SQUEAK.

alililili

New member
SQUEAK.

שלום! נתבקשתי על ידי פלוני להצטרף לפורום, וכיוון שפלוני ביקש, ולא סתם איזה אלמוני אחד, החלטתי לעשות כך. ניסיתי אתמול, קיבלתי הודעת שגיאה מן הסרבר. זהו נסיוני השני. אז שוב שלום לכם! אני עמנואל, בן 17 מירושלים. והומו. סליחה, "עומו". אתמול כתבתי "האם עלי לומר דבר מה על עברי, חיי, תחביבי ושאר תארים מרתקים", אבל אחרי שקראתי שכל אחד כתב קצת על עצמו החלטתי גם אני לכתוב מאמר. הבאתי כאן מספר משפטים מתוכו, שאמורים לתת לכם מושג קלוש מי אני. עליתי לארץ לפני שבע שנים מארץ נפלאה ושמה צרפת, המיושבת בעם רע לב ומגעיל. כמו שאני תמיד אומר "צרפת ארץ מדהימה... רק חבל שיש בה צרפתים!". התמזל מזלי והתקבלתי ללמוד את שלושת שנותי האחרונות במערכת החינוך הממלכתית בפנימיה ושמה "בית הספר למדעים ואמנויות", או בשפת תושביה "יאס"א" [יזרעאל ארטס אונד סיענס אקדמיא]. המקום הוא נפלא, ובו התעצבה רוב אישיותו של האני של עכשיו. ואני מאוד מרוצה (אבל לזה נגיע מאוחר יותר...). למדתי שם ביולוגיה, מחשבים ומוסיקה. כן, גיליתי לי אהבה מוסתרת למוסיקה אמיתית בסוף כיתה יוד. תודות לכך, אני עכשיו מנגן אבוב ומתכנן כנראה לעשות קריירה, אם הצבא לא יצליח לשכנע אותי שממש כיף שם ואני רוצה קבע (כמה שזה יכול לקרות...). אני בן אדם שמאוד מרוצה מהחיים שלו. אני שונא אנשים שאומרים "אני שונא אנשים וחברה ואני מיוחד. באמת!". מי שירצה להגדיר אותי כמשונה או מיוחד, אנא שיעש כן אם זהו רצונו. ואני גם לא צריך לשנוא חברה ואנשים: אם משהו לא מוצא חן בעיני אני משנה אותו. זה נשמע נורא פשוט... וזה באמת ככה (חוץ מדבר מה או שניים)! אני עלול להיתפס כיומרני בעיני מספר אנשים, למרות שעדיין לא פגשתי תגובה שכזו. אני לא יומרני, אני פשוט יודע מי אני ומה אני שווה, משהו שרוב האנשים לא מסכימים לומר לעצמם. כשאתה מכיר את יתרונותיך וחסרונותיך, הרבה יותר קל... לדעתי לפחות. אל תמעיטו מערככם, בבקשה, כי אין דבר שמעצבן אותי יותר מפוטנציאל מבוזבז!(ארז, תשלוט על המוח הפיזיקאלי. לא התכוונתי ל*כזה* פוטנציאל) אז זהו. לאלו מכם שלא נרדמו, כל הכבוד. לאלו מכם שפשוט קפצו לסוף, הנה תיאור יותר שטחי: אני עמנואל, בן 17 מירושלים, הומו, מחוץ לארון. אוהב מוסיקה מאוד (מוסיקה אמיתית), אוהב לנגן אותה, לשיר אותה, לכתוב אותה ולעבד אותה. גם אוהב מחשבים ותכנות, ביולוגיה (ברמה המולקולרית). אוף, נו די. זהו. הי שרימפי! נ.ב: מישהו פה לא אוהב את דיסני (דיסני אמיתי, לא הזבל שיצא בשנים האחרונות)? עוד משהו קטן: סליחה על החוסר בסמיליים, אבל כשאני כותב רצוף זה מה יש. אני אשקיע יותר מאוחר יותר!

Blackice

New member
עמנואאאאללל!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

ברוך הבא לפורום!!
עכשיו תגלה מה הפסדת עד עכשיו!
בכל אופן, אני ממש ממש שמח שאתה פה..
אז קח לך
(כי אני לא אוהב קפה פוייה חלב כל כך הרבה יותר טוב.. ושוקו..
) ותתרווח..
וברוך הבא!
ארז

ברוך הבא../images/Emo70.gif

וארז, קבל
ענננננננננק, למה לא חשבתי על זה בעצמי אני לא יודע...ברוכים הבאים עמונאל!!!

alililili

New member
אהה... טוב נו.

הופתעתי שהיה לך הרפלקס לפנות אלי ב"ברוכים הבאים", וחשבתי שאתה כבר יודע... בכל מקרה, זה יותר מאני ועצמי. יש טיפה יותר שם. לא משנה.

