Star Trek vs. Star Wars

piper cub

New member
Star Trek vs. Star Wars

סרטון ממש חמוד שעשו שני חבר'ה: http://www.youtube.com/watch?v=hNxhrPaaCA4 תהנו
.

n i v1

New member
The Picard Song Video Clip

http://www.youtube.com/watch?v=ddEIICbllAI&search=picard%20song זו גירסת הוידאו לשיר שאתם יכולים להוריד הקליפ קטוע בסופו אבל זה לא משנה את זה שהוא ערוך נהדר ושהוא מצחיק נורא ושהוא רק מראה, שוב, בפעם המליון אלף חמשת אלפים כמה השחקן הזה מצויין ונערץ ושאין עוד אחד כמותו. אחרי שתראו אותו תבינו על מה דיברתי

piper cub

New member
../images/Emo44.gif, קצת ../images/Emo32.gif, אבל עדיין מצחיק

כביכול מתוך טקס בMTV, השיר CRAZY כשכולם מחופשים לדמויות מתוך STAR WARS. מעניין מתי תהיה הופעה שלהם שהם יתחפשו לדמויות של STAR TREK... כפתור קישור. תהנו

piper cub

New member
סטאר טרק במבטא סקוטי

אחחחחח, הדברים המצחיקים שיש בYOUTUBE... קישור לסרטון קצר של סטאר טרק במבטא סקוטי כבד.

piper cub

New member
פרסומת מצחיקה לסטאר-טרק... ../images/Emo44.gif

ישן (בן יותר משנה), אבל מזל שמשהו העלה את זה מהמייל ליו-טיוב
. בכל מקרה, תלחצו על כפתור הקישור לצפייה בפרסומת קצרה לסטאר טרק.

papal

New member
פשוט גדול- חיוך ענקי מרוח על פניי

זה בהחלט סרטון מרענן:) מה הדבר הבא? האן סולו והגלאקסי מילניום נגד הבורג??? ובכל מקרה- רק שתדעו בשביל הצחוקים (אשים פה תמונה כשאוכל) על המדף שלי מונחים כרגע- זה לצד זה דם של אנטרפרייז די לצד דגם של גלאסי מילנים ( או שמא מילניום גלאקסי- אני לא ממש צפיתי בסרטים ), אחד מול השני:)

EBow

New member
את האמת, אני קצת מתבייש בעובדה

שאני יודע את זה ועוד יותר מכך, שאני כותב את זה בפורום של סטאר טרק, אבל זה המילניום פאלקון. מה לעשות, יש לי נטייה לזכור פרטים לא חשובים בסרטים/סדרות לא חשובים...

papal

New member
וזה רק מוכיח כמה אני לא מבין בזה!

ממש לא מבין בזה ראיתי את הסרט הראשון פעם אחת חלקים מהשני את מהטרילוגיה החדשה ראיתי רק פעם אחת את הראשון וזהו בעצם- כי אני ממש לא אוהב את מלחמת הכוכבים! מצד שני- אני אוהב לבנות דגמים וקיבלתי מתנה את הדגם של המילניום הזה בגיל 12 , אז בניתי אותו- (ביקשתי אזז דגם של סטר טרק וקנו לי בטעות סטר וורס כשדוד שלי נסע לארה"ב) ואת האמת- כל כך זרקתי עליו- שאפילו לא צבעתי או שייפםתי אותו 0 וזהמ אוד משמעותי)

למעלה