Stay Alive... אוגוסט 2021 – סיכום חודשי 🎢🎺🔔✂️📺✈️🎵➿🔹⛲🏆🎉🏊‍♀️🎲

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בחודש יולי נכתבו בסך הכל 946 הודעות חדשות
במהלך החודש נפתחו 33 שרשורים חדשים שבהם בסך הכל נכתבו 832 הודעות
ונכתבו גם 114 הודעות חדשות ב-6 שרשורים ישנים יותר

השרשור הגדול של החודש האחרון הוא כרגיל שרשור סיכום החודש של חודש שעבר.
אחריו השרשור של פרק 6 של לוקי והשרשור של ברוקלין 99.

עוד מתוכנן לחודש אוגוסט:

סדרות חוזרות (ברוקלין 99, Star Trek: Lower Decks, המתים המהלכים, סיפור אימה אמריקאי, Titans, See)

סדרות חדשות (What If...?, Only Murders in the Building, Mr. Corman, Hit & Run, Brand New Cherry Flavor, Nine Perfect Strangers, Heels, The Chair)
סרטי קולנוע חדשים כמו יחידת המתאבדים, קיץ 85, פאלם ספרינגס, אנטבלום, Free Guy ועוד
נחגוג את יום החתול הבינלאומי, יום הכלב הבינלאומי, יום הפילים הבינלאומי ויום השמאליים הבינלאומי
נסגור את האולימפיאדה 2020
נמשיך עם הגל הרביעי הזה

ונמשיך עם הגל חום הזה

חוץ מזה נציין את ימי ההולדת|נרות| של כריס המסוורת', סבסטיאן סטאן, קמרון מונאהן, ריצ'רד הרמון, ליאן ריימס, ג'ייסון מומואה, מישל יאו, ג'יליאן אנדרסון, ג'סטין ת'רו, סטיב קארל, אלכסנדר סקארסגארד, מליסה מקארתי, אהרון פול, ועוד

שאלון יעלה מאוחר יותר (הפעם לונה עושה)

אבל לבנתיים: חדש או מוּכָּר?

Lhuna3

Well-known member
חוץ מזה נציין את ימי ההולדת|נרות| של כריס המסוורת', סבסטיאן סטאן
את זה חייבים לחגוג באמת!

חדש או מוּכָּר?
הייתי רוצה להיות מגניבה וספונטנית ולהגיד חדש, אבל על מי אני עובדת...

גם חדש אך גם מוכר
לדוגמה - קראתי כבר בפעם העשירית את EARTHSEA של אורסולה לה-גווין ואני מצחקק לילות שלמים בגלל שבעת החטאים.

Lhuna3

Well-known member
ה-ש-א-ל-ו-ן
(סליחה מראש אם חלק מהשאלות היו כבר, לא הצלחתי לחפש)

|אליהו|שם:
|אליהו|גיל:
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל?

👈 סדרות החודש:
👈 סרטי החודש:
👈 שירי החודש:
👈 ספר החודש:
👈 דמויות החודש:
👈 שחקני החודש:
👈 ציטוט חודשי:
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט:

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות?

🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם?

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)?

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות?

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים?

🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים?

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')?

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים?

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ?
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד?
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)

🏓יש לכם טיקטוק?

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה?

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)?

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם?

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון).

🥎תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...

ה-ש-א-ל-ו-ן

|אליהו|שם: תורג'י
|אליהו|גיל: 99
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? - אין. מדי יום אני עונה ומוחק את כל השאר

👈 סדרות החודש: 7 חטאים קטלניים, בית הפרחים, שושלתץ [כן בהחלט :p]
👈 סרטי החודש: דקטטורת הזין ב - YESדוקו
👈 שירי החודש: צביקה פיק/מרי לו
👈 ספר החודש: אין
👈 דמויות החודש: קריסטל קרינגטון
👈 שחקני החודש: גרנט שואו [דוגמה לאיך להזדקן בכבוד ]
👈 ציטוט חודשי: אני מעדיף ציצים רכים וחמים [מלוידאס על אליזבתה]
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: לכלום, בחיי

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? לא היה קורה דבר כזה.

🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם? בקריאה אינסופית של ספרים, בריכה פעמיים בשבוע עם כריכי אמא, סרט פעם בשבוע

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? ספרות, אזרחות

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? מת על הגלידה הטבעונית של iLo

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? שיער

🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים? שיער

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? ל ?? רק זה חסר לי להפוך ל"רסול ל'ללה"]

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? במנהיג עשרת הדברות, דרול

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? לצערי כן
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד? קולות פתאומיים, תקתוק של עט
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) - יש גבול לחשיפה אישית בפורום אינטרנטי לא טיפולי

🏓יש לכם טיקטוק? כן

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? יותר מפעם

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? - כמובן מלעלית

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? - הרבה תלונות מוגשות נגדי בשל עצלנותי

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). [דווקא יש לי גיוון רב במכנסיים, כן אני מאלה.. ] אדום

קבצים מצורפים

• 267.png
    267.png
    KB 483.5 · צפיות: 1
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

didalf

Well-known member
חעחע הכותרת הפעם היא סטיי אלייב, בקושי בחום הזה|מזיע|

אבל לבנתיים: חדש או מוּכָּר?
חחח כמו לונה, רוצה להגיד חדש אבל חוזרת אל המוכר.

סדרות חוזרות (ברוקלין 99
סדרות חדשות (What If...?)
יוהוו יוהווו

סרטי קולנוע חדשים כמו קיץ 85,
אה זה חדש? נתקלתי לא מזמן בקליפ מעריצים שלו ביוטיוב שסקרן אותי בעיקר כי לדמויות הראישות קראו דיוויד ואלקסיס אבל הם שני בנים מאוהבים ולא אח ואחות וזה הצחיק אותי. זה נראה ממש יפה אבל גם בצרפתית:-( אולי אני אראה מתישהו כשזה יגיע ליס.

חוץ מזה נציין את ימי ההולדת|נרות| של כריס המסוורת', סבסטיאן סטאן,
נראה לי כמו יום חג לאומי בפורום|מאוהב| (במיוחד שמדובר ביומיים הפרש)

קחו שיר לכבוד אוגוסט בזמן שאני עונה על השאלון של גברת לונה

Lhuna3

Well-known member
|אליהו|שם: לונה3
|אליהו|גיל: |אליהו|
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? כרגע 2420.

👈 סדרות החודש: ברוקלין99
👈 סרטי החודש: אין
👈 שירי החודש: Elton John - I Want Love

👈 ספר החודש: אין :-( ניסיתי את המשכונאי אבל נתקעתי ממש בהתחלה.
👈 דמויות החודש: קפטן הולט
👈 שחקני החודש: אנדרה ברואר |פטיש|
👈 ציטוט חודשי:
Holt: Diaz and I have that kind of easy chemistry where we finish each others'
Diaz: sentences
Holt: Please, don't interrupt me

עוד אחד:

Captain Holt: So, where are you from?
Rosa: Where did you grow up?
Captain Holt: (SPEAKING SLOWLY) Where were you born?
Rosa: What are you miming there, sir?
Captain Holt: A child tying his tie. Uh-huh. I'm trying to do a simple Half Windsor so she knows I'm a baby. Look at this. See how basic this knot is?

👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: לעונה 8 של ברוקלין99, בבקשה שתהיה טובה.

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? נראה לי שפינג פונג.

🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם? חצי חופש קייטנה או עבודה, חצי שני שינה עד מאוחר, טלויזיה, חברות, בריכה.

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? אמיתי תכנות. פחות אמיתי:

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? אוהבת אבל ממעטת כבר מאוד לאכול. אין לי העדפות מיוחדות אבל של גולדה לרוב טוב.

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? Hair (גרסת הסרט).

🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים? האמת שלא זוכרת.

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? זו שאלה קשה מידי, אני כבר מתחרטת ששאלתי אותה.
אוקיי אני אמציא דת שמותר בה לעבוד רק 3 ימים בשבוע. בשאר הימים מותר רק לנוח, לאכול, לטייל, קניות, טלויזיה, מוזיקה.
(אני אגיד שהאל שלנו היה חרוץ יותר מזה של התנ"ך וברא את העולם רק ב-3 ימים ובשאר הימים הוא שבת ממלאכתו, ולכן הם כמו שבת עבורנו.)