TwelveEyes

New member
וולקאם! ../images/Emo24.gif ../images/Emo34.gif

יש לי חברה שדווקא מתה על צרפת והצרפתים... אין יום שלא עולה דמעה בעיניה מרוב נוסטלגיה (היא הייתה שם קיץ שלם בין כיתה ט´ ל-י´ ופשוט מאוהבת בארץ ובאנשיה עד היום) מה בדיוק כוונתך במוסיקה אמיתית, אגב? אני מנחשת שהתכוונת לקלאסית... נו, זה כבר עניין של טעם, אבל אני חושבת שכל מוסיקה שמנגנים ברגש היא אמיתית... *מחבקת באהבה את הגיטרה שלה* דיסני אמיתי
סינדרלה... פינוקיו... אחח, בכלל, יש לי אובססיה עם רטרואיזם בכל מה שנוגע לתרבות. They don´t make them like they used to... וולקאם כבר אמרתי? כן :)

alililili

New member
things really aren´t like they were

אין כמו רטרואיזם. אבל מוזיקה אמיתית זה לא רק קלאסית. זה כמובן כן קלאסית, אבל גם כל מיני... אני ממש מגוון. כמעט כל מה שהוא לא מטאל. Jamiroquai, Noa, Alanis, Tori Amos, Suzanne Vega, THE DOORS!,ממש כמעט הכל... יש לי רשימה ארוכה שאין לי כוח לכתוב. תלמדו להכיר עם הזמן. אפילו כמה שירים של בריטני שפיכס עושים לי נוסטלגיה וכיף. אהה, כמעט שכחתי את queen!!! אניווי, זהו.

resputin

New member
הוא נשמע חמוד..

וגם אני אוהב צרפתים מסיבה לא מוסברת, גם גרמנים..

TwelveEyes

New member
בלתי-מוסברת?!

מה ז"א? אני אבהיר לך... שניהם עמים שניסו להשתלט על העולם בשלב כלשהו. כך שאין מדובר באהבה אלא בסימפטיה והזדהות ^^

LeeCooper69

New member
אני אוהב אירופאים בכלל.... אבל השפה

הצרפתית עושה לי את זה יותר מכל!!!! Comment dit-on ca en Francais...? Enchante, je Lee....

sarah

New member
ברוך המגיע!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

1)ברוך המגיע 2)איך הבי"ס הזה, אני שוקלת לעבור שם אך... אין לי מושג באיזה מגמה ו... האם הבית ספר נחמד מספיק כדי לרצות לחיות בתנאי פנימיה?
3)קווין שולתים! (עם ת´!)
באעבה, שרה

alililili

New member
לעבור ליאס"א? כמובן!

בת כמה את? עולה לי´? אם כן, ממש ממש כדאי לך. המקום הוא פשוט גן עדן לשלוש שנים! אין יותר טוב... ולא תספיקי בכלל לשים לב שאת רחוקה מהבית. באמת! את יכולה להיועץ בי אם את רוצה (וכדאי לך, באמת כדאי. זה אחלה מקום)... [email protected] לאיזה כיוון כללי את פונה? מדעים, אמנות, מוזיקה?

sarah

New member
המממ יש לך אסק? ../images/Emo13.gif

אני עולה לי´ ומתגוררת בירושלים... הממ, קרוב. ובדיוק בנטיה לכיוונים האלה יש ב-ע-י-ה... אני טובה במדעים אממ... אם מתכוונים למת´ אני ב5 יחידות (והרי אורה וארז יודעים כמה אני טובה במת´ *שיעול צרוד*
) אממ... ניגנתי כבר 6 שנים בחלילית וחליל צד אך זה דיי משעמם אותי, ובאומנויות אני טובה אבל ממששש אין לי נסיון בזה, קצת ציורים מקושקשים בשיעורים ודברים מעין אלה.
(אני מעוניינת להתמקד במקצועות הומנים כמו ספרות והיסטוריה ואם אפשר משפטים
) ) מה שיוצר בשבילי בעיה, הממ...מה אתה אומר בהתחשב בעובודות האלו? ד"א... קיבלתי מהם מכתב המזמין אותי להיבחן (מאיפה יש להם את הכתובת שלי?! :-O) אבל נדמה לי שזרקתי אותו... אבוי
באעבה, שרה באעבה, שרה

alililili

New member
קודם כל תלכי להתקבל...

אחר כך תחליטי. תני להם סיכוי לשכנע אותך... את נשמעת כמו בן אדם שממש יכול למצוא עניין שם, ולשלב תחומים שונים. ותעזבי את מתמטיקה, כולנו גרועים בזה, זה חלק מההואי החברתי של המקום

ShmupyGirl

New member
וולקאם

שלום שלום לך עמנואל ברוך הבא קווין הם ה-להקה והם עושים את ה-מוזיקה דיסני - אוי אוי הנוסטלגיה, הסרט מספר אחד שלהם הוא בת הים הקטנה, אולי בגלל שזה הסרט הראשון שראיתי בקולנוע... הבית ספר שלמדת בו נשמע אחלה.. הלוואי עליי... אמ.. אמ... אמ.... זהו. מקווה שתאהב את הפורום :)

למעלה