spiritualized
ספיריטואלייזד

spiritualized ../images/Emo12.gif ספיריטואלייזד

היי לכם, רציתי לקבל פידבקים על האלבומים השונים של ספיריטואלייזד, אני מתלבטת ביןlet it down ladies and gentleman we are floating out in space קיימים עוד אלבומים ששווה לשים אליהם לב?

ANTiADi

New member
Let It Come Down

אלבום מצויין מצויין שממש אהבתי. זה האלבום היחיד שלהם ששמעתי, אבל לפי מה שהבנתי כאן זה ג´ייסון פירס לבד (טוב, לבד עם עוד מקהלה של בערך 10 אנשים) אבל החברים האחרים של הלהקה עזבו והקימו את Spaceman 3 (שגם אותם שווה לשמוע). דרך אגב, רק מתוך סקרנות (ובגלל השם, השם!!!) הייתי הולך על ladies and gentleman.... ריחוף נעים :)

nery

New member
אני לא יודע מה איתך

אבל אותי האלבום האחרון קצת שיעמם. מכל המהומה שהייתה סביבו כבר פיתחתי ציפיות, ובסוף מה התברר? אכזבה. אלבום חסר מעוף וגרדיוזי-לחינם. התזמורת וההפקה הגדולה רק מחביאה מאחוריה קבוצת שירים חלשים ולא מעניינים במיוחד ( אחרי האחרון של מרקיורי רב זה כבר נהיה טרנד, נראה לי P: ). אבל מה, לא הייתי מתאכזב כל כך אם לא הייתי יודע למה ג´ייסון פירס מסוגל. אתה מסתכל על מה שהם הוציאו בעבר, ולא מבין מה קרה פה. הדביוט מדהים, וליידיז אנד ג´נטלמן עוד יותר טוב אפילו (דרימפופ נויזי וכל כך יפהפה), ועכשיו נשאר לי טעם רע בפה. שלא נדבר על ספייסמן 3... אוה. אני שונא תזמורות, פיכסה

nery

New member
אה, אני כן יודע בעצם

אבל אולי בכל זאת, תנסי את הראשון שלהם (lazer guided melodies), שהוא אלבום ההתמסטלות האולטימטיבי. באמת! אבל חוץ מזה הוא גם סוג של אבטיפוס. נסי ותראי.

תודה....

אבל העניין הוא שלא מצאתי דוגמיות מאלבומים אחרים, בעיקרון אהבתי את הצליל...ואני מתלבטת בין שניהם :) (גם קשה להעריך מדוגמיות, ...לי אישית לוקח שבועות לחליט אם אני אוהבת אלבום...חוץ ממקרים נדירים

nery

New member
שפורקיופיין שלא יכעס, אבל

למה שלא תורידי פשוט שיר או שניים, ותראי אם את אוהבת? זה מה שאני תמיד עושה, והמצפון שלי נקי כמו ישבן של תינוק. כי אם אני כן אוהב, אני בד"כ קונה... בלה בלה, הקישקוש הידוע.

PORCUPINE

New member
אתם כאלה חמודים כשאתם

מוצאים דרכים עקיפות להמליץ לאנשים להוריד שירים... זה אסור, אבל ברור שכולנו עושים את זה... לכן לא צריך לדבר על זה כי זה מובן מאליו.

ANTiADi

New member
אתה רציני?

באמת יעשו בעיות בגלל המלצות להורדה?

ממש עקיפות ../images/Emo13.gif

ואשמה היא לא העניין,(העניין הוא מחשבפובייה) אין שום אשמה, רק גאווה.:) אבל העניין הוא שזה מה שאדוני תפוז דורשים-וצריך לקבל את זה. פורקיופיין הוא לא השוטר הרע שהורס את כל הכיף....פשוט איתרע מזלו-והוא המנהל של הפורום הזה.:)
אז אולי נסכים שהמלצות כאלה עושים במסרים אישיים (אני אשמח לקבל מסרים על הורדות מכל סוגיהן!!!) אבל כמו הכור בדימונה, עובדים מתים מסרטן,ושמעון פרס עדיין מכחיש. (איך לעזאזל דחפתי את זה לכאן
...אין לי מושג...)

HandsomeDevil

New member
גם אני אשמח לקבל

המלצות על תוכנות ואתרים שבהם אפשר להוריד שירים. לא, לא קאזאא (ho my god.... i just sad the "K" word)

PORCUPINE

New member
נראה לי הדבר הנכון לעשות ../images/Emo45.gif

ותודה לנוריקו שכיסתה את תחתי בעניין. אני ממליץ על העברת תכנים "אסורים" במסרים.

nery

New member
מה אתה סח

אז זה בכלל לא אתה , אלא בעצם מערכת תפוז עצמה שאוסרת את העניין. אם כך אני לא מבין מה הבעיה בכלל :)

PORCUPINE

New member
שים לב לנוסחא...

תפוז = אינטרנט ישראלי = מדינת ישראל = אמ"י = זכויות יוצרים תפוז = מחויבים לשמור על החוקים

למעלה