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? המאסטר (מדוקטור הו, בגרסת ג'ון סים)

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? כן :-(
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד? הכי גרוע זה כשאוכלים לידי, והכי הכי גרוע זה כשאוכלים לידי תפוח. עוד גרוע מאוד: רעש של אופנוע שעובר ברחוב.
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) יש לי גם OCD וכמה פוביות.

🏓יש לכם טיקטוק? לצפיה בלבד.

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? כן (לכמה שניות).

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? במשך כמה זמן ביטאתי במלרע, עד ששמתי לב שזאת המילה באנגלית שאמורים להגיד במלעייל ולא סתם שם |פנים|

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? אני חייבת לבדוק מייד. ואולי זו גם סוג של הפרעה.

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). בבגדי הקיץ זה בבירור אפור. אח"כ כחול ולבן, לא בטוחה מה יותר משניהם.
בבגדי החורף יש לי קצת יותר צבעים, אפשר למצוא אפילו חולצה או שתיים אדומות, ירוקות, חומות... עדיין כנראה שהכי הרבה אפור.

dog_painting.jpg

anteaters.jpg

THE WISE ONE

👈 דמויות החודש: קפטן הולט
👈 ציטוט חודשי:
אנדרה בראואר זכור מסדרת קודמות כשחקן מהליגה הראשונה בסדרה רצח מאדום לשחור. אהבתי אותו פחות בסדרה - גברים בגיל הזה, ובברוקלין 99 הוא עושה תפקיד נפלא, לטעמי ולדעתי הוא הכוכב האמיתי והיחיד בין שפעת הכשרונות הבלתי רגילים בסדר. הציטוט שהבאת הוא מובהק "הולטי"

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? Hair (גרסת הסרט),
האמת שגם אני מעדיף את גרסת הסרט עם הריקודים סביב כל שיר. ראיתי את העיבוד הישראלי עם ההתפשטות המוסתרת היטב, אע...
הפכתי את הטיקטוק לכלי תקשורת ביני לבין התלמידים. כך הם מקבלים ממני הודעות על בחינות, עבודות, ברכות על הצלחות וכו'

צפה בקובץ המצורף 28918

צפה בקובץ המצורף 28922

THE WISE ONE

didalf

Well-known member
|אליהו|שם:|קדימה|עדי|חזיר| וונקרו סטאן
|אליהו|גיל:|קדימה|29
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל?|קדימה|אפס. שונאת שיש דברים שלא נקראו. אם זה לא חשוב אני עומדת על זה רק כדי שירד הסימון.

👈 סדרות החודש:|קדימה|לוקיייי|מאוהב| וגם: שמיגדון, העוקץ (עדיין העונות הישנות), ברוקלין 99 (למרות שאני לא בטוחה שממש צפיתי בה החודש, יותר בסרטונים, אבל עדיין)
👈 סרטי החודש:|קדימה|האלמנה השחורה!!!!|מאוהב| וגם אין דה הייטס|לב|
👈 שירי החודש:|קדימה|Big Red Machine - Renegade (feat. Taylor Swift)
וגם כל הפסקול של אין דה הייטס אז אני אבחר את 96,000:
וגם אמריקן פאי
👈 ספר החודש:|קדימה|Any Way The Wind Blows אעהאהההה|מאוהב| ואז קראתי שוב את Carry On|מאוהב| ועכשיו אני קוראת שוב את AWTWB רק את הקטעים של סיימון ובאז|פנים|
👈 דמויות החודש:|קדימה|לוקיייי|מאוהב| ילנה ונטשה|מאוהב| סיימון ובאז|מאוהב|
👈 שחקני החודש:|קדימה|טום הידלסטון|מאוהב| ופלורנס פיו|מאוהב| ניק החוקים שלך מטופשים!!!
👈 ציטוט חודשי:|קדימה|"Is it insensitive for me to say Get your shit together So I can love you"
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט:|קדימה|ברוקלין 99 עונה אחרונה!!|מאוהב|:-( וגם מארוול וואט איף נראה מגניב. ושיגמר ויבואו החגים של ספטמבר.

