stam ki itgagati ani met leofaa be tel aviv o ba merkazz lama lama einnnnn??????/
F f r e e r i d e r New member 27/2/07 #1 stam ki itgagati ani met leofaa be tel aviv o ba merkazz lama lama einnnnn??????/
ש שיר יצחק New member 1/3/07 #2 טוב טוב טוב ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif אני באמת לא רוצה להתחיל למחוק כאן דברים, אבל אתם מאלצים אותי. חאלאס עם הדיבורים האלו, יש לכם משו אישי נגד מישהו מהפורום הזה, תעשו את זה פרטי מולו.. סופ"ש מצוין..
טוב טוב טוב ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif אני באמת לא רוצה להתחיל למחוק כאן דברים, אבל אתם מאלצים אותי. חאלאס עם הדיבורים האלו, יש לכם משו אישי נגד מישהו מהפורום הזה, תעשו את זה פרטי מולו.. סופ"ש מצוין..
E eladi88 New member 4/3/07 #5 מממממ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif אני התכוונתי להגיד את מה שהיה לי להגיד ברוח טובה... אם זה לא היה נראה ככה או משהו כזה אז מצטער.. פורים שמח!
מממממ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif אני התכוונתי להגיד את מה שהיה לי להגיד ברוח טובה... אם זה לא היה נראה ככה או משהו כזה אז מצטער.. פורים שמח!