images/Emo68.gif

HOMELESSS אנייי בטוחח שישש כאלהה שמתיםםםםםםםםם עליוו אבלל אניי בכלל לא מתרגששש ממנווו הואא יכולל להיותתת שירר יפהה אבלל הבעיהה שהואא לא מתקדםםם לשוםםם מקוםםםםםם וכלל השירר נשמעע אותוווווו ד=ב=רררררר אפילוו בקולל האלוהיייייייייייייי שלההה איןן אזה שיאא או משווו לאאא מת עלייוו אבלל חביבב

מקוםםםםםםםםםםםם 8../images/Emo127.gif

זהה כברר נהיההההההה קשהההההההההה... מאודדדדד... כיי אניי שרוףףףףףףףף עלל כל אחדד מהשיריםם האלהההההההה אבלל אם כברר אזז מקוםם 8 הולךך ל HEREE I M שירר מרגשש מדההההיםםם עם מיליםם מושלמותתתתת

מקוםםםםםם 6 ../images/Emo23.gif

thee bestt youu neverr haddd זהה השירר שאניי מרגישש שהואא הכייי "שליייי" מהאלבבבבבבוםםם.. כאילווו מוקדשש לי כזהה לוידעעע חחחע XD מהשניהההההה ששמעתיי אותו זהה היהה כאילו תמידד הכרתיי אותווווו ואנייי מתתת עליווווווווו 3>> שולטטטטטטטטט

../images/Emo106.gifמקוםםםם 5

FOOTPRINTSS IN THEE SENDDD תאמתתת בהתחלהה לא כזהה אהבתיי אותוווווווו הואא היהה סבבבייי כזהה אבל לאא משווווו אבלל כמהה שאני שומעע אותוו יותרר אני מתאהבב בוו עודדדדד המיליםםםם והמוזיקההה במיוחדד וכמובןן הקוללללללללללל זהה היהה ממשש צמודד בינו לבין מקוםם 4 אניי אוהבב אותם בדיוקק אותוו דברר =]

הודיה100

New member
שיר מדהים!!../images/Emo99.gif

התאהבתי בו מהרגע הראשון והקליפ בכלל מדהים ומרגש. מקום ראשון שלי=]

מההההההההה?? יש לזהה קליפפפ???

מתיייייי?? איפההה?? זהה סינגלל חדשש כאילווווווו??? @@ איךך אניי לא מעודכןןן **בשוקקק**

מקוםםם 4 ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

I WILLL B קודםםם כל הרעיוןןן שלל השירר והמיליםםםםםםםם מדהימיייייםםם דברר שניי הקולל שלהה כלל כךך מושלםם פה שאיי אפשרר לא להתאהבבבב והככככככככייי חשובבבבבבב... ישש בשירר הזהה רגעע שבששבילווו אניי מחכההה כ=ל== השירררררררר הקטעע שהיאא צועקתתת בסוףף YOURR ALL THAT I NEEEEEEEEEEEEEEddd פשוטט שלמותתתתתת אחדד הרגעיםם הכי מושלמיםםם באלבוםם @##@

מקוםםםםםםםם 3../images/Emo193.gif../images/Emo14.gif

BLEEDINGG LOVEE איןןן מהה להוסיףף... שירר פשוט מדההההההיםם !@

מקוםםםםםםםםםם 2 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

השירר הזהה כמעטטטט היהה מקום 1 אצליייייי.. אין מה להגידדדדדדד זהה פשוטט יצירתתת אומנותתתתתתתתתתת +_+ ושלמותתתת מילייםם מדהימותתת מוזיקההה ממכרתתתתתתתת וחודרתת קוללל?? הכיי אלוהייייייייייי שישש וזהה הביצועע הקוליי הכיי טובב שלהה באלבוםםם במיוחדדדדדדד הקטעע שזכהה אצליי מקום 1 ברגעע שיאא של האלבוםם IM LOKKINK BACK FOR YESTERDAYYYYYYYYYY ע=ו=צ=ר=ת נ=ש=י=מ=הההההההההההההההההההההההההההההההה

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif והזוככככהההה הואאאאא(כמובןןן)

BETTERRRRRRRR IN TIMMMEEEE אפילוו שהביצועע הקוליי של YESTERDAYYY יותרר מושלםם ממנווווווווו אין על השירר הזהההההה בזכותוו התאהבתיי בליאונההההה.. מהרגעע ששומעים אותוו אי אפשרר להפסיקק וזהה באמת אחדד השיריםם הכייי מושלמיייייייםםם ששמעתייייי איי פעםםםםםםםםם 100% שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ואין מהה להוסיףףף.. מטורףףףףףףף עליווו @@ וכמובןן על הקליייייפפ

למעלה