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות?|קדימה|טריווית טיילור סוויפט? או שחייב ספורט? כי אני ליטרלי מתנשפת אחרי כמה מדרגות:-D אני יכולה לעשות גלגלון עם רגליים ישרות אז נגיד התעמלות:-P:

🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם?|קדימה|מממ הרבה כלום, ישנה הרבה, טלוויזיה, קצת עם חברות, בתפוז ובמסנג'ר בלילות. בתיכון נסעתי עם חברות לאילת. בגיל צעיר יותר עם ההורים לחו"ל. קייטנות כשהייתי ממש קטנה נראה לי עד כיתה ג'. שאלה טובה באמת כאילו אני לא זוכרת איך העברתי חודשיים של כלום.

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)?|קדימה|אנגלית אבל במקום תוכנית הלימודים היינו מנתחים שירים של טיילור.

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות?|קדימה|מה זה בגלל בן אנד ג'ריס?:-D קודם כל ברור, מי לא אוהב גלידה שנדע להתרחק ממנו הוא קלירלי לא מישהו שאפשר לסמוך עליו. ואני אוהבת את בן אנד ג'ריס או גלידריות. גולדה גם טעים. תדירות לדעת לפעמים כמעט כל יום לפעמים פעם בשבוע או פחות.

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים?|קדימה|וואה וואה:-0 המילטון? לאדעת;-(

🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים?|קדימה|נו מהההההההה;-( המילטון גם? לא בטוחה. אולי אין דה הייטס היו כמה נאמברים של ריקוד ממש יפים. פתאום יש לי בלאקאאוט.

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')?זאת דת קיימת, יותר נכון כת, והיא נקראת סוויפטים. האלה העליונה והסופרים לידר זה אובייסלי טיילור סוויפט. המספר שלנו זה 13, חג המולד ב 13.12, 1989 זאת השנה שמבחינתו נברא היקום, הסמל שלנו זה 3 חתולים שמנמנים, הדגל שלנו אדום כחול ואפור עם שלושת החתולים עליו והמספר 13. ההמנון הוא ALL TOO WELL. כמו כן כל יום יציאת אלבום הוא יום חג בפני עצמו כשמנהג הוא כמובן להקשיב לאלבום ביום זה. יש שירים שחובה לשמוע בימים מסויימים, למשל אוגוסט בתחילת אוגוסט.

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים?|קדימה|לוקיייייי. אני מוכנה לכרוע ברך לבקשתך:-P:

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ?|קדימה|ווואי כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד?|קדימה|אנשים שלועסיייייים דברים כמו מללפון או קבוקים כמו מגרסותתתת מה יש לכם;-(
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)|קדימה|כל כך הרבה:-D למשל מציק לי שיש סטוריז באינסטגרם עם עיגול ורוד אז אני צופה בהכל גם אם זה לא מעניין. מה שלא מעניין מריצה מהר העיקר שירד העיגולים מהכל.

🏓יש לכם טיקטוק?|קדימה|לא אני זקנה.

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה?|קדימה|לא

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)?|קדימה|אם רק הייתי זוכרת מה זה מה|מובך| מה שטבעי יותר אני מניחה.

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם?|קדימה|אוף כן|חבול|

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון).|קדימה|ממ יחסית מגוון דווקא. שחור ירוק וכחול אולי בעיקר. אבל יש גם אדום, לבן, חום, ורוד. אפילו חולצה צהובה.

🥎תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...|קדימה|
|אקשן|הקטע עם איי וואנט איט דאט וואי מברוקלין 99. אני רואה אותו ליטרלי פעם ביום כבר חודש וזה עדיין מצחיק אותי!:-D
|אקשן|אמיליה קלארק אלופת המבטאים. היא חמודה אבל לא מעניינת אותי ברגיל אבל אני מתה על אנשים שעושים מבטאים והיא עושה מעולה:

עוד פאנרט של לוקי אין לזה סוף (ספוילר לסדרה כמובן)
1627835483030.png

1627835503564.png

כל הכבוד לונה שאלון ראוי|כפיים|
וקדימה מלחמה עם תפוז לשלוח את כל זה!

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון).|קדימה|ממ יחסית מגוון דווקא. שחור ירוק וכחול אולי בעיקר. אבל יש גם אדום, לבן, חום, ורוד. אפילו חולצה צהובה.

