SSN

movingtoCA

New member
SSN

האם משהוא הגיש בקשה לSSN על בסיס 1H בימים האחרונים ? אם כן כמה זמן לקח עד קבלת המספר ? האם זה יומיים כמו שכתוב באתר של SSA או יותר ? אני שואל כיוון שאני אמור להגיע בתחילת פברואר והמעסיק שלי טוען שבנוהל החדש של אימות נתונים מול DHS זה תמיד לוקח 10-12 שבועות.

odedee

New member
לא יומיים, אבל גם לא שלושה חודשים.

בתקופה האחרונה לוקח בערך חודש מיום הפניה ב-SSA עד שה-SSN מגיע בדואר. מאחר שבלי ה-SSN קשה לחיות פה, זה צריך להיות הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה מגיע.

KinKin

New member
כאשר אתה נרשם ב- SS

הפקידה מנפיקה לך מכתב שאומר שאתה בתהליך לקבלת המספר. זה צריך להיות מספיק טוב לכל הצרכים שלך, לאחר שתקבל את המספר תתן להם אותו. וכיום תלוי איפה אתה מגיש את הבקשה במכתב כתוב שזה יכול לקחת עד 3-4 חודשים.

odedee

New member
אנחנו חיים באותה ארה"ב?

האישור שהזכרת רחוק מאד מלהספיק לכל הצרכים. למעשה, הוא לא מספיק לכלום. האישור הזה אומר במפורש שקבלת ה-SSN אינה מובטחת בכלל - הוא רק מאשר שפנית לקבל SSN - זה עוד לא אומר שתקבלי אותו. תראי לי בבקשה גוף אחד שדורש SSN והאישור הזה מספק אותו... המכתב הזה חסר משמעות לגבי מעסיקים, בעלי בתים, ה-DMV ונותני שירותים אחרים (טלפון, TV או כל דבר אחר).

17205

New member
לפני שנה וחצי זה הספיק

330 מייל דרומה ממך המכתב שפנית לקבלת ה- SSN הספיק בשביל לעשות הכל אבל ממש הכל.

odedee

New member
אז עדכון קטן...

היום אי אפשר לעשות עם הנייר הזה כלום. מאז 11.9 האמריקאים סוגרים בהתמדה פרצה אחרי פרצה. כך למשל, היום אף אחד לא ייתן לך להוציא רשיון נהיגה ע"ס האישור הזה. הבקשה שלך ל-SSN תועבר ל-INS ורק אחרי שיוודאו שאתה חוקי פה תקבל את המספר וכל מה שבא אחר כך.

MASHY BOSTON

New member
לפני שבועיים הלכנו להוציאSSN../images/Emo60.gif

במקום נתנו לנו מכתב שהוגש למעסיק על מנת להתחיל בתהליכים. אמרו שהכרטיס יגיע תוך שבועיים בדואר והוא הגיע אחרי 10 ימים. דרך אגב, אם אתה מגיע עם בת זוג שלה יש H4, לא לשכוח לבקש שם מכתב המאשר שלא מגיע לה SSN.

למעלה