Stickers

Yuli441

New member
Stickers

היי.. אני חדשה פה... אני יותר בקטע של סטיקרים ומתעניינת בטאגים אז הנה כמה תמונות של סטיקרים שהדבקתי

Yuli441

New member
תודה!!!!

תודה על הפרגון! ובקרוב אני העלה לכאן עוד דברים. (בנתיים אני מדביקה באזור שאני גרה אבל בקרוב אני אסע לתל אביב ואדביק גם שם)

Swanskee

New member
יפה..!

אהבתי את הראשון... ג'יגליפאף סטייל...... ואת השאר פחות אהבתי אבל הם גם מגניבים המשיכי כך :)

SNK

New member
חחחח

אהבתי את הראשון.. יצא חמוד התמונה השניה יותר חלש.. והשלישית גם חמוד נראה לי כדי לך להתמקד ביצור אחד ואז לעשות אותו בכל מיני פוזות ופרצופים שונים ושטויות כאלה.. חח אבל זאת רק הדעה שלי את לא חייבת להקשיב לי גמני דיי חדש בזה. ><

Dtiup

New member
את כוסית?

תגידו מה זה השאלות האלו שתיהיו לי בריאים.. אתם באים לראות עבודות לא לבקר כל אחד.

מה קשור לבקר?

אז שאלתי אם היא משוהם, אפשר לחשוב.. ואני מאוד אוהבת את העבודות שלה ואני מציינת את זה שוב.

zapaone

New member
.

הדמות הראשונה מגניבה, את השאר פחות אהבתי. ורציתי לשאול באיזה מדבקות את משתמשת, איפה קנית וכמה עולה בערך.. כי חיפשתי היום ומצאתי רק באופיס דיפו ב-60 שקל..

Yuli441

New member
o_O

הנה משהו שעשיתי היום... ובקשר מאיפה השגתי את המדבקות... פשוט שאלתי את אמא שלי אם יש לה והיא אמרה שכן.... זה אבל לא דפים כאלה גדולים, זה רק בגודל חצי גליון מה שייש לי.. ובקרוב זה יגמר ואז אני העבור ל ...wheatpasting

skinheadil

New member
Oi!

לך למפעלים של שלטים ותחפש בפח זה חינם ויש הרבה... ובאיכות שלא משיגים בחנות...:p

למעלה