Stickers...2 יום בתל אביב...
Y Yuli441 New member 8/6/07 #6 ולסיום.. קניתי היום לורדים של מונטנה בשביל טאגים.. יש עצות למתחילה?...
S skinheadil New member 8/6/07 #14 Oi! thats mine behind the fucking white paper... bastreds Oi! aint dead! nice nice
D Dtiup New member 8/6/07 #7 פעם אחרונה שאת עושה את זה זו לא הדמות שלך.. ואל תעתיקי אותה.. אמן רחוב בשם בוב -BOB שהוא קינג.
Y Yuli441 New member 8/6/07 #8 סליחה איזו דמות? אני לא ידעתי על זה... תוכל לתת לי קישור לראות דברים שלו, באמת לא היה לי מושג שאני עושה דמות שלו...
סליחה איזו דמות? אני לא ידעתי על זה... תוכל לתת לי קישור לראות דברים שלו, באמת לא היה לי מושג שאני עושה דמות שלו...
Y Yuli441 New member 8/6/07 #10 /// תשמע.. אני לא מפגרת...אני נבעת לך לא הייתי עושה את זה!!! ואני באמת בהתחלה של זה ואם זה מפריע . אז סבבה אני לא העשה את הדמות הזאת יותר.
/// תשמע.. אני לא מפגרת...אני נבעת לך לא הייתי עושה את זה!!! ואני באמת בהתחלה של זה ואם זה מפריע . אז סבבה אני לא העשה את הדמות הזאת יותר.
Y Yuli441 New member 8/6/07 #13 .... הוא לא הלחיץ, הוא פשוט הראה לי את התמונה וזה באמת נראה דומה אז אין לי כל כך טעם לפתח דמות שכבר קיימת... ותודה לך.. 3=
.... הוא לא הלחיץ, הוא פשוט הראה לי את התמונה וזה באמת נראה דומה אז אין לי כל כך טעם לפתח דמות שכבר קיימת... ותודה לך.. 3=
S Swanskee New member 8/6/07 #15 פסדר קורה... זה דמות פשוטה וקשה להתבלבל.. אבל בכל מקרה זה דומה לדעתי תתמקדי יותר בסגנון אחד של דמויות ותעבדי עליו הרבה.. אבל מה שבא לך.......
פסדר קורה... זה דמות פשוטה וקשה להתבלבל.. אבל בכל מקרה זה דומה לדעתי תתמקדי יותר בסגנון אחד של דמויות ותעבדי עליו הרבה.. אבל מה שבא לך.......