Stop the Stupidty

Mongarele

New member
Stop the Stupidty

Run for the hills! Six year olds from the planet Moron-Prime are invading. While this may be a good Idea for a LARP it is pretty pathetic for the Forum. I would like to ask that the good, intelligent people of the forum ignore those who are lowering the level of debate with there idiotic comments. I will give some examples: Apparently someone thought it hilariously funny spell out the word fag over and over again. I can’t think of anything more pathetic than writing fag over and over again (copy paste is also pathetic). Then we have a guy well into his twenties who spends his time threatening 15 year olds. What this is what make you feel like a man? What part of your anatomy exactly is undersized? Then there is the Einstein who spends who goes around claiming that his team in the upcoming game is going to destroy all others. Fine. We will see. Ah! Grow up.

עומר כץ

New member
צר לי או ירון הנערץ

שאני לא עומד בציפיות שלך באמת ליבי נצתבט לו צביטה קטנה תראה אני ניסיתי להעביר לאושר בדרך כואבת משהוא נקודה מסויימת אבל מה לעשות שאחת ההנאות הקטנות שלי בחיים זה להפחיד ילדים קטנים מה יש אסור לי וכשהם מתחילים להתערבב לי בענינים אז כן אני חוזר למודה הישנה והטובה של אדום בעיניים ויאללה ליקצור תנסה את זה פעם זה כיף ואהה כן זה מגדיל לי את מוטת הידיים תודה ששאלת עומר בשנות ה24 לחייו שלא נלחם בארים אבל תמיד ישמח לרסק כמה גולגלות בימי אימון

elser

New member
הדרך הכואבת

אם הדרך שלך לא מעבירה את המסר, אולי תכיר בזה שהיא לא עובדת? יש גם דרכים אחרות, שיאפשרו לך לרכוש מעט יותר כבוד ואמון מאשר סתם לצעוק, להפחיד אנשים צעירים ממך, ולהיות כוחני. כשאני רואה אדם שפועל ככה, אני בד"כ לא מקשיב לו, גם אם המסר שלו נכון. אם הוא פועל ככה, אז גם המסר שלו דפוק כי גם שיקול הדעת שלו דפוק.

עומר כץ

New member
לא מעבירה את המסר ?

מבחינתי רק מכמות הברדק ותגובות של אנשים שונים שהשתרבבו להם שנוגעות לשיטת אושר העברתי את המסר

5נדב

New member
לא ממש

אני מסכים איתך בהרבה מאוד דברים (הבעיות בשיטת המשחק, חרבות ספוג, ועוד...) אבל אני מתווכח איתך על איך שאתה מנסה להעביר את זה. כל צעקות שעלו פה, עלו על איך שניסית להעביר את המסר, ולא על המסר.

בארד

New member
צודק הוא צעק חזק! ובאיזה ווליום ווא

כמעט ונעשתי חרש מרוב עוצמת הווליום שהוא צעק

עומר כץ

New member
ושוב

ויכוחי סרק איזה יופי זו השיטה שבה אני דוגל להעברת מסרים זה מה יש הוכח שטרור הפחדה ואיומים הם אמצעים קבילים במשא ומתן מודרני

למעלה