יש לי שתי חולצות צהובות. מכנסיים צהובים ואפילו נעליים בצבע חרדל. למדתי לכבס צהוב בנפרד מכל הצבעים, בדר"כ עם לבן, כשאני מצרף את דף הנייר המונע העברת צבע בין בגדים.אוהב צהוב אהבה גדולה מאוד.

)

וקדימה מלחמה עם תפוז לשלוח את כל זה!

dilia snake

Well-known member
מוכר, אני טיפוס של הרגלים.

|אליהו|שם: עדי |נחש|
|אליהו|גיל: 29 ו-7 חודשים
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? 40.

👈 סדרות החודש: האולימפיאדה? לא ממש ראיתי טלוויזיה.
👈 סרטי החודש: פחחח
👈 שירי החודש: כרגיל לא שומעת
👈 ספר החודש: טכנית החודש קראתי שלושה ספרים: משפט שדה, wind of strife ו-my dark vanessa (אבל מאחרון בינתיים רק את עשרת העמודים הראשונים)
👈 דמויות החודש: אין לי
👈 שחקני החודש: כריסטיאן סלייטר ואלק בולדווין מד"ר מוות.
👈 ציטוט חודשי: אין לי
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: שהספרים שלי מחו"ל יגיעו, ולהמשיך להוריד את כמות הספרים באנגלית שמחכים לי(אחרי שנוספו עוד 5).

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? אני נוראית בספורט, אני שונאת להיות בחוץ אם אני לא חייבת אז התעמלות אומנותית? כמה קשה זה כבר יכול להיות לשחק עם סרטים וכדורים?

🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם? כמו שאני מבלה את רוב החיים הבוגרים שלי, ברביצה מול המחשב.

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? היסטוריה או ספרות :-P:

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? כן, בן אנד ג'ריס אחת לכמה חודשים.

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? לא יודעת

🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים? לא יודעת, אני מנסה לזכור מתי פעם אחרונה או אם אי פעם ראיתי מחזמר|פנים|

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? שסוגדת לספרים כמובן.

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? פיסק מדרדוויל או מישהו בסגנון הזה.

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? לא, לאחי יש וזה סיוט לחיות איתו.
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד?
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) אני נורמלית לגמרי.

🏓יש לכם טיקטוק? לא, מה אני נערה בתיכון?

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? לא חושבת

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? כבר לא זוכרת את ההבדלים ביניהם, לא הייתי בשיעור לשון מכיתה י'.

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? זה נורא תלוי במצב רוח שלי באותו רגע.

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). שחור.

didalf

Well-known member
👈 שירי החודש: Elton John - I Want Love
אני זוכרת שיום אחד נתקלתי בזה בMTV והופעתי לראות את RDJ

👈 ציטוט חודשי:
:-D:-D
אני לא זוכרת את השני8-*

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? אמיתי תכנות. פחות אמיתי:
פחות אמיתי מה???????

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? Hair (גרסת הסרט).
|מאוהב|

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? זו שאלה קשה מידי, אני כבר מתחרטת ששאלתי אותה.
אוקיי אני אמציא דת שמותר בה לעבוד רק 3 ימים בשבוע. בשאר הימים מותר רק לנוח, לאכול, לטייל, קניות, טלויזיה, מוזיקה.
(אני אגיד שהאל שלנו היה חרוץ יותר מזה של התנ"ך וברא את העולם רק ב-3 ימים ובשאר הימים הוא שבת ממלאכתו, ולכן הם כמו שבת עבורנו.)
אני מצטרפת!!! אבל תזהרי שלא בטעות יעשו לך כמו ביהדות ואז 4 ימים הכל שבת אין טלוויזיה אין תחבורה אין מקומות פתוחים מליון איסורים וזה.

:-0
רגע ואינסטגרם? אל תגידי לי שיש לך טיקטוק אבל לא אינסטגרם.

פרטי בבקשה.

:-D:-D
לקח לי רגע להבין את השני:-D

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? אני נוראית בספורט, אני שונאת להיות בחוץ אם אני לא חייבת אז התעמלות אומנותית? כמה קשה זה כבר יכול להיות לשחק עם סרטים וכדורים?
וואי קשה דווקא.

