sql server 2000 דוח עם כותרת שם לכל לקוח

sql server 2000 דוח עם כותרת שם לכל לקוח

שלום, ברצוני להציג שם לקוח ככותרת ותחתיה רשימת חשבוניות של אותו לקוח. זה צריך להראות כך:
Client1 ----- in1 inv2 inc3 client2 ---- inv1 inv2 etc..
הקוד נראה משהו כמו:
DECLARE @myclient varchar(20) WHILE NOT END OF myTable SET @myclient=mytable.name print @myclient print'----' WHILE mytable.name=@myclient SELECT invoice FROM mytable​
מישהו יכול להדריך אותי כיצד לכתוב את הקוד הנ"ל כפי שצריך? תודה !

גרי רשף

New member
זה לא הכיוון

אם הכוונה לדוח שיוצג או יודפס- יש צורך בכלי מתאים כמו ReportingServices או CrystalReports או אפילו אקסס; ושם תוכל לעצב דוחות לתפארת בקלות יחסית. SQL Server עצמו אין כלי להפקת דוחות. אם אתה מתעקש:
Declare @S VarChar(100) Declare Cr cursor For Select name From sysobjects Open Cr Fetch Cr Into @S While @@Fetch_Status = 0 Begin Print @S Fetch Cr Into @S End Close Cr Deallocate Cr​

היי גרי

אינני מכיר "קורסוקס" ויתכן שהיה רצוי ללמוד את זה. על כל פנים הרצתי את מה שכתבת וקיבלתי:
sysobjects sysindexes syscolumns systypes syscomments sysfiles1 syspermissions sysusers sysproperties sysdepends sysreferences sysfulltextcatalogs sysindexkeys sysforeignkeys sysmembers sysprotects sysfulltextnotify sysfiles sysfilegroups mytable syssegments sysconstraints​
אגב, על איזו שפה היית ממליץ לעבודה עם SQL SERVER 2000? הייתי רוצה לעבוד עם שפה שמתאימה גם לאינטרנט וגם לעיבוד נתונים. חשבתי על PHP אך המליצו לי בחום על "פייטון". שמעת על שפה בשם "פייטון"? היא עדיפה על PHP או כל דבר אחר שאתה סבור יתאים לדרישות דלעיל? תודה !

PHP ופייטון

PHP היא שפה שנועדה לserver-side של web servers. יש לה התמנשקות לSQL SERVER אבל היא לא "שפה להפקת דוחות". פייטון היא שפה ותיקה יותר, לשמושים די כלליים, יש לה toolkit למישקים ווביים וגם להתמנשקות לsql. PHP בנויה כקוד HTML שמכיל בתוכו קוד server-side (קריא מאד למי שרגיל לכתוב\לקרוא HTML עם JS). פייטון היא שפה שונה, מעט יותר דומה לbash או לtcsh.

תודה לך גוץ לי :)

לא לגמרי הבנתי את דבריך: א. האם פייטון עובדת רק תחת לינוקס? האם אפשר לעבוד עימה בנוחות יחסית ב "ווינדוז" ? ב. האם פייטון שפת "סקריפט". כוונתי שאין צורך לרכוש או להוריד מהדר (קומפיילר)? ג. מה פירוש "התממשקות ל PHP? "PHP למיטב ידיעתי הינה סקריפט שנכתב בתוך ה HTML. כיצד "פייטון" "מתממשקת" איתו ? גם כסקריפט ב HTML? ולסיכום, למי שרוצה גם להפיק דוחות וגם שפת אינטרנט, מה עדיף ? במגבלת עבודה ע"ג "ווינדוז" כמובן. אין לי שום כוונה ללכת לאיבוד ב "לינוקס" רק בגלל בחירת שפה.

?

א. יש מפענח (intepriter) לשתי השפות למגוון סביבות עבודה, כולל חלונות. ב. אתה זקוק למפענח עד כמה שזכור לי, יתכן שניתן גם להדר אותה. יש מפענחים ומהדרים חופשיים למהדרין. ג. היכן כתבתי "התמנשקות לPHP"? שתי השפות טובות, אישית מצאתי את PHP כיותר נוחה לי. (זה לא אורמ על פייטון, זה אומר עלי ).

למעלה