starting Strength -מתאמן חוזר בן 32
שלום
אני מגיל 16 בחדרי כושר לסירוגן-אף פעם לא הפסקתי להתאמן פשוט בתקופות שנמאס לי מחדר כושר אז מתאמן בפקלים וריצה בבית ועם משקולת יד.
אני לא מתאמן מתחיל אבל גם לא מתקדם ,אני בן 32, גובה 1:82 ,משקל 78 קילו,שרירי .
אני רוצה לחזור לאימוני משקולות נטו,יש לי בבית כלוב משקולות,ספה ומוט אולימפי .
לפני כחודש התחלתי עם התוכנית starting Strength ועם משקלים של בערך 80%-70%מהיכולת שלי(פוחד מפציעות).
התרגילים A-סקוואט,בנץ,חתירה. B-סקוואט,פרס כתפיים,מתח(לא עושה דד ליפט כי הפעם האחרונה שעשיתי הייתה בגיל 18 ולא בטוח שעושה נכון).
בכולם עושה 5 חזרות 3 סטים
השאלות:
1)יש לי רגלים חלשות ואני בן 32 ,האם לבצע 3 סקוואטים בשבוע או יכול לרדת ל2?
2)כמה זמן בערך להישאר עם התוכנית הנ"ל?אם בכלל.
3)תמיד השתמשתי רק באבקת חלבון אחרי אימון,הייתי רוצה לנסות פעם ראשונה קראטין מתי לעשות זאת?כשאני נתקע מבחינת משקלים בתוכנית?
4)אוכל בממוצע פרי אחד ו2 ירקות ביום ,מה הדעה על מולטי ויטמין(מעולם לא לקחתי ולא מבין אם זה בזבוז כסף או הכרחי לבריאות)
תודה!
שלום
אני מגיל 16 בחדרי כושר לסירוגן-אף פעם לא הפסקתי להתאמן פשוט בתקופות שנמאס לי מחדר כושר אז מתאמן בפקלים וריצה בבית ועם משקולת יד.
אני לא מתאמן מתחיל אבל גם לא מתקדם ,אני בן 32, גובה 1:82 ,משקל 78 קילו,שרירי .
אני רוצה לחזור לאימוני משקולות נטו,יש לי בבית כלוב משקולות,ספה ומוט אולימפי .
לפני כחודש התחלתי עם התוכנית starting Strength ועם משקלים של בערך 80%-70%מהיכולת שלי(פוחד מפציעות).
התרגילים A-סקוואט,בנץ,חתירה. B-סקוואט,פרס כתפיים,מתח(לא עושה דד ליפט כי הפעם האחרונה שעשיתי הייתה בגיל 18 ולא בטוח שעושה נכון).
בכולם עושה 5 חזרות 3 סטים
השאלות:
1)יש לי רגלים חלשות ואני בן 32 ,האם לבצע 3 סקוואטים בשבוע או יכול לרדת ל2?
2)כמה זמן בערך להישאר עם התוכנית הנ"ל?אם בכלל.
3)תמיד השתמשתי רק באבקת חלבון אחרי אימון,הייתי רוצה לנסות פעם ראשונה קראטין מתי לעשות זאת?כשאני נתקע מבחינת משקלים בתוכנית?
4)אוכל בממוצע פרי אחד ו2 ירקות ביום ,מה הדעה על מולטי ויטמין(מעולם לא לקחתי ולא מבין אם זה בזבוז כסף או הכרחי לבריאות)
תודה!