Starting out

Starting out

So, I just had my first meeting with my 2 tutors (one for research and one for practice), and I must say I mainly feel like a lost puppy.. I'm not sure I made tat impression on the outside during the tutorial, but who knows. I am curious- do you remember the beginning of your non taught research (PhD..?) I'd love to read some encouraging stories.​

לא לגמרי הבנתי את הכוונה

למה הכוונה ב-non-taught PhD? למפגש עם המנחים? לתחילת העבודה המחקרית? ואם זה מנחם, ממה ששמעתי מהסובבים, אף אחד לא ממש מתרשם מפגישות ראשונות עם סטודנטים חדשים. רובם יודעים שהסטודנטים לחוצים, מבולבלים ולא ממש מוצאים את ידיהם ורגליים. נחמת רבים?

אני יכולה לתרום לך מליון סיפורים ../images/Emo13.gif

ואני עוד באתי מתואר באותה אוניברסיטה. כל שיטת המחקר העצמאי היתה לי חדשה לגמרי ולקחו לי כמה חודשים טובים (רק כי אני מתביישת לכתוב כל שנה א') להבין מי נגד מי ואיך זה עובד. זה בסדר, כמעט כולם ככה. את כרגע בתקופת אוריינטציה. מה שכן, אני מציעה לנסות להמנע מההתברברות הזו כמה שניתן. דוקטורט בבבריטניה (גם באירלנד לא?) הוא *רק* 3 שנים ועל כן אין ממש זמן לשנה של בלגן. זאת אומרת יש, כי כולם ככה, אבל אני לא ממליצה
טיפים שלי לשנה א': - להפגש לעיתים קרובות כמה שניתן עם המנחים (נגיד אחת לשבוע) - לארגן תוכנית קריאה מסודרת ולפעול לפיה. לתעד את כל מה שאת קוראת ולדסקס את זה עם המנחים בפגישות. - להתארגן על סדר יום קבוע. להגיע למשרד בבוקר בשעה קבועה ולצאת ממנו בשעה קבועה. פחות או יותר כמובן. - מה שלא ברור - לשאול! לא משנה כמה מפגר את חושבת שזה, ואפילו אם זה רק עניין של שפה. תשאלי! אלו ממש בגדול הרעיונות שלי מנסיון. ואיך בכלל? הייתי בטריניטי קולג' לפני חודש - מקסים!

my generic rant

Thanks for the tips! some of them are going to be followed (documenting reading and having an organized program) & asking as many questions as I need. Meeting with my tutors... not really up to me, but yeah I see how that will be helpful. I always feel like the degree I'm doing is a little different, since the project at the end of it (alongside the research) is to be an art piece, so the whole concept of establishing new knowledge is but a starting point. The proposed project I got accepted with is no longer relevant, thus the lost puppy feeling. How its going (btw- I'm not going to trinity )? Alright, still living in a hostel, which means no space for study, but school is GREAT. Zero complaints (big picture wise..). About the language..I sit in seminars with a pocket jotter and now have a long list of new art-academy words. I'm re-learning English.​

נקווה שתפוז לא יבלע לי את התגובה עכשיו...

כתבתי שהכל נשמע נורמלי לחלוטין וסבבה
ואל תדאגי בקשר לזה שהצעת המחקר מתחילה להיות לא רלוונטית, זה קורה לכל מי שלא מגיע עם בעיה מוגדרת ומפוקסת לחלוטין מראש. למעשה את תדעי מה את באמת הולכת לחקור בסביבות סוף שנה א'. אני מאד שמחה בשבילך
חקרת כבר לעומק את הטמפל בר?

i oculdn't log on all day till now!

blech! Temple Bar is too touristy for me :) But I'm having a grand time wit old and new friends thanks for the relaxing words.

למעלה