sponsership- שאלה דחופה

jonatan7

New member
sponsership- שאלה דחופה

שלום לכולם. יש לי את כרטיס התושבות (P.R) ועשיתי לאשתי ספונסרשיפ אחרי שנה מאז שאני קיבלתי. לפי חוקי ההגירה הנני מחוייב להיות בקנדה שנתיים מתוך חמש שנים. בקרוב נגמר לי הזמן להכנס לקנדה ואני מתלבט האם לנסוע עכשיו כי לא סיימתי את ענייני בארץ. השאלה היא האם אשתי שעשיתי לה ספונסרשיפ, תוכל לעשות לי ספונסרשיפ במידה וניסע כאשר לה עוד יישאר תוקף??? כלומר נניח ואנחנו ניסע בעוד חצי שנה ולה נשאר זמן כדי להשלים שנתיים אז האם היא תוכל לעשות לי ספונסרשיפ אחרי שאני עשיתי לה????

זה כניראה בלתי אפשרי, אם היה לך PR והוא פקע

הם לא יסכימו לעשות לך חדש כי זה מעיד על חוסר רצינות. הם מצפים שאדם יהגר סופית תוך מקסימום 3 שנים מיום שביצע את הלנדינג. זה לא נראה לי לעניין לשחק עם זה. או שאתה רוצה להגר או שלא, אי אפשר ללכת בלי ולהרגיש עם. למה ביקשת PR כשידעת מראש שתוך 3 שנים חייבים לעבור?

jonatan7

New member
עוד לא פקע אך....

אוקיי. החלטתי לנסוע לטורונטו. הייתי שם כחצי שנה בשלוש פעמים שונות והחלטתי שאני אסע בתחילת חודש הבא ואשלים שם עוד שנה וחצי כך כשמועד הפקיעה של הכרטיס יגיע, אני אהיה שם שנתיים ולמעשה יאריכו לי את זה בעוד שנה ואז אקבל אזרחות. השאלה היא איך הם יודעים כמה זמן הייתי בקנדה??אני צריך להוכיח להם ולהראות להם כרטיסים או שהכל מופיע במחשבים?? כשיצאתי מקנדה לא הראיתי להם pr כך שאני לא יודע עד כמה הם יודעים מתי יצאתי. אם יהיו חסרים לי שבוע מתוך השנתיים האם הם יגידו לי שלא עמדתי בתנאים????

קח בחשבון שתצטרך להוכיח תושבות

על ידי פעולות שבצעת בכרטיס אשראי או חותמות כניסה בדרכון, וחותמות כניסה לישראל להוכחת מוחלטת של שהייה בקנדה מתאריך עד תאריך. אתה צריך להיות מוכן נפשית וכלכלית כרגע לשהיה די רצופה בקנדה של 3 שנים כי תהליך הבקשה לאזרחות כולל הבחינה , ההשבעה, וקבלת הדכון גם הוא לוקח זמן. גם לא הייתי מסתמך על עצתי בלבד יתי בודק שנית את המצב החוקי לאשורו. אם עומדות לחלוף 3 שנים שבהן לא שהית סך הכל בקנדה מעל שנתיים בצורה ניתנת להוכחה, כניראה שאין לך ברירה, אם אתה רוצה להיות אזרח קנדי אתה צריך להתאמץ בשביל זה ולשהות כאן שהות מוכחת של 3 שנים מתוך 4 . וגם כל הזמן לשמור על שנתיים מתוך כל 5 כדי לא לאבד את ה PR .

למעלה