squamous cell carcinoma דחוף!!!

• פותח הנושא alord
  • פורסם בתאריך

alord

New member
squamous cell carcinoma דחוף!!!

אבי חולה במחלת הסרטן מסוג squamous cell carcinoma לפי הערכת הרופאים הגוף שלו מלא בגרורות במיוחד בריאות וככל הנראה בכבד לא ידוע המקור (לאחר ביופסיה (FNA) ובסך הכל הוא דיי חלש אני מבקש המלצות לטיפולים במיוחד טיפולים ניסיוניים וכאלה שלא מקבלים בבית החולים הממשלתי לא קונונציונליים... וכו, אגב לא הבנתי אם מדובר בסרטן ריאות או עור (לפי מה שקראתי באינטרנט)

סרקומה של תאי אפיטל

זה גידול שנמצא בשכבת התאים שעוטפים איברים בגוף כמו למשל תאי עור או תאים של הרקמה המקיפה את הריאה או של הרחם. מצרפת שני לינקים. הראשון מסביר. השני מאפשר חיפוש לפי קריטריונים של סוג הסרטן ומטרת החיפוש ונותן את כל הטיפולים הניסיוניים שמתקיימים כיום לפי הפרמטרים המוגדרים. אולי כדאי לך לכתוב בפורוםים של שני האתרים האלה. אפשר גם לפנות לספריה של האגודה למלחמה בסרטן ולהעזר במידע שיש באפשרותם למצוא. הם ב-03-5721616. מקווה שזה עזר. גלי

וכאן הלינק השני

פשוט לבחור לפי ההוראות וזה נותן רשימה של טיפולים ניסויים לפי הפרמטרים המוגדרים. גלי

alord

New member
מחפש טיפול אלטרנטיבי בארץ

מי מכיר מקומות כאלה? טלפון יעזור... ושוב תודה לכולם...

מאיזה סוג???

יש המון סוגי טיפולים אלטרנטיביים, החל מטיפולי תזונה דרך הילינג ועוד רבים טובים אחרים. במה אתה מעוניין? אני מקווה שאוכל לעזור. אילת.

שאלות

כמו למשל, האם כבר שמעת על טיפול מסויים שנראה לך מתאים? האם אביך מוכן לטיפול אלטרנטיבי? האם הוא מאמין שזה יכול לעזור לו? כמה כוח ואנרגיה יש לו כדי להשקיע בעצמו כרגע? אני מצרפת לך קישורים לכמה אתרי טיפולים למיניהם. תקרא, תראה למה אתה מתחבר, מה יכול להתאים, כי יש המון סוגים והמון מטפלים. אני בזמן הכימותרפיה הייתי אצל הילרית שעשתה לי הרבה טוב, גם אחרי שנגמרו הטיפולים הכימיים. עליה אני ממליצה בחום. אם יש לך עוד שאלות, אני אשמח לענות. גלי

למעלה