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? שסוגדת לספרים כמובן.
גם הדת היהודים סוגדת לספרים. טוב לספר אחד:-P:

🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) אני נורמלית לגמרי.
את פה אז את לא.

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). שחור.
לאדעת למה אני לא מופתעת:-P:

Lhuna3

Well-known member
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל?|קדימה|אפס. שונאת שיש דברים שלא נקראו. אם זה לא חשוב אני עומדת על זה רק כדי שירד הסימון.
בעקרון גם אני, אבל זה נלחם אצלי עם דחיינות ועצלנות ובשלב מסויים זה יצא משליטה.

וגם אמריקן פאי
|מאוהב| זה היה שלי לפני חודשיים או משהו! מבטיחה להקשיב אח"כ לשני השירים האחרים שלא מכירה.

👈 דמויות החודש:|קדימה|לוקיייי|מאוהב| ילנה ונטשה|מאוהב| סיימון ובאז|מאוהב|
👈 שחקני החודש:|קדימה|טום הידלסטון|מאוהב| ופלורנס פיו|מאוהב| ניק החוקים שלך מטופשים!!!
|כן||כן|
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות?|קדימה|טריווית טיילור סוויפט? או שחייב ספורט? כי אני ליטרלי מתנשפת אחרי כמה מדרגות:-D אני יכולה לעשות גלגלון עם רגליים ישרות אז נגיד התעמלות:-P:
:-D כן התכוונתי לספורט אמיתי! גם אני מתנשפת אחרי כמה מדרגות... אבל גלגלון עם רגליים ישרות זה מרשים!!
🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)?|קדימה|אנגלית אבל במקום תוכנית הלימודים היינו מנתחים שירים של טיילור.
|כן| מעולה!
🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים?|קדימה|נו מהההההההה;-( המילטון גם? לא בטוחה. אולי אין דה הייטס היו כמה נאמברים של ריקוד ממש יפים. פתאום יש לי בלאקאאוט.
האמת שזו באמת שאלה קשה יותר משחשבתי.
🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')?זאת דת קיימת, יותר נכון כת, והיא נקראת סוויפטים. האלה העליונה והסופרים לידר זה אובייסלי טיילור סוויפט. המספר שלנו זה 13, חג המולד ב 13.12, 1989 זאת השנה שמבחינתו נברא היקום, הסמל שלנו זה 3 חתולים שמנמנים, הדגל שלנו אדום כחול ואפור עם שלושת החתולים עליו והמספר 13. ההמנון הוא ALL TOO WELL. כמו כן כל יום יציאת אלבום הוא יום חג בפני עצמו כשמנהג הוא כמובן להקשיב לאלבום ביום זה. יש שירים שחובה לשמוע בימים מסויימים, למשל אוגוסט בתחילת אוגוסט.
:-D מפתיע...
ולמה ה-3 חתולים? זה החתולים שלה?
🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים?|קדימה|לוקיייייי. אני מוכנה לכרוע ברך לבקשתך:-P:
אני לא בטוחה שהוא יכול להחשב עכשיו נבל... אבל אני אוותר לך.
🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ?|קדימה|ווואי כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
יופי, אני מרגישה understood עכשיו.
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)|קדימה|כל כך הרבה:-D למשל מציק לי שיש סטוריז באינסטגרם עם עיגול ורוד אז אני צופה בהכל גם אם זה לא מעניין. מה שלא מעניין מריצה מהר העיקר שירד העיגולים מהכל.
:-D אוקיי אולי טוב שאני לא באינסטגרם.
🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)?|קדימה|אם רק הייתי זוכרת מה זה מה|מובך| מה שטבעי יותר אני מניחה.
לטובת כל מי שלא זוכר: מלעייל זה דגש על ההברה לפני האחרונה, מלרע זה על האחרונה.

|אקשן|הקטע עם איי וואנט איט דאט וואי מברוקלין 99. אני רואה אותו ליטרלי פעם ביום כבר חודש וזה עדיין מצחיק אותי!:-D
:-D מתה על זה.
|אקשן|אמיליה קלארק אלופת המבטאים. היא חמודה אבל לא מעניינת אותי ברגיל אבל אני מתה על אנשים שעושים מבטאים והיא עושה מעולה:
חחח היא טובה באמת!
ייאי תודה! |חיבוק|

