spoilers for yah kids

Hieros Gamos

New member
spoilers for yah kids../images/Emo58.gif

איזו אכזבה. כל כך רציתי את סטיבן
"Here's some fresh House prattle for you kids: The show has recruited former Hackster David Morse for a multi-episode arc. According to exec producer Katie Jacobs, Morse's character — a cop named Michael Tritter — will face off with Hugh Laurie in a battle of egos. 'House is going to piss off the wrong guy, and that guy just happens to be a cop,' Jacobs reveals. '[Tritter's] really going to hold House accountable. We're going to have some fun with that.'" יהיה מעניין אבל ^^'

lovely max

New member
המקוריות.

זה משעשע אותי שהיא אמרה "will face off with hugh laurie". זה כאילו שהמפיקים כבר לא מבחינים בין הדמות לשחקן... יש התמזגות כל כך אינטגראלית. לא רוצה להיות מקלקלת מסיבות, אבל זה נשמע משעמם וכל כך צפוי מראש. וגם דז'ה וו קצת מבהיל - לא עברנו את זה עם ווגלר? חשבתי שהנמסיס יהיה מפתיע כמו שלפעמים הם מפתיעים אותנו, משהו כמו אשה צעירה ומגניבה עם שנינות ופיקחות בסטנדרטים של האוס שסוף סוף תעמיד אותו במקומו ויהיו צחוקים. הציפיות שלי לעונה השלישית ממילא גבוהות מדי, אז אני עובדת על הפסימיות שלי, כמו שאתם רואים. אבל... למי אכפת מעלילה אם יתנו לנו יותר האוס וקמרון.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif בערך מעל ומתחת

זה לא קשור להתמזגות של השחקן הם פשוט השתמשו בשם של השחקן של הנמסיס... אחרי זה כשהם עברו לשם של הדמות הם כתבו האוס. גם התגובה הראשונית שלי הייתה- מה, עוד ווגלר?! אבל זה שונה כי האוס לא באמת עשה משהו לווגלר חוצמזה שהנוכחות שלו עצבנה אותו...אה ו-ווגלר היה הרעיון של הרשת והם רק רצו להיפטר ממנו... אישה עם שנינות בסטנדרטים של האוס שתעמיד אותו במקומו- מי אמר קאדי ולא קיבל?! קאדי עונה בדיוק על הסטנדרטים האלה. יש לה את היכולת להעמיד את האוס במקומו ומבחינת שנינות וסנארק היא לא פחות (טוב קצת פחות, אף אחד לא טוב כמו האוס) כמוהו. כל עוד לא יהיה האוס/קמרון אני אהיה מאושרת. ג'יזס *יאייקס*

lovely max

New member
אה...הגיוני.

(מקסי,תפסיקי לנתח כל דבר!) אם ווגלר היה רעיון של הרשת והם רצו להיפטר ממנו...אז למה לחזור עליו? זאת תגובה גם לנוירוטיקה, כי אם הכותבים של הסדרה עד כדי כך גאונים (ואני מסכימה שיש להם רגעים
) אז למה לחזור על רעיון פעם שניה באופן גאוני במקום לכתוב רעיון חדש גאוני? בקשר לקאדי, היא לא מעמידה את האוס במקומו. היא מנסה, וגם זה לא בעניינים האמיתיים, אלא בעניינים מנהלתיים שכאלה. וגם לא ממש אכפת לו ממנה. נמסיס אידאלי בעיניי - אם להאוס יהיה אכפת ממנו מספיק כדי לראות שהוא צודק. איך זה פורום על סדרת רפואה בלי האייקון החביב הזה

Hieros Gamos

New member
אני עלולה לכתוב ../images/Emo58.gif אז שיהיה

להאוס לא אכפת מקאדי?! ברצינות?! אממ את ראית את 22-23 לא? כן, אם להאוס לא אכפת מקאדי אז אני לא רוצה לראות איך הוא מתנהג עם מישהו שהוא אוהב... האוס, לא משנה כמה אכפת לו מהבנאדם ילך עד הסוף עם מה שנראה לו כדבר הנכון ביותר. כמו שבסצינה ב1X17 כשווילסון אורז והוא אומר לו שאם הוא היה יכול לעשות את זה מההתחלה ו-ווילסון משלים את המשפט ואומר שהוא היה עושה את אותו הדבר בדיוק ואל תגידי לי שלא אכפת לו מווילסון. על מה היא אמורה להעמיד אותו במקום מעבר לזה? על ההתנהגות שלו לחולים היא עושה את מיטב יכולתה אבל כמו שכבר ציינתי האוס עושה מה שהוא חושב לנכון ואם החולים מעצבנים אותו (ויש להודות שהם באמת מטומטמים מהרגיל) הוא יתנהג אליהם ככה. (זה קצת מזכיר לי עכשיו פרק של סקראבס. הממ) אניווייז. כי כשהרשת הכניסו את ווגלר לסידרה לא היה יותר מדי רייטינג. פוקס רצו את ווגלר בתור יריב להאוס ושיבססו את הסידרה על Vogler Vs. House שכזה. אני חושבת שאם זה רעיון של הכותבים וזה לא משהו שפחות או יותר נכפה עליהם וגם כי הם הולכים לעשות את זה עם מישהו מחוץ לבית חולים שיש לו כוח לעשות יותר מלפטר את האוס זה יכול להיות הרבה יותר טוב. (אני אישית רציתי את סטיבן פריי אבל כמובן שזה לא יקרה
)

neurotica

New member
../images/Emo58.gif לא היה לי שמץ של מושג

לגבי זה שווגלר היה רעיון של הרשת, ולמען האמת אם הייתי מגלה את זה לפני שקראתי את הספוילר שהתחיל את השרשור הזה אז זה היה נשמע לי הגיוני. זה רק אומר שאם הם לא אהבו את רעיון house vs. vogler (אני משרשרת עקום) אז הם יעשו את זה שונה בהרבה ממה שהלך בעונה הראשונה. הרי מדובר בספוילר של בתכלס 2-3 שורות, משהו שהם מנסים לגלות בו כמה שפחות. אי אפשר להסיק מזה שמדובר בווגלר #2. ואם זה רעיון שלהם אז זה יהיה הרבה יותר מוצלח ממה שהם עשו כי הרשת הכריחה אותם.

neurotica

New member
אני בטוחה שהם יעשו גם את זה

באופן גאוני למדי. אני תוהה אם האוס יבין הפעם שהוא עצבן את הwrong guy, כי עם ווגלר (עד כמה שזכור לי) הוא לא ממש הפנים את חומרת המצב גם כשוילסון פוטר. לדעתי הכותבים של הסדרה עד כדי כך גאונים שהם יוכלו לכתוב גם רעיון שכביכול חוזר על עצמו בפעם השניה כך שנהנה מכל רגע.

Hieros Gamos

New member
ברור שהם יכולים כל עוד דייויד שור

ממשיך לשלוט בכל העניין הכל יהיה בסדר. רק שישים קצת האוס/ווילסון!!

למעלה