Lhuna3

Well-known member
שחקני החודש: כריסטיאן סלייטר ואלק בולדווין מד"ר מוות.
מה זה ד"ר מוות, זה סרט? נשמע מפחיד.
למה מצפים בחודש אוגוסט: שהספרים שלי מחו"ל יגיעו,
אז זהו, את כל הספרים בארץ כבר קראת, עכשיו את הולכת על חו"ל.
כן, שקלתי גם את הריקוד הזה עם הסרטים, תכלס זה נראה לא כזה קשה :-D
(אם בכלל עוד יש את זה באולימפיאדה. משום מה לא ראיתי את זה השנה וצפיתי די הרבה.)
🏓יש לכם טיקטוק? לא, מה אני נערה בתיכון?
חחח אפילו לראשי ממשלה יש היום!

didalf

Well-known member
בעקרון גם אני, אבל זה נלחם אצלי עם דחיינות ועצלנות ובשלב מסויים זה יצא משליטה.
אף פעם לא הגעתי למצב שהיו לי יותר מידי מיילים כדי לא לעבור עליהם.
אחרי שהייתי חולה שבוע היו לי 170 מיילים בערך ותוך שעתיים עברתי על הכל.
במייל האישי בכלל אין לי כלום חוץ מקבלות מוולט|חבול|

|מאוהב| זה היה שלי לפני חודשיים או משהו! מבטיחה להקשיב אח"כ לשני השירים האחרים שלא מכירה.
אני תמיד אוהבת את השיר הזה אבל החודש ספציפית בגלל השימוש שלו בבלאק ווידו.
ויאיי תודה:-]

:-D כן התכוונתי לספורט אמיתי! גם אני מתנשפת אחרי כמה מדרגות... אבל גלגלון עם רגליים ישרות זה מרשים!!
חחח כי הייתי בחוג התעמלות כשהייתי קטנה, זה הדבר היחיד שנשאר איתי בערך.

ולמה ה-3 חתולים? זה החתולים שלה?
כן, בנג'מין באטן, אוליביה בנסון ומרידית' גריי . שלושה כדורי פרוה עצומים ומפונקים.

אני לא בטוחה שהוא יכול להחשב עכשיו נבל... אבל אני אוותר לך.
לוקי של הסרטים כן:-P: אפשר גם את זימו אז נלך למועדון ביחד:-P:

יופי, אני מרגישה understood עכשיו.
חחח ואחותי אפילו יותר רגישה.

dory30

Well-known member
תשובות (אגב, אני שמאלי):
ה-ש-א-ל-ו-ן

|שם: דורי
|גיל: 40 ו-4 חודשים בערך
כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? גג 2

👈 סדרות החודש: שיט'ס קריק (עונה 5 כבר), פמת"א, החנות שיש בה הכל, לא משתפים(סדרת רשת ישראלית, מומלצת מאוד), רגשות אשמה, שבאבניקים
👈 סרטי החודש: הדברים הקטנים עם דנזל וושינגטון וראמי מאלק.
👈 שירי החודש: נגיע לזה
👈 ספר החודש:דרור משעני, אמונה
👈 דמויות החודש: מורדוך מפמת"א, יוחנן מהחנות שיש בה הכל, האחיינית של וולטר מרגשות אשמה.
👈 שחקני החודש: השחקנים של הדמויות מהסעיף הקודם
👈 ציטוט חודשי "זה לא בריא להעריץ וגם לא לזגזג ולהקצין מהערצה לביקורת וזלזול", משתמשת מפורום אקטואליה לאחר ויכוח סוער בסוגיה פוליטית בוערת.

👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: שייגמר, החום לא הגיוני. צריך רק גמל ודיונה, כדי שארגיש שאני במדבר. ואני בכלל גר בת"א.

🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? אכילת עוגיות, שיכחת דברים ושבירת כלי מטבח.

🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם? חוגים של נוער שוחר מדע, חבירה להורים בעבודה ולפעמים הייתי הולך לסבתות. כמובן, גם בריכה.

🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? כלכלת בית.

🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? כן, אבל יותר ארטיקים של פרוטה. אם גלידה אמיתית, רק הסיציליאנית. לא סובל את גולדה. ואגב, אני תרמתי את השאלה.

🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? לא הטעם שלי בגדול.

🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים? כנ"ל.

🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? תנו לי לישון על זה...

🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? וילאנל, לא ברור?

🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ?יש, תיכף אפרט.
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד? העלאת גרה בעת לעיסת מסטיק, בעיקר נשים.
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) אני חייב שהמגירות יהיו סגורות, כולל אצל אנשים שאני אורח שלהם.

🏓יש לכם טיקטוק? לא!

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? לא!

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? אפשרות ראשונה. אבל אני לא צורך את הדברים שלהם.

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? באיחור של כמה דקות.

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). ירוק או חום.

dilia snake

Well-known member
לאדעת למה אני לא מופתעת:-P:
אני לא יודעת מה לחשוב על זה שאת לא מופתעת :-P: |פנים|
מה זה ד"ר מוות, זה סרט? נשמע מפחיד.
ממש לא, זו סדרת פשע אמיתי-מבוססת על פודקאסט שעלתה בפיקוק על רופא מטקסס שפגע במטופלים שלו ושני רופאים (בולדווין וסלייטר) שמנסים לעצור אותו כדי שלא יפגע יותר באנשים.
אז זהו, את כל הספרים בארץ כבר קראת, עכשיו את הולכת על חו"ל
זה יותר לכיוון של ספרים של מייקל קונלי שאי אפשר להשיג בארץ ואני חייבת שיהיו לי בבית כי זה התרופה הכי טובה למחסומי הקריאה שלי(ועוד איזה פנטזיה שגם אי אפשר להשיג בארץ).
(אם בכלל עוד יש את זה באולימפיאדה. משום מה לא ראיתי את זה השנה וצפיתי די הרבה.
אני חושבת שזה יהיה אחרי שיגמרו עם ההתעמלות מכשירים.

Aranel Nenharma

Well-known member
נתחיל עם חדש... ולאט לאט נהפוך אותו למוכר.
אני ממש רוצה להתחיל לענות על השאלון, אבל לונה למה השאלות הקשות על מחזמר?!?!?

הלכתי לשמוע כמה cast recording ובאה לענות

Aranel Nenharma

Well-known member
שירי החודש: Elton John - I Want Love
זה איירון מן?
דמויות החודש: קפטן הולט
👈 ציטוט חודשי:

עוד אחד:

Captain Holt: So, where are you from?
Rosa: Where did you grow up?
Captain Holt: (SPEAKING SLOWLY) Where were you born?
Rosa: What are you miming there, sir?
Captain Holt: A child tying his tie. Uh-huh. I'm trying to do a simple Half Windsor so she knows I'm a baby. Look at this. See how basic this knot is?

👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: לעונה 8 של ברוקלין99, בבקשה שתהיה טובה.
בחירות מעולות!!
לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? Hair (גרסת הסרט).
i got love brother i got freedom sister

איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? זו שאלה קשה מידי, אני כבר מתחרטת ששאלתי אותה.
count me in
לקח לי כמה שניות להבין, אבל זה מעולה
הקטע עם איי וואנט איט דאט וואי מברוקלין 99. אני רואה אותו ליטרלי פעם ביום כבר חודש וזה עדיין מצחיק אותי!:-D
זה קטע מעולה, אני שרה אותו במקלחת אבל גרסת ברוקלין 99 עם now number 5
שחקני החודש:|קדימה|טום הידלסטון|מאוהב| ופלורנס פיו|מאוהב|
:love:
וגם אמריקן פאי
מישהו העלה את זה גם חודש שעבר, לא? כי זכור לי שהיה מיני דיון על השיר
אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)?|קדימה|אנגלית אבל במקום תוכנית הלימודים היינו מנתחים שירים של טיילור.
מעולה
איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? שסוגדת לספרים כמובן.
באופן מסויים זה לא כל דת? תנ"ך, ברית חדשה, קוראן.... וגם ביהדות יש עוד מלא ספרים , התלמודת משנה וכו' וכו'
(אם בכלל עוד יש את זה באולימפיאדה. משום מה לא ראיתי את זה השנה וצפיתי די הרבה.)
אם אני לא טועה אז התעמלות אומנותית זה בד"כ קרוב יותר לסוף האולמפידה